bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ya arkadaşlar, bu pvp'de time to kill'in çok düşük olmasını düzeltebildiler mi? release yaklaşıyor falan diyorsunuz, o şekilde mi release edecekler. hata 10 sn de adam öldürüyor musun gankleyen oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 max burst class darkrunner şuan, bence 10s adam anca bu yatırır o da düzgün gearlı (resilience gibi bişi de eklediler) ya da defence itemlı olanları değil. stunlocka alio zaten stealthtan çıkınca arada bi stun bozma dalgası yapamıosan ggsin melee silahların dpsi acayip scale oluo biraz dengesiz sanırım ama melee NA'da zor zaten ben beceremedim, baya para harcayıp silah milah aldım. mesela 350dps melee 2h(epherium) 'e karşı yakın tierda yaklaşık 230dps (obisidan)bow bulunuyor. rarelık olayı arttıkça daha artıo bu fark 400küsürlerde 2h gördüm en çok.regrade için charm var şuan alphada o yüzden daha kolay arttırıosun rare olayını. daggerspell,darkrunnner yada shadowblade,blighter,primeval yada trickster serverın %90'ı bu classlardan birini oynuyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 eskisine göre baya iyi durumda time to kill bu arada. gear önemli ama çok. benim darkrunner 10k hp'de mesela adam gelio 16k hp darkrunner ile. %60 daha fazla hp kafadan bi kere. 20k civarında blighter tanklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 şuna mesela denk gelirsen 10sn değil, 2 cd'a bakar :P http://i.imgur.com/QVhiqVf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 şimdi bu open betada karakter felan açsak headstartta sıfırlanacak mı o karakter? yoksa devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 sıfırlanacak ama alpha serverı resetlenmeyecek test server olarak devam edecek. karaterin test serverında devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://i.imgur.com/FZqKKDF.jpg bu eleman 15 dk önce faction chate TÜRK VARMIIII diye yazıyordu dsdfg 150$ veren kitlede bile kınaytçılar var. birde IGN'e falan yazmayın abi bulmasınlar patiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 xaenin var deseydin türklerin lideri, namaza gitti afk şimdi gelir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/FZqKKDF.jpg FPS kaç onu nerden açıyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 options'da show fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: xaenin var deseydin türklerin lideri, namaza gitti afk şimdi gelir de OSMANLI guildine yönlendiriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://tr.ign.com/archeage-pc/60732/review/archeage-yilin-fiyaskosu archeage incelemesini yazan ign yazarı incelemeyi silip, bir özür mektubu yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 editör kulak çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 dramayı okuyacaktım bi ara. neyse google cache'de duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ahahaha IGN deki o 2 dayı vardı. Sürekli savunma yapan. Onlara da süper kapak olmuş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o zaman IGN den bir arcage süprizi daha haha haclenmiş trion oyuncuların hesaplarından 150$ çekilmiş kontrol edin hesaplarınızı Trion Hack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 özür bence olumlu bir adım sonuçta herkes yanlış yapabilir zira incelemesi kendisinin de belirttiği gibi inanılmaz başarısızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 O para çekilme mevzusu baya olay oldu ya yalnız. Archeage forumları kaynıyor. Archeage i bile duymamış sadece zamanında rift oynamış adamın hesabından da çekilmiş 150 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bir farmhouse daha kaptım tam real estate agent oldum oyunda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 :) release çıksa da tekrar başlasam bende baydım bu aralar paranında değeri kalmadı gözümde. NA server olduğundan karakterde sevemedim bi türlü. istediğim burst melee class lagdan oynayamiorum ya da beceremiorum, archer burst dmgi az gelio ama en oynayabildiğim bu, daggerspell cast timelı olay beceremedim, cc kullanımı fln rezalet durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Valla ben de wtf falan kurdum ama bana mısın demedi. E bi de wipe vs yüzünden kasmanın anlamı yok dedim. Girmiyorum pek. Milletle yer kapma kavgası yapıyorduk. Artık headstartta evleri falan hemen dikme peşinde koşucaz. Hayırlısı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Wisp said: o zaman IGN den bir arcage süprizi daha haha haclenmiş trion oyuncuların hesaplarından 150$ çekilmiş kontrol edin hesaplarınızı Trion Hack Acaba Trion'a Kredi Kartı bilgilerini kaptırdığı için tazminat davası açılabilir mi? Sonuçta gizlilikle ilgili sözleşme var kabul ettiğin. Hukukçular vardır aramızda ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konu dışı ama buraya yazayım dedim. Pati Games diye oyun stüdyosu varmış. Hanginizin acaba bu şirket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 rapper sahibi xaenin aktif ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar