Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Evet ya seçim öncesiymiş.O zaman faiz lobisinin işiydi bu.AKP'ye darbe girişimi olarak algılanabilir.Allahtan ki ulu önderimiz RTE bu belayıda başarıyla bertaraf etmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 peki senin bu 3 aylık habere hangi keywordleri araştırırken ulaştığını öğrenelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 nerde yazıyor lan ben neden göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Tecavüz doğru sözcük mü? Böyle böyle tecavüz kavramını hafifletmiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Pis zapık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 applev0dka said: nerde yazıyor lan ben neden göremiyorum Cansız Mankene Tecavüz Eden Hırsız Güvenlik Kamerasında 06 Şubat 2014 10:14 Haberler »Güncel »Haber [5632486] Haberler.Com Yaşanan hırsızlık olayından sonra güvenlik görüntülerine bakan yetkililer, hırsızın cansız mankene tecavüz ettiğini gördüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 tamam da nerede geçiyor olay :D haberin saatine bakmayı biliyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 sostizm said: Tecavüz doğru sözcük mü? Böyle böyle tecavüz kavramını hafifletmiyor muyuz? Belki vitrin mankeninin rızası vardı dimi nerden bileceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 izlemez olaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bence müslüman değilse manken tahrik etmiştir, günah işleme hakkını kullanmış kul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar