Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

max burst class darkrunner şuan, bence 10s adam anca bu yatırır o da düzgün gearlı (resilience gibi bişi de eklediler) ya da defence itemlı olanları değil.
stunlocka alio zaten stealthtan çıkınca arada bi stun bozma dalgası yapamıosan ggsin

melee silahların dpsi acayip scale oluo biraz dengesiz sanırım ama melee NA'da zor zaten ben beceremedim, baya para harcayıp silah milah aldım.

mesela 350dps melee 2h(epherium) 'e karşı yakın tierda yaklaşık 230dps (obisidan)bow bulunuyor.
rarelık olayı arttıkça daha artıo bu fark 400küsürlerde 2h gördüm en çok.regrade için charm var şuan alphada o yüzden daha kolay arttırıosun rare olayını.

daggerspell,darkrunnner yada shadowblade,blighter,primeval yada trickster

serverın %90'ı bu classlardan birini oynuyor şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

:) release çıksa da tekrar başlasam bende baydım bu aralar paranında değeri kalmadı gözümde.

NA server olduğundan karakterde sevemedim bi türlü. istediğim burst melee class lagdan oynayamiorum ya da beceremiorum, archer burst dmgi az gelio ama en oynayabildiğim bu, daggerspell cast timelı olay beceremedim, cc kullanımı fln rezalet durumdayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Wisp said:

o zaman IGN den bir arcage süprizi daha haha

haclenmiş trion oyuncuların hesaplarından 150$ çekilmiş kontrol edin hesaplarınızı

Trion Hack

Acaba Trion'a Kredi Kartı bilgilerini kaptırdığı için tazminat davası açılabilir mi?
Sonuçta gizlilikle ilgili sözleşme var kabul ettiğin.
Hukukçular vardır aramızda ne diyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...