chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Fin said: deprem şart ya istanbul'a 40m şehir mi olur lan 60% wipe lazım. olm sen insan mısın ya? biyolojik olarak değil, mental olarak insan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 chrome said: Fin said: deprem şart ya istanbul'a 40m şehir mi olur lan 60% wipe lazım. olm sen insan mısın ya? biyolojik olarak değil, mental olarak insan mısın? onunla aynı kafa yapısındakiler bi göçse kendileri ile aynı kafa yapısındaki insanların yanına, 10m kalır zaten istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 chrome said: Fin said: deprem şart ya istanbul'a 40m şehir mi olur lan 60% wipe lazım. olm sen insan mısın ya? biyolojik olarak değil, mental olarak insan mısın? yok ben değilim şehir bölge planlamadan bütün milleti bok varmış gibi buraya göç ettiren c30 beton kullanmadan depreme dayanıksız bina yapanlar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 herkes mühendis anasını satayım ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Fin said: chrome said: Fin said: deprem şart ya istanbul'a 40m şehir mi olur lan 60% wipe lazım. olm sen insan mısın ya? biyolojik olarak değil, mental olarak insan mısın? yok ben değilim şehir bölge planlamadan bütün milleti bok varmış gibi buraya göç ettiren c30 beton kullanmadan depreme dayanıksız bina yapanlar insan. Iyi ki bi duymussunuz c30 u. Alakasi yok hicbirinin c30la falan. Kerpic evler daha bile dayanikli yeni binalardan. C35 e gore tasarla yerinde dokerken suluyor salaklar c8 oluyor beton. Gerci c8 i ingilterede gokdelen temelinde kullaniyorlar o da ayri konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 C30a kadar duydum 35i de duyarim bi ara heralde hey allahin gobelleriyle beton mu konusacam :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bursa deprem 3 saniye sallandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 istanbul anadolu yakası tarafı da sallandı bir kaç saniye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çok üst üste geldi bu günlerde. hayırdır inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Steam'e o kadar çok abandık ki türkiyenin bi tarafı daha ağırlaştı diğer taraf havaya kalktı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dustaydım hıssetmedım abı gunduz olsa su salak seyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adapazarında 4.5 olmuş bende hissettim kocaeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Akşam üzeri sallanır gibi olmuştum ama yok ya buradan hissetmemişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 biraz önce sarsıldım, arkamdan biri gelip ittirdi sandım gece gece noluyoruz lan diye irkildim lel. 4.0'mış merkez elmadağ/ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 3-5 Sn sürdü ama harbi götüm tutuştu. Hanım ve çocuk uyuyordu kitlendim kaldım insan ne yapacağını bilemiyormuş gerçekten de. Aile olmak buymuş lan demekki. Depremde kendini kurtarmak yerine bebeyi beliği falan düşünmekmiş diye duygusala bağladım, hala uyumadım. Aferin bana. Kırıkkale den bildiyorum bu arada (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 gecmis olsun gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 istanbulun yazılı olmayan nüfusu 27 milyon, 40 milyonu nerden çıkardınız la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Fin said: C30a kadar duydum 35i de duyarim bi ara heralde hey allahin gobelleriyle beton mu konusacam :3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Gece ziplama refleksiyle uyandim sanmistim, depremmis meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 ben hissetmedim hiç ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Nepal'de yeni 7.4 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 himalayalar 1.5 metre alçalmış gözümüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 DÜn gece ben de hissettim otururken. Demek ki doğruymuş. Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar