DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mosquito said: üyeliğim olsa alacaktım bir tane vermek için ama üye olmak zor geldi valla :) DA2019 said: Kaçırmışız yaw. Tüm keyler bitmiş. :( Canın sağolsun.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Xenus said: auroria'ı da gezmeyi bitirdim. girilmedik delikler var tabi. özel bir maden buldum. 50k mining isteyen. http://i.imgur.com/mXylwrh.jpg Xenus, sistem bilgilerini yazar mısın? Grafikler çok güzel gözüküyor. En üst ayarlarda mı?
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 dx11 galba onunda etkisi var bende dx9da oynuorum böle deil. başka oyun mu yoksa bu?
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Yok, dx11 cidden farkettiriyor. 3 defa falan oyun çöktü ama değer.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 DA2019 said: Xenus, sistem bilgilerini yazar mısın? Grafikler çok güzel gözüküyor. En üst ayarlarda mı? evet, dx11 ve en üst ayarlarda, post aax2 birde aşağıdaki tweaklerini config dosyasına ekledim işte. http://forums.archeagegame.com/showthread.php?4703-Big-Bag-of-Client-Tweaks!-(System.CFG) bendeki alet de şu MONSTER® Q63P170EM80 17.3" CPU: Ivy Bridge Core i7-3630QM RAM: 16GB (2x8GDDR3-1600 Mhz GPU: 4GB GDDR5 256Bit nVIDIA® Geforce GTX 680M HDD: 750GB 7200RPM SSD: 128GB Ekran: 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran bende dx9 düzgün çalışmıyor nedense gölgelere titreşiyor falan. ama bariz fark var bence. özellikle efektlerde ve deniz kalitesinde. birde texturelar karton gibi geliyor işte dx9'da, tesselation ile baya fark ediyor bence. birde über bir sisteminiz bile varsa zaten sadece shader quality'i high'da tutun fps iki katına çıkıyor. grafik kalitesi bakımından hiç birşey de farketmiyor valla.
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 SLI 560TI ile aynı performansı alırım diye düşünüyorum. 680M miş işlemcin.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 ee şimdi kim hangi sunucuda, güzel bir guildle kasıp ilerleyen birileri varsa yanına atlayacağım.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 valla biz patiden 3 kişi alpha'dayız. ama şimdi endgame'de durumu gördüğüm için alpha'da başlamanızı tavsiye etmem. 1.2 patchi öncesi oyun aşırı kolay olduğunda o sırada gearını, gemisi yapan şuan allah olmuş vaziyette. sen ıkınarak 1 paket götürürken adam aynı zamanda 20'lik paket götürüyor tamamen safe bir şekilde. merchant için gereken 400 gildayı kasmam sadece dailylere kalsa 3 ay falan sanırım. işte 12-15 dkda bir karşı kıtaya riskle mal götürsen belki o şekilde 1.5 ayda yapabilirsiniz belki. ki ben bunu yapmayı düşünüyorum. işte şuan başlayacak olan adamla müthiş bir uçurum oluşuyor. akito gibi omega'da başlayın derim bu saatten sonra. alpha'ya göre daha yeni ama durumu tam bilmiyorum aynı bokun laciverdi olabilir. arena giriyorum adam dps ama 16k hp, deli gear. 2 sıra status barı. oyunda her tür buffı, bonusu, potionu, foodu almış, basmış. benim yarım bile değil dolmuyor status barı. arena'ya girilmiyor yani. birde US uyurken sabah bakıcam bakalım. pvp için yeni 50 olmuş adamların bulunduğu hasla token farm yerinde takılıyorum işte çok zevkli oluyor ama öyle. öteki türlü direk streamroll'd oluyorsun. EU serverlarının allahı varmış bu arada, amerikalılar çok leş bir kitle. ping var zaten. adam beni kitelıyor range'imden çıkmış oluyor cast bozuluyor falan. birde server resmen iki US guildinin tekelinde. iki factionın en iyi gearli guildleri kardeş kardeş takılıyorlar. işte yazmıştım oyunun en büyük world bossunu anlaşmalı kesiyorlar. diğer guildlere göstermiyorlar bile lol. bizde adamın fishing boatunu yapmak için world mapin ortadasındaki adaya gittik cuba dedikleri. pvp zone orası adamlar resmen bir olup bizi sürklase etti. neyse ki onlar gelmeden işlemi tamamlamıştık trade desen adamlar benim 12-15 dkda getirdiğim pipi tradepack'ime bile 5-6 kişi atlıyor. hemde 12-15dk götürüyorsun, teslim edeceğin npc yanında 7-8 tane düşman. iskeleye çıkabileceğin merdivenlerin önüne otobüs çeker gibi, galeonu çekmişler. akşamüstü 5'ten sonra falan US prime time'a geldiği gibi gg oluyor yani. ben öğle götürdüğümde sorun olmamıştı. dediğim gibi fishing boatla 5, merchant shiple 21 pack götürebiliyorsunuz aynı anda. safe trade desen 5g gibi cüzi bi miktar alıyorum, 5dk bile olsa adam aynı sürede 100g'luk mal götürüyor. muazzam bir enflasyon var. goldculardan gold alanlar çok fazla. neyseki ferit abi bana gear bırakmış biraz da böyle sudan çıkmış balığa dönmedim.
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Ya bu omega'nın alpha'nın içinde alt server gibi bir olay var mı, millet farklı farklı sunucu isimleri yazıyor göremedim öyle bir seçenek. bir deniyim diye alpha'da açtım öylesine oyuna bakıyorum da aradaki uçurumsal fark olayı üzdü biraz. eu ya da usa sunucusu olayını nasıl seçiyoruz alfada oynarken yoksa sadece beta sunucularında mı var o?
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sadece betada eu/us var. alpha ve omegadie 2 alpha serverıvar ikiside us'de.yalnız AH'lar ortak serverlar arası
bemre Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 DA2019 said: Xenus said: auroria'ı da gezmeyi bitirdim. girilmedik delikler var tabi. özel bir maden buldum. 50k mining isteyen. http://i.imgur.com/mXylwrh.jpg Xenus, sistem bilgilerini yazar mısın? Grafikler çok güzel gözüküyor. En üst ayarlarda mı? Focal blur kapatın bence, uzaklar falanda net güzel görünüyor
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 alpha ya da omega sunucusunda ve sonrasında releasede takılabileceğim birileri var mı düzenli oynayan birileri? ona göre ilerlemeye başliyim karakterle. elimden tutun plis.
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 alphada lorein karakteri var düzenli giriorum ama casual denebilecek seviyede. yardımcı olmaya çalışırım
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 aente said: alpha ya da omega sunucusunda ve sonrasında releasede takılabileceğim birileri var mı düzenli oynayan birileri? ona göre ilerlemeye başliyim karakterle. elimden tutun plis. bebişim ya benim işler çok fenalaştı yoksa elinden tutar en güzel parklarda gezdirirdim seni.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 omegaya gelene yardımcı olur, kişi başı 10 gold fişeklerim ama bi 2-3 gün ev taşıma olaylarından ötürü oyuna pek giremeyecem.
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 sanırım bölümü açılıp patlamayan nadir oyunlardan olucak archeage keşke 13-14 yaşımdayken çıksaydıda hakkını verseydim oyunun
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 birazdan yükleyeyim de gireyim ben de, omega'ya akacağız. Akito nasıl ulaşırım sana hacı
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 abi AH ortak ise omega da yalan o zaman işte. 10g ile 50'lik potion alabilirsin işte, o da en iyisinden değil tabi asdf çok fena abi. hani carebear şekilde takılabilirsiniz, manzara izleyebilirsiniz. ama ben nasıl para yapabileceğimi çözemedim. işte en mantıklı olay landleri kap sat yapmak çünkü el çabukluğuna bakıyor sadece. onun dışında sabah 10 gibi karşı kıtaya gittim 2 kere gilda trade yaptım. in cin top oynuyor tahmin ettiğim gibi. işte fishing boatu alıcam bi şekilde. şu ağaçlar olsun, avocado ekmem lazım. tradepackleri hazırlayıp tarlaya atayım böyle vakitlerde kapıp götürürüm karşıya. millet traktöre 6 tane yüklüyor pack ben eşeğe 1 tane koyuyorum, karada aynı yolu gidiyorum falan hepsi can sıkıcı :P ama mesela dün benim muhite geldiler komşu ile birleştik o da bi arkadaşını çağırdı 3vs3 pvp döndü çok keyifli oldu, gearlar denk ise böyle oluyor işte ama gear farkı olunca çok can sıkıcı. arena tam bir şaka. 5'li arenaya girdim işte 4vs4 adamda unique set var hayvan gibi ama biz 3'ümüz baya yalan. bi elemanın hp 9kydı hatta lol. karşı taraf sanırım party olarak girdi dümdüz ettiler bizi. birde karşı factionla birlikte arenaya giriyorsunuz adamın ne dediğini partyden okuyamıyorum dil farklı diye, o da ayrı mallık olmuş. open worlddeyken güzelde arena instance'ına girince böyle olmaması lazım. böyle olacaksa aynı takıma atmasınlar yani. ben, mosquito, netcafe alpha'dayız bu arada.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 DarKRideR said: birazdan yükleyeyim de gireyim ben de, omega'ya akacağız. Akito nasıl ulaşırım sana hacı Querist oyundaki ve steamdeki nick, iki yerden de eklersin. http://steamcommunity.com/id/querist/
aente Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Omega'da tekrardan açıyorum karakter o zaman, Akito baba ile mutlu ve lootlu bir geleceğe yelken açalım. Bu arada class önerisi olan var mı? (yani şu çok rezalet bundan uzak dur gerisi fark etmez vs. de diyebilirsiniz) Ben Shadowplay oynadım kedicikle 13. levela kadar gayet akıcıydı beğendim. bingildak said: aente said: alpha ya da omega sunucusunda ve sonrasında releasede takılabileceğim birileri var mı düzenli oynayan birileri? ona göre ilerlemeye başliyim karakterle. elimden tutun plis. bebişim ya benim işler çok fenalaştı yoksa elinden tutar en güzel parklarda gezdirirdim seni. bibiğim işlerin yoğun biliyorum o yüzden rahatsız etmiyorum, oynayacağın zaman ses edersin.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 ben sizle takılmak için primeval açacam şimdi. mobility'si yüksek karakterleri öneririm. shadowplay ve şu teleport + stundan kurtulma zımbırtısı olan tree iyi bayağı. bir de unutmayın doğu kıtası yani firran veya harani açıyoruz.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 DarKRideR said: birazdan yükleyeyim de gireyim ben de, omega'ya akacağız. Akito nasıl ulaşırım sana hacı abi sen alpha paketinden aldın mı ki? beta değil bu.
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 adsfg shatigon akar o zaman omega yerine. orada da east faction yalnız betada gold veremeyecem lvl 0 olduğumdan ötürü eheheh.
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 AH aynıysa omeganın da alphadan farkı yoktur. haranyada başlayacaksanız omegada açın işte, biz nuiadayız zaten. yalnız patiler release'de nuia'da başlar ama büyük ihtimal alpha'da burada açmıştı herkes. birde alpha'da alan sıkıntısı var, omegayı bilmiyorum ama mosquito ve ben land kapma konusunda baya iyiyiz, farmınızı alınca size yer alırız yani sıkıntı değil. bende şuan 8 tane 16x16 land var dsdfg
Öne çıkan mesajlar