Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

traktörde 2 tane yıldırım çarpmış ağaç gerekiyor

onun içinde yıldırım fırtınası gerekiyor, yıldırım fırtınası da sadece denizde ve adalarda oluyor. o adalarda ağaç ekili olacak, yıldırım fırtınası gelecek, ağaça çarpacak, çarptığında ağacı keseceksin gibi bir durum olunca tanesi 250g falan ediyor.

100g'a devasa evler alıyorsun oradan matematiğini yap işte.
Sosyal ağlarda paylaş

armor ve silah craftları ne kadar pahalı abi, anlamsız yani.

endgame için anlıyorum da low level gear craftı için neden bu kadar malzeme istiyor ki. level 30 gearın costu kafadan 6-7g var. sanırım hangi kalite olacağı da random. gri çıkabiliyor. 6-7g kim neden versin ki questten hemen hemen aynısını almak varken.

mantığını çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle de mateyallerin costları çok yüksek. hep rare istiyor ve refined şekilde 3-5 tane istiyor. oturup onu farmlamak gerek, ah'den alınacak gibi değil. çok benzerini questten alabiliyorsun. level 20'de buna başlayıp, ona 4 tier boyunca para dökmek yerine, o para ile 50'de ah'den aynı itemi satın alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

evet 3% defense, 5% life, -20% stun and snare duration veriyor

şimdiye kadar bütün ölümlerim stunlock'da oldu, belki onu kırabilir

http://archeagedatabase.net/us/recipe/4777/

şu item kafadan 10-12g abi eğer farmlamaya kafa koymazsan.

sete vurduğunda 50g'u rahat geçer. 30'da kim neden 50g yatırsın abi sete. fuck logic.
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

hangi spell ile counter ediosun bubble yiyince yada yememek için neyi açmak lzm

cast süresi var mıydı hatırlamıyorum, varsa her interrupt ile bozarsın işte, cast ettikten sonra bir şey yapamazsın çünkü karakterin kontrolünü yitiriyorsun cc breaker varsa belki çıkıyorsundur?

bu ability 1v1 dışında baya kullanışsız. 3-4 sn cast ediyor bubble attıktan sonra, etrafta birileri varken durup 3 sn cast yapması imkansız. bir sürü böyle 1v1 burst gank build var. sanırım bu bubble, lightining de bunun parçası.
Sosyal ağlarda paylaş

eve geç geldim işten dolayı, cinderstone'daki spotun 19:22'de idi yıkılma zamanı tam spota geldim hide a bastim 2 kişi gördüm farm yıkıldı koydu adamlar. 30s erken gelsem %50 şansım olcaktı, kaçırdık gene.

bu akşam two towers'da bi farm var 1 saat içinde yıkılacak şimdiden 4-5kişi olmuş. gelecekleri bekleriz.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...