Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bi kolon kaç kg ulan sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 koşu bandı kızlarına nasıl hava atarım diye gece gündüz böyle şeyler düşünüyorsunuz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Jaegerjaquez said: bi kolon kaç kg ulan sdfsdfs hesapladım 750kg ama orayı yapan adam kesin malzemeden çalmıştır 300kg pazuna kuvvet panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Hmmppsss üst kattaki taze yeni banyodan çıkmış kurulanmış üstünü giyiyor. Bende tam duşa girmek için soyunmuşum banyayo gidiyorum. Bu esnada deprem oluyor, tavan göçüyor. Kız çıplak halde kucağıma düşüyor. Beton parçaları etrafımızı biraz kapatıyor. Kız ürkek vaziyette bana sarılıyor, ölmek istemiyorum diyor. Merak etme bir şey olmaz fazla hasar olmadı diyorum. Kızın güveni biraz yerine geliyor. Bana biliyor musun ben bakireyim fakat böyle ölmek istemiyorum diyor. Bende ben bakirim ve şurada otuzuma bir şey kalmadı senin için süper güçlerimi heba edemem diyip kızı tutuğum gibi fırlatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 NolaxThensbane said: Jaegerjaquez said: bi kolon kaç kg ulan sdfsdfs hesapladım 750kg ama orayı yapan adam kesin malzemeden çalmıştır 300kg pazuna kuvvet panpa 300kgyi basar o adrenalinle ya jaeger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Hayvanlar depremi önceden hissettiği için bir tanesi yurt dışına gitti biliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 1.3ton falan demir hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Masakari said: Hmmppsss üst kattaki taze yeni banyodan çıkmış kurulanmış üstünü giyiyor. Bende tam duşa girmek için soyunmuşum banyayo gidiyorum. Bu esnada deprem oluyor, tavan göçüyor. Kız çıplak halde kucağıma düşüyor. Beton parçaları etrafımızı biraz kapatıyor. Kız ürkek vaziyette bana sarılıyor, ölmek istemiyorum diyor. Merak etme bir şey olmaz fazla hasar olmadı diyorum. Kızın güveni biraz yerine geliyor. Bana biliyor musun ben bakireyim fakat böyle ölmek istemiyorum diyor. Bende ben bakirim ve şurada otuzuma bir şey kalmadı senin için süper güçlerimi heba edemem diyip kızı tutuğum gibi fırlatıyorum. aferin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 GÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Nerde la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 İzmir'de olmuş sanırım. Urla merkezli 4.0 diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 izmir merkezde alttan 50dk arayla güm diye vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 HAHAHAHAHAHA lan mavişehirdeyim hissetmedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 cok büyük değil ama yüzeye yakındı sanırsam ses falan cıktı gök gürültüsü gibi sonra hafif salladı kısa surdu. üst üste 2 kere oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 karabaglar merkez 2.4 2.6 falanmış zaten güm tek vurdu bitti ikisinde de 3 tane olmuş öbürünü hissetmedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 güm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 2,4 ü nasıl hissettiniz , sismograf gibi g.t varmış sizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 lan baya böyle otururken güüm diye girdi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 şu foruma müzik konuları için girip ordan oraya dolanmak nedir arkadaş. kıl oldum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 lan aşağıdan vuruyolar resmen wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 nerde hissettiniz leventte hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 izmir izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 abi alsancaktaym altan cok fena vurdu :S ama kısa surdu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Lan İzmire geççektim şehir boşaldı diye geçmedim, hayatım kurtuldu desene!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar