Silenced Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 17 sine kadar inmez bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ZeratuL_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dün 22.4 gb oyunu indirdim şimdi 21.9 gb indirtiyor kafası mı güzel bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 beta icin client'i nerden indiriyosunuz Glyph denen dalgadan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 ta edit: yok glyph le de olmuyor. daha dl'ye acmamislar beta client'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bende başından beri böyledi dl(20mbit ttnet)2saat civarı sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 bende de yok glyphte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mosquito said: bende başından beri böyledi dl(20mbit ttnet)2saat civarı sürdü. bilmiyorum abi bende bi sorun var yani launcherda. normal download hızında sorun yok, akk girmişti bile zaten ama aldığım hız 150-200 kb/s averaj yani akk hızını bile tam alamıyorum indirirken. firewall'dan bazı ayarlar yaptım, izinler verdim hala tam randımanlı indirmiyor. nadiren 350'lere çıkıyor, bodrumdayım yurt dışı çıkışları kötüdür belki buradan bilmiyorum ama geçen sene ffxiv'i indirirken böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. mtu ile oynayıp akk'i aşabiliyorum bu arada ama sadece peer-to-peer torrentte yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 key le alanlara mi vermiyorlar o zaman anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ZeratuL_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 fazla yüklenme olmasın diye parça parça açıyor olabilirler indirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 beta clientı yok abi ortada henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 release için spekülasyon var mı hiç? trion'ın ağzı ne sıkıymış. alpha mayısta başladı. ağustos sonu - eylül başı gibi tahmin ediyorum ben. closed beta başlayınca duyurabilirler belki archeum packini satıştan kaldırabilirler. işte 1.5-2 ay closed beta olur aralarla. open beta da bir kerelik weekend beta olur sanırım. ertesi hafta release. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 clienta geldi az önce 22gb. 10am PDT Thursday - bu acaba bizde saat kaça denk geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 biz zenginler beta için tekrar mı client indircez? ohooooo paramızla rezil oluyoruz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Napcan abi betayı. Halkın arasına inmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 betada kizlar teklif ediyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 totemic said: biz zenginler beta için tekrar mı client indircez? ohooooo paramızla rezil oluyoruz ya.. said: Alpha testers, We've just announced that Closed Beta invitations are being sent to the ArcheAge community. To save yourself some downloading, you can copy your up-to-date Alpha folder to your Beta folder! Make sure that you have updated Alpha today! Find the folder where you have AA Alpha installed. It should be “GlyphGamesArcheAgeAlpha”. You can check in your Glyph Settings to find out. Copy EVERYTHING in your *Alpha folder to a *Beta folder (mine is “C:TWNGlyphGamesArcheAgeBeta”) Make sure that you close and re-open your client so it sees the new update Play (when CBE1 begins on July 17 at 10:00 AM PDT)! Enjoy! bu son 4.2 buildi için ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 full 21gb indirmeye baslıyor alpha. pehh. akk dolmasın diye indirmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 betayi napicaz ki? alphada oynamaya devam edemiyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 betada EU serverı açılacakmış. düşük pingle oynamak için takılırım ben, melee class oynamak istiyorum. zaten baştan başlayıp oyuna alışmam lazım. betalar arasında data saklanıcak, release de silinecek işte. alpha serverı açık olacak beta süresince bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Ben release bekliycem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 1 saat kaldı indirmesine, şu uçan seylere kaç level de biniyoruz ona göre kasıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 İlkini 5'de mi 10'da mı ne alıyorsun baya erken de otobüs gibi o glider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Daha iyisi 20 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar