Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bingildak said: şu haliyle hiç mantıklı değil ya 500g'dan pahalı, o parayı çıkartması en az 3-4 ay ona vereceğin paranın 3'de birini merchant ship'e ver, 5 defa patlasa bile daha ucuza gelir. ben şimdi yanlış mı anladım, traktör gemiden daha mı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 traktörde motor var, gemide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 traktörde 2 tane yıldırım çarpmış ağaç gerekiyor onun içinde yıldırım fırtınası gerekiyor, yıldırım fırtınası da sadece denizde ve adalarda oluyor. o adalarda ağaç ekili olacak, yıldırım fırtınası gelecek, ağaça çarpacak, çarptığında ağacı keseceksin gibi bir durum olunca tanesi 250g falan ediyor. 100g'a devasa evler alıyorsun oradan matematiğini yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 armor ve silah craftları ne kadar pahalı abi, anlamsız yani. endgame için anlıyorum da low level gear craftı için neden bu kadar malzeme istiyor ki. level 30 gearın costu kafadan 6-7g var. sanırım hangi kalite olacağı da random. gri çıkabiliyor. 6-7g kim neden versin ki questten hemen hemen aynısını almak varken. mantığını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 idoc farm var birazdan gelecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 üst gearları craft ederken bir önceki lvl gearı da istiyor. o yüzden lvl20 ile crafta başlıosun lvl50 ve devam diye gidio. biraz daha karışık olabilir ama temel konsept böyleydi. bide mesela lvl20->lvl24 fln die gidio mesela lvl20 olan gri iken lvl24 olan yeşil olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 öyle de mateyallerin costları çok yüksek. hep rare istiyor ve refined şekilde 3-5 tane istiyor. oturup onu farmlamak gerek, ah'den alınacak gibi değil. çok benzerini questten alabiliyorsun. level 20'de buna başlayıp, ona 4 tier boyunca para dökmek yerine, o para ile 50'de ah'den aynı itemi satın alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 ben plate'e dönüyorum bu arada -20% stun duration = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 set bonusu mu verio onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 evet 3% defense, 5% life, -20% stun and snare duration veriyor şimdiye kadar bütün ölümlerim stunlock'da oldu, belki onu kırabilir http://archeagedatabase.net/us/recipe/4777/ şu item kafadan 10-12g abi eğer farmlamaya kafa koymazsan. sete vurduğunda 50g'u rahat geçer. 30'da kim neden 50g yatırsın abi sete. fuck logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bubble trap skilli ne olarka geçiyor stun mı sleep mi? bulamadım databasede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 cc, havaya kaldırıyor 8 sn, eğer dmg alırsan patlıyor balon lightining abilitylerinin kombosu var patlatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 hangi spell ile counter ediosun bubble yiyince yada yememek için neyi açmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 PvP konusunda bilgi, anı paylasimi artmis . Tesekkurler . Aktif item ability Tık http://archeagedatabase.net/us/item/25973/ ve Set item bonus Tık http://archeagedatabase.net/us/item/28951/ varmis . Sevindim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mosquito said: hangi spell ile counter ediosun bubble yiyince yada yememek için neyi açmak lzm cast süresi var mıydı hatırlamıyorum, varsa her interrupt ile bozarsın işte, cast ettikten sonra bir şey yapamazsın çünkü karakterin kontrolünü yitiriyorsun cc breaker varsa belki çıkıyorsundur? bu ability 1v1 dışında baya kullanışsız. 3-4 sn cast ediyor bubble attıktan sonra, etrafta birileri varken durup 3 sn cast yapması imkansız. bir sürü böyle 1v1 burst gank build var. sanırım bu bubble, lightining de bunun parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 eve geç geldim işten dolayı, cinderstone'daki spotun 19:22'de idi yıkılma zamanı tam spota geldim hide a bastim 2 kişi gördüm farm yıkıldı koydu adamlar. 30s erken gelsem %50 şansım olcaktı, kaçırdık gene. bu akşam two towers'da bi farm var 1 saat içinde yıkılacak şimdiden 4-5kişi olmuş. gelecekleri bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 3 kişi alamdık ya la yeri.. ama en az kişi başında bekliyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Oyun sağlam görünüyor ya, heves ettim gibi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 cilekleri ektim, tavuklari yemledim, bi keyif cayi beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 meyvesini topladim diye yokolan bitkiyi ilk defa gordum. elma toplayinca da agac gidiyo mu? yumurtasini alinca tavuk kaliyo mesela. harvest ettigim sey niye yokoluyo lan, tohum da vermiyo yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 biri senin penisini çalsa sen gitmez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 azıcık bitkinin halinden anlayın be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 vucudum yok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aquila said: meyvesini topladim diye yokolan bitkiyi ilk defa gordum. elma toplayinca da agac gidiyo mu? yumurtasini alinca tavuk kaliyo mesela. harvest ettigim sey niye yokoluyo lan, tohum da vermiyo yeni. yok abi collect fruit diye bir seçenek çıkar, ona basacaksın, diğeri chop down yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar