diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Sanirim istanbul a geliyorum. Tam belli degil ama olur da gelirsem bu taraflarda ya ev tutucam yada birinin yanina ev arkadasi olucam. Uygun fiyatli 1+1 ler ne kadar ortalama yada ev arkadasi arayaniniz var mi o civarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ev arkadaşıı arayan arkadaşım olursa fotoğrafını gösteririm bu adamı sakın eve almayın derim :p o taraflarda kiralar ucuz olması lazım 1+1 orta yaşta bi daireye 600 700 den fazla çekmezler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şurada arkadaş yamulmuyosam 500 e kalıyo 1+1 yeni apartman. burada başka bir arkadaş kalıyo 2+1 550 olması lazım. eski apartman 3. kat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dostum istanbul'a geliyorum demişsin ama beylikduzu ve avcılar diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 diaboliq said: Sanirim istanbul a geliyorum. Tam belli degil ama olur da gelirsem bu taraflarda ya ev tutucam yada birinin yanina ev arkadasi olucam. Uygun fiyatli 1+1 ler ne kadar ortalama yada ev arkadasi arayaniniz var mi o civarlarda 500 TLye gayet güzel(yeni binada)bir daire bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 başlığı tekirdağ olarak değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 500-600 arasına 1+1 gayet güzel evler bulursun beylikdüzünde , avcılara hiç bakma evler kötü . zaten ikisi de uzak istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 avcılar beylikdüzü arası hafife alıncak mesafe değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 öyle demeyin gençler. benim işyerim çerkezköy'de. bazen servisle gelmiyorum. beylikdüzü'ne atıyorlar beni. oradan metrobüsle 50 dakikada zincirlikuyu'da oluyorum. araba ile gidip gelmeye kalksan trafik beter, haklısınız.ancak bu metrobüs kabul etmek lazım beylikdüzü'nü bayağı bağladı şehire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 heee,bu arada...çok arkadaşıma ev baktık,ev aldık beylikdüzü'nde. carefour tarafından değil de migros tarafından ev bak. çünkü carefour tarafı çoğunlukla dolgu zemin üzerine inşa edilmiş. kayıyor sürekli. migros tarafı daha sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Tayyip de çalıyor ama çalışıyor değil mi çetin abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Tatilya vardı oralarda hey gidi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 100 liralık işi 10 bin liraya yapıp bunu seçmenine "çalışıyoruz" diye sunmakta başarılılar holy kardeşim. zamanında da turgut özal "türkiye'ye renkli tv getirdik" diye övünüyordu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 araba şart o civarlarda. hesaba kat derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 calvaria said: Tatilya vardı oralarda hey gidi zaman. 1984'te sene sonunda pikniğe bizi Haramidere'ye götürürlerdi ilkokulda. şimdiki migros'un olduğu yerler ve aşağısı. bayağı bildiğiniz ormandı hep. şehir dışıydı yahu. hatta Cüneyt Arkın'ın yazlık evi vardı. harbiden ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 @KuddusiMavra Hocam dediklerin çok güzel ama ben doğma büyüme ankaralıyım(üni hariç oda trabzon) abim iü de okuyordu o zamanlar birkaç kez yanına gitmiştim, o götürmüştü. hatta beylik düzünde 13. kata mı oturuyordu ne böyle piramit gibi birbinaydı, çok pis sallıyorda olabilirim ama aklımda kalanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 :) benim dediğim tarihten 15-20 sene sonradır senin o 13üncü kata gittiğin zaman :) şimdi hep öyle beylikdüzü. her yer taş orman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ev alınır mı ? piyasa nasıl düşer mi napalım bekleyelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 KuddusiMavra said: calvaria said: Tatilya vardı oralarda hey gidi zaman. 1984'te sene sonunda pikniğe bizi Haramidere'ye götürürlerdi ilkokulda. şimdiki migros'un olduğu yerler ve aşağısı. bayağı bildiğiniz ormandı hep. şehir dışıydı yahu. hatta Cüneyt Arkın'ın yazlık evi vardı. harbiden ne günlerdi be. hala şehir dışı ama insanlar inatla kabul etmiyor. Zincirlikuyuya 50 dakikada metrobüs ile geliyorum diyorsun, normal birşey mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 WaNTeD said: ev alınır mı ? piyasa nasıl düşer mi napalım bekleyelim mi 10 tl dileniyon çoğu zaman param yok evde yemek yok öldük açlıktan diye ne evi ne alması. lan bi dakika yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 @Glatheros haklısın, başka bir yer için değil ama :) istanbul için normal. ankara için değil. istanbul'un bir ucundan bir ucuna araba ile 4-5 saatte gitmek söz konusu (silivri-tuzla arası)...hal böyle olunca bekar bir adam,üniversite öğrencisi için beylikdüzü ideal bir oturma yeri diye düşünüyorum. hem adam gibi yeni yapılmış bir binada oturur ve hem de şehir merkezlerine (bakırköy 30-35 dakika, mecidiyeköy 45 dakika, zincirlikuyu 50 dakika, taksim 1 saat 10 dakika) İstanbul için normal sayılabilecek bir sürede ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi istanbulda bir gün 36 saat de haberimiz mi yok? o nasıl bir normdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Migrostan bi sonraki duraktan tut hem meydan falan yaptılar koruluk da var hem de metrobüsün dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Liebe said: WaNTeD said: ev alınır mı ? piyasa nasıl düşer mi napalım bekleyelim mi 10 tl dileniyon çoğu zaman param yok evde yemek yok öldük açlıktan diye ne evi ne alması. lan bi dakika yoksa? 10 lira 10 lira ne toplarsak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 kozalak said: abi istanbulda bir gün 36 saat de haberimiz mi yok? o nasıl bir normdur. istanbul'un içi seni,dışı beni yakar canım. 11 senedir hafta içi her gün (uzun bir süre cumartesi de dahil)çorlu-çerkezköy'e gidip geliyorum :) çok kişi var benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar