Certhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 p2w lik birşey görmedim ben in-game shop ta. oyunu daha detaylı bir biçimde bu open beta'da oynadım ve beğendim. tamamiyle benzeşmese bile çeşitli yönlerden uo ile kesişen sistemler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 labor potion ve archeum box'dan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ascraeus said: open betada oyunu beğendim de bişey sorucam credit almanın tek yolu silver pack almak mı? yoksa f2p başlayıp sallıyorum 300 credit alabiliyor muyuz parası neyse? 3150 credits 20$ gibi birşeydi. oyunda karaktere girince cash shop'ta yönlendirmesi. archeum'un ne olduğunu bilmezseniz p2w durumunu anlamazsınız. adamlar oyundaki en iyi gearın yapılabilineceği ender crafting malzemesini cash shopa koydu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Xenus said: 3150 credits 20$ gibi birşeydi. oyunda karaktere girince cash shop'ta yönlendirmesi. işte hep 3000 mi almak zorundayız. bana 300 lazım sadece o kadar alamıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 hatırlamıyorum şuan min kaçtı. 1500 falan 10$ gibi birşey de vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sadece parayla alınabiliyorsa item p2w eyvallah da hem kasarak hem parayla alınabiliyorsa bence sorun yok. Benim onu farmlamaya vaktim olmaz mesela, basarım parasını alırım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 lan zaten bastik parasini, daha hala ne alicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 apex ne kadar olacak bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 gençler download nerden yapcaz oyunu varsa bi atında indirelim hazır olsun release e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Xaenin said: Sadece parayla alınabiliyorsa item p2w eyvallah da hem kasarak hem parayla alınabiliyorsa bence sorun yok. Benim onu farmlamaya vaktim olmaz mesela, basarım parasını alırım arkadaş. o zımbırtıyı market'e koydukları patch ile, ingame drop rate'i de düşürmüşler oldukça yüksek oranda. baya leş kafalar yani böyle release edeceklerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Oyun release edilmek üzere kapatıldı mı ? Eu offline görünüyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bizim guild VoTF serverı Dahuta/West seçmiş. başka dahuta/west olucak var mı patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Millet ne kadar ağlak ve fakir çıkmış ya o p2w bu p2w ebenin babannesi p2w. Ulan online oyun giderler eşek gibi çalışanlar EŞEK zaten di mi para almasınlar ne gerek var insanlık için oyun, herkes eşit olsun yok öyle bi dünya. P2Wlik bir durum yok.Eğer cidden ultra tier bir şeyler istiyorsan Gidip paşalar gibi atıcan 30 50 dolar ne gerekiyorsa tamam işte.Bunun subsdan hiçbir farkı yok ki? Hatta subsdan daha iyi bir mantık.Kimisi var casual oynuyor kimisi var hc oynuyor sonuçta verilen para hemen hemen aynı oluyor ve bu ay subs bitiyor derdin yok ve en iyisi olacam diye bi derdin de yoksa Gruplaşarak free oynayıp da keyfini cıkarabilrsin. Oyun fakirlere hitap ediyor zenginler yine farklılığını ortaya koyabiliyor diye fakirlerin solculuk nağraları atması efsane.Hastayım imkanları varken para harcamadan + güç almadan zamanını boşa harcayan kekolara.Paran varsa bas al arkadaş, para = zamandan tasaruf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 rapper gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 O kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 warhammerdan umudu kesmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 12 si akşam 8 de açılıyor serverlar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ascraeus said: bizim guild VoTF serverı Dahuta/West seçmiş. başka dahuta/west olucak var mı patiden? 2 kişi gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 OF örli kasmak istiyom ya . Paladin çok iyiymiş bu arada ya acayip beqendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hattok said: Millet ne kadar ağlak ve fakir çıkmış ya o p2w bu p2w ebenin babannesi p2w. Ulan online oyun giderler eşek gibi çalışanlar EŞEK zaten di mi para almasınlar ne gerek var insanlık için oyun, herkes eşit olsun yok öyle bi dünya. P2Wlik bir durum yok.Eğer cidden ultra tier bir şeyler istiyorsan Gidip paşalar gibi atıcan 30 50 dolar ne gerekiyorsa tamam işte.Bunun subsdan hiçbir farkı yok ki? Hatta subsdan daha iyi bir mantık.Kimisi var casual oynuyor kimisi var hc oynuyor sonuçta verilen para hemen hemen aynı oluyor ve bu ay subs bitiyor derdin yok ve en iyisi olacam diye bi derdin de yoksa Gruplaşarak free oynayıp da keyfini cıkarabilrsin. Oyun fakirlere hitap ediyor zenginler yine farklılığını ortaya koyabiliyor diye fakirlerin solculuk nağraları atması efsane.Hastayım imkanları varken para harcamadan + güç almadan zamanını boşa harcayan kekolara.Paran varsa bas al arkadaş, para = zamandan tasaruf. kafalar yüksek baya, ilk mmo deneyimin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 şimdi oyunu tekrar yuklemek mi gerekiyor release için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Founder almasak, oyun çıkınca aylık subs yapsak. 4gün headstart tan başka ne kaybederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Alfheim said: hattok said: Millet ne kadar ağlak ve fakir çıkmış ya o p2w bu p2w ebenin babannesi p2w. Ulan online oyun giderler eşek gibi çalışanlar EŞEK zaten di mi para almasınlar ne gerek var insanlık için oyun, herkes eşit olsun yok öyle bi dünya. P2Wlik bir durum yok.Eğer cidden ultra tier bir şeyler istiyorsan Gidip paşalar gibi atıcan 30 50 dolar ne gerekiyorsa tamam işte.Bunun subsdan hiçbir farkı yok ki? Hatta subsdan daha iyi bir mantık.Kimisi var casual oynuyor kimisi var hc oynuyor sonuçta verilen para hemen hemen aynı oluyor ve bu ay subs bitiyor derdin yok ve en iyisi olacam diye bi derdin de yoksa Gruplaşarak free oynayıp da keyfini cıkarabilrsin. Oyun fakirlere hitap ediyor zenginler yine farklılığını ortaya koyabiliyor diye fakirlerin solculuk nağraları atması efsane.Hastayım imkanları varken para harcamadan + güç almadan zamanını boşa harcayan kekolara.Paran varsa bas al arkadaş, para = zamandan tasaruf. kafalar yüksek baya, ilk mmo deneyimin muhtemelen 2004ten beri mmorpg oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 hiçbişiy. founderlerin bazılarının aylık subsu yok veya çok düşük idi diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Server listesini bulabilen var mı? Pati nerde olacak, karar versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar