Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 miyaw33 said: Yakında gelir geriye siz bıyıgımı kestiniz ben başka yerinizi kesicem diye Napolyon adamın main charı zaten, 2-3 gün ortalık dinsin diye bekliyor yazar sonra Napolyonla veya başka hesabıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 no ban, no gain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: miyaw33 said: Yakında gelir geriye siz bıyıgımı kestiniz ben başka yerinizi kesicem diye Napolyon adamın main charı zaten, 2-3 gün ortalık dinsin diye bekliyor yazar sonra Napolyonla veya başka hesabıyla. çok biliyosunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 yemiştir bir halt. sallanan politikacı memesi koymuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 aquila çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Saeros said: "Tatar Ramazan" said: miyaw33 said: Yakında gelir geriye siz bıyıgımı kestiniz ben başka yerinizi kesicem diye Napolyon adamın main charı zaten, 2-3 gün ortalık dinsin diye bekliyor yazar sonra Napolyonla veya başka hesabıyla. çok biliyosunuz sdfs Bildiğin gizli bişiyler mi var Saeros? Yoksa Biyik derin Patinin bir elemanı mıydı?? Bunları topluma açıklamalısın, bu forumun bunu bilmeye hakkı var, yoksa her an her köşebaşından Biyikin çıkmasını bekleyerek bu korkuyla devam edemeyiz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bıyık bir sosyal deneydi, deney bitince hesap pasivize edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paticik için banlayan da, ban yiyen de şereflidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 O foruma gelip giden beyaz golflerden anlamalıydık zaten, çok arkadaşımız heder oldu bir biyik uğruna ah ulan ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Saeros said: "Tatar Ramazan" said: miyaw33 said: Yakında gelir geriye siz bıyıgımı kestiniz ben başka yerinizi kesicem diye Napolyon adamın main charı zaten, 2-3 gün ortalık dinsin diye bekliyor yazar sonra Napolyonla veya başka hesabıyla. çok biliyosunuz sdfs ÇATLATMA KIZ SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya remus allah aşkına keyfimiz gıcır ne açıyosun şöyle konularda gıdıklıyosun bırak hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 o son pkkyi ovmiycekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Demedigi kalmamisti zaten de ne demis de banlanmis merak ettim. Link mink bisey koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sakal olarak geri gelir np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 gerçekten son zamanlarda forumla ilgili aldığım en iyi haber. hiçbir vukuatım olmadı sadece bir keresinde o kadar alakasız bir yerden bana saldırmıştı ki onunla alakasız bir postuma karşı, o günden beri foruma bile eski şevkle yazamaz olmuştum. hayatımda bu kadar daha kötü bir varlık görmemiştim. özellikle de exodous faciasından sonra, pokemon gibi evrim geçirip bıyık olarak gelmiş gibi hissediyodum tam olarak. biraz arada görüyordum postlarını da, her konu nasıl bu kadar saptırılarak tartışma içine sürüklenebilir aklım almıyordu ama bir şekilde yapıyordu. umarım hiçbir zaman geri gelmez. umarım bir daha bu foruma yazmak gibi bir şansı olmaz. 15 tane sequo'yu 1 bıyığa tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben bi düşünürüm. 10 tane deseydin tamamdı da 15 seko fazla kafam ya sayfa başı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ben bazi soylemlerini dogru buluyodum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bazı söylemler doğru bile olsa bıyık söyleyince yanlış buluyordum ben de. herif aşırı itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 neden sorusu var ve beklenilen cevap henüz gelmemis. websense ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Esh said: Ben bazi soylemlerini dogru buluyodum acikcasi. Akli sira ironi yaptigi yerlerdir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yok la ciddiyim. Sadece insanlar daha kurde alisamadilar ki sosyalist kurde nasil alissinlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ben seviyodum lan zeki adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ne zekisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 dedik yazma diye. yazdigi her konuyu istinasiz pic edip birakti. millette hep fistik atti oda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Esh said: Ben bazi soylemlerini dogru buluyodum acikcasi. aman abi taunt atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar