Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 tam quest yapmaktan igrenmistim ki balikciligin keyfini yasadim 160 tane baitle 3 waterlogged box falan geldi bunlari siz aciomusunuz satiomusunuz? açtım hepsini dayanamayip 3 er nui verdi sadece sdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu arada sabah yaptıgım runın aynsini aksam yaptim 15 silver fark etti neye gore belirleniyo bu runlar diyelim ayni yere 10 tane pack biraktim ard arda fiyati asiri dusuyor mu? bide su farmwagonlara kafayi taktimda thunderstruck tree nasil bulunuyor yıldırım dusmesi icin bişi yapabiliyor muyuz tamamen şans mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 labor bitti fishingin ortasında mutsuzluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Maedhros said: yıldırım dusmesi icin bişi yapabiliyor muyuz tamamen şans mı? Çok zor iş o yaaa yıldırım düşecekte seni bulacakta. Anca bilgildak'in kafaya düşer o (:D kaça satılıyor AH da? O nu yapmaya çalışıncaya kadar geçen zamanda parasını kasarız dicem ama fiyat bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yağmur yağarken bi ipin ucuna anahtar bağla onu da uçurtmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Maedhros said: tam quest yapmaktan igrenmistim ki balikciligin keyfini yasadim 160 tane baitle 3 waterlogged box falan geldi bunlari siz aciomusunuz satiomusunuz? açtım hepsini dayanamayip 3 er nui verdi sadece sdasd ben hep sattım. şimdiye kadar da hep kar ettim. 10k yı geçti benim fishing sport fishinge çıkalım varsa başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 denizin ortasında yıldırım fırtınaları oluyor, bunlar hareket ediyor ve bazen denizin üzerindeki adalara denk geliyor. bu dönemlerde altında ağaç var ise yıldırım ağacın üstüne düşebiliyor ve ağaç yanıp kül oluyor - onu gather yaparsan lightining struck log alıyorsun. baya rare bir olay denk gelmek için. şu an 350g falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 goldla alcaz o zaman aranızda yağmur yağdırtmayı bilen yoksa ahushdf benim fishing 1 k oldu daha ama loreinde vardi baya 30 40k olmadan sanirim sport fishing pek karli degil zart zurt diolardi ama bilmiorum artik laboru sirf ona ayiricam artar yakinda fekat fishing gemimiz olsa sole insan gibi bide ortaklasa alsak falan napcaz gemisiz nasıl bulcaz balıkları ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 balık gemisi için voltran oluşturucaksınız abi 3 kişi ancak öyle yapılır. magistine'nin fishing 20k'ı geçti diye biliyorum. hatta 30k bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 35k :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 e o zaman neden sport fishing yapmıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 balık gemimiz yok, balık bulmak da yarım saat falan sürüyo. ben arada yapıyorum da; işte getir, götür çok zaman harcıyo getirisi karşısında. ama arada bakıyorum ben ya etrafta, buldum mu bi tane balık avlayıp dönüyorum tabi napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mosquito said: kimse 150$'lık accountu kiralamaz bence dene bi şansını gene ama Neyse, bastım parayı aldım bir 2. el hesap :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 2. El hesaba nasi guveniyorsunuz yauw. Adam kredi karti no suyla fln hack lendim diye basvursa tum bilgileri degistiremiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 O risk her zaman var evet. Bugüne kadar kötüye denk gelmedim diyelim. Aldığım adam güvenilir bir tip, bu işin ticaretini yapan biri. Ama O'na satan kişinin gün gelip şeytana uyacağı tutabilir.. Nasip diyelim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Saykoleo said: balık gemimiz yok, balık bulmak da yarım saat falan sürüyo. ben arada yapıyorum da; işte getir, götür çok zaman harcıyo getirisi karşısında. ama arada bakıyorum ben ya etrafta, buldum mu bi tane balık avlayıp dönüyorum tabi napalım. kaç goldluk balık yakalıosun genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 balık işte 3 gold tuttum genelde, 8 goldluk bi tane tuttum bi de. olta değiştiricem şimdi, eski olta bitmedi diye onu kullanıyodum. yeni oltayla 80g'lik balık falan tutanlar olmuş. yine de sıkıntılı clipperla tutmak balık, çünkü para eden balıklar büyük balıklar oluyo ve büyük tutmak şans işi. e adam 5 olta atıyo biri büyük çıkıyosa, sen 5 olta atmak için gidip geliyosun 5 kere ebesinin nikahındaki limana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kayığımla iş arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 çıktım yine bakalım balığa bulurum belki bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 balık buldum gelecek varsa tutalım. jellyfish var da etrafta sorun olmaz heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Thunderstruck tree için gereken yağmuru keşfettim sanırsam adanın birinde tatlı tatlı yağıyodu herkes ağaç koymuş zaten tarlaya Sonra magistine bizi aldı balık aradık tutmak için Sonra ayrıldık bulmak için onlar bulup balığa başladılar ben yanlarına giderken bitane trade shipi sıkıştırmış bizim factiondan gemiler tecavüz ediyordu Burada imamı balıkla mücadele ederken görüyoruz Bahtsız beni yine tam balığı yakalamış uğraşırken gemiyle gelen bir grup herif kesti balığımı onlardan kaçarken görebilirsiniz sdfsd en sonunda yine normal balığa döndüm yine labor bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Abi imam ve kayık çok komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 the Imam and the Sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 4 gündür yoktum oyunda neler oldu bitti ANNEN'de? biri özet geçsin. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bingildak hypetrendekileri wildstara götürdü, biz canımızı zor kurtardık. ben tarla marla takılıyorum işte, bikaç tane yapacak şey belirledim; - 30k fishing için malzeme alıorum fırsat oldukça (15k daha), sport fishing ile arada takılırım - 16x16 spot kovalıorum akşamları, 60-70g'a okuttum 2 tanesini. pzr şansızdım acayip şekilde alamadım bi türlü 3-4 spot kaçırdım. - şu build butonunun koordinatlarını bulmaya kasıorum şu ara, son 3 spot denemesinde de build butonunu bile göremedim nası bi şanssa artık. - auroria'yı hiç görmedim bi ara oraya gitmeyi düşünüyorum. - üstüm başım fena olmadı cloth'a döndüm tekrardan 60g fln harcadım tüm giysilere sanırım. - annen'de pek online kalmadı herkes wildstar hype'ında, maedrhos ile lastofskill'i görüyorum arada. 1-2haftaya kalabalık bi eu guild arayışına giricem. özellikle 2-3kişi merchant yada galleon ile korsanlık yapmak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar