Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Haftasonu bizde aksiyona akalım dedik. 1 Ticaret gemisine doluştuk açıldık denize. Amaç trade-pack taşışan. Karşı kıtaya göreve yada Ticaret adasına gidenleri bulup kesmek packleri almak. Ticaret gemisinde radar var onunla gemileri denizde tespit edip yakalamaya önlerini kesmeye çalışıyoruz vs. Baktık ticaret gemisi ağır kalıyor taktik yaptık, speedboat açtım bende.
Radar daki gemiyi buluyor haritadan işaretliyor. SpeedBoat ile gidip Harpoon atıyor yavaşlatıyoruz gemiyi. O sıra biz oyaralarken gemiyi ve gemidekileri ticaret gemisi gelip son vuruşu yapıyor. Adamları öldürdükten sonra gemileride parçalayıp gemiden çıkan lootları dahi alıyoruz. 2-3 derken nasıl gaza geldiysem. Radar da 2 balıkçı gemisi tespit ettiler gittik. Balıkçı gemisi ya balık tutuyorlar savunmasızlar hesabı. Tuttukları balıkları iç edicez hesabı.
Arkadaş 1 gemiye bu kadar 50 LVL adam bindirilir mi? Bir gittik daha ne olduğunu anlayamadan gangbang.
Gemide gitti elden :D
Sandal sefasına devam (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşam event yapalım ya. biz xaeninle 3-5 duel yaptık çok yardımcı oldu pvp'nin gidişatına alışma konusunda. karşı tarafın neler yaptığını, burstten nasıl kurtulur, uzun fightta ne olur falan deneyim ettik. ona göre buildlerde baya değişiklik yaptım mesela. o değişiklikler köpek gibi yardımcı oldu.

akşama böyle bir duel serüveni yapalım. er meydanına çıkalım, cenk edelim kendi aramızda.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizim daggerspell di galba bu buildin en önemli combosu lvl40'da gelio
chainlight(instant-700fln vuruo galba hatırlamıorum)+arclight(2-3sec castime-normalde 2k fln, combo ile %50 bonus 3k bide critlerse 5k-6k2ya çıkıo sanırım)

bu olmadan zorlanıorum ben baya full cast time var, instant olanlarda 30sec cdli
Sosyal ağlarda paylaş

level kasarken denk geldiğim bi traktorün resmini koyiim, yapması baya maliyetli ama vızır vızır taşıosunuz tradepackleri safe bölgede,gelsin paralar sonrasında..

ama asıl para bu merchant ship ile yapılıyor, tabi korsanlara yakalamazsanız bu elemanlarda yüklemişler artık 20 tane mi ne trade packi taşıolar. beyaz bayrak gibi şeyler trade packler. özenmedim değil ha..

[img=http://s29.postimg.org/r7jpe106r/tradeship.jpg]

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...