aente Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Archeum için ağaç gelecek sanırım. Ama cash shopda olmasa çok daha iyi olur. Release'de değişir belki. Bu arada hakikatten 10-20 kişi ile casual takılıp bir şey başarılacak bir oyun değil. 50 olmadan sıkılır bırakırsınız. Çünkü lvling gerçekten sıkıcııııı. Bir GW2, Swtor falan değil yani. Az kişiyle 15-20 güne bayıp silmeniz işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 scarecrow vs koymak için, housing zone dışında temp alanlar varmış 7 günlük, bu alanları nasıl bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 http://archeage.gamepedia.com/Housing_Zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 bu open betadaki her şey silinecek di mi release'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 DarKRideR said: BENİM GÜLTÜME GELİN, 10 KİŞİDE OLSAK SADECE SEVGİNİN GÜCÜYLE TAKILACAĞIZ. https://data.archive.moe/board/a/image/1399/60/1399601712313.jpg nerdesiniz eu? guild nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 DarKRideR said: BENİM GÜLTÜME GELİN, 10 KİŞİDE OLSAK SADECE SEVGİNİN GÜCÜYLE TAKILACAĞIZ. https://data.archive.moe/board/a/image/1399/60/1399601712313.jpg benide al sevgiye ihtiyacım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ÖNCE OYUNU ALMAM GEREK. ALIP GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 gemi aldım malzeme toplamadan kurdum:D ziyan olacak pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Shatigonda birleşelim bence voltran oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 hattok said: Shatigonda birleşelim bence voltran oluşur. kutsal lvl deyim (kilitbahir adım):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Abi oyun çıkmadı ki neyin gazına geldiniz keko gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 10 dakika oynadım çıktım, oyun ilerde güzelleşiyor deniyor o kadar sabredip kafa yoramam. MMO lardan sıkılmamın etkiside büyük tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Nası cıkmadı ya? ben neyi oynuyorum ki o zaman? 16sında resli şekilde f2p olanlara acılacak biliyoruz onu da. Niye abdullah güllük yapıyorsun ki? Oyunu öğrenmek için oynuyorum ben suanda level 14um paladine döndüm fena durmuyorda değiştireiblirim sırf plate sevdağımdan vazgeçebilirim ya BELLİ DEQİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Rapper sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 europe mu north america mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 hattok said: Nası cıkmadı ya? ben neyi oynuyorum ki o zaman? 16sında resli şekilde f2p olanlara acılacak biliyoruz onu da. Niye abdullah güllük yapıyorsun ki? Oyunu öğrenmek için oynuyorum ben suanda level 14um paladine döndüm fena durmuyorda değiştireiblirim sırf plate sevdağımdan vazgeçebilirim ya BELLİ DEQİL Oyun release olmadi, oynadigin sey beta. Cok zor degil anlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 yahu kurdunuz mu bir guild? Clipperim bile oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 İşte clipper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 şu anda sunucular open beta versiyonunda ve yarın akşam kapanıp resetlenecek. founder pack alanlar için 12 sinde, geri kalanlar için 16 sında oyun release oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Xaenin said: hattok said: Nası cıkmadı ya? ben neyi oynuyorum ki o zaman? 16sında resli şekilde f2p olanlara acılacak biliyoruz onu da. Niye abdullah güllük yapıyorsun ki? Oyunu öğrenmek için oynuyorum ben suanda level 14um paladine döndüm fena durmuyorda değiştireiblirim sırf plate sevdağımdan vazgeçebilirim ya BELLİ DEQİL Oyun release olmadi, oynadigin sey beta. Cok zor degil anlamak. Abi adam net 4 harfli. Vay anasını satayim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paladin harikaymış ya çok beğendim ben. Birde dungeondan 2handed club cıktı heal yapcağımda (level 20yim) swapliyom 1k heal sonra Sword shield dayaklamaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 şuan oyunda olan var mı? gelinde beraber takılalım RaidCall :4802294 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 adamlar f2p para basip almislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 open betada oyunu beğendim de bişey sorucam credit almanın tek yolu silver pack almak mı? yoksa f2p başlayıp sallıyorum 300 credit alabiliyor muyuz parası neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 forumlarda sh*tstorm dönüyor son patchle oyun p2w oldu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar