Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
16x16 cok var sen golddan bahset gold yoksa bosuna ugrasma
2 saat sonra ilk 24x24 um geliyor.
ama bu ara elite la cok fazla zaman gecirdigimden ciftlime yeteri kadar vakit ayıramıyorum .
oculus rift dk2 sanırım 2015 yılına kalmış . Hatta 2015 aralık diyorlar benim gibi elinde dk1 olanlar degerini bilsin .
valvein gozlugu yuzunden dk2 yi henuz cıkarmaktan vazgecmiler. valveinki seneler ondeymis.
Mesaj tarihi:
bendeki build bu.tüm büyüleri attıktan sonra cdye girio hepsi ve hala yatmadıysa adam yapacak pek bişi kalmıyor fireball spamden başka.

eğer adamda vita/prot/def'den biri varsa biçok kez yetmio benim damage, gerçi gear sağdan soldan bulduğum şeyler hep

rotationda genelde şöyle oluo
hell spears+chainlighting+crows+icefield+backflip+fireball+fireball
eğer %20lere fln düşmediyse gg zaten
eğer bu combolar sırasında castli bişi yapmaya kalkarsa yada üstteki combonun en sonunda
plunge+perforation yada silence

bundan sonra ya fireball spamliosun ya da manastar

anticc yok, stundna çıkma durumun yok cc olarak sadece plunge+perforation var o da cc sayılmaz pek caste vaktin çok kalmıo sonunda

daggerspell e dönücem tekrardan 1.0gelmeden önce bubble+arclighting combosu atip atip duriim biraz
Mesaj tarihi:
silahların pasif özellikleri var şurdaki listede belirtmiş adamlar.

buildlerde bunların kullanımını deneyen oldu mu? mesela mage için scepter+katana(%100 crit change inc) ya da scepter+dagger(%20 cast speed dec) stafftan çok daha iş yapar gibi geldi bana
Mesaj tarihi:
Lorein verdigin 16 16nin yanindaki adam yana kaydirmam icin 75g önerdi maille once cek diyo tabi keko onden 75g dicem karsi mail aticam daha lumber packide koymamistim zaten scamlesek mi yoksa ne öneriyosun napim?
Mesaj tarihi:
scamle abi adiyi zaten o kesin sana kaydırtmıcak kendisi alcak 2 spotuda, bi iki arkadaşı var onun hide bekleyen etrafta

75g vermez ama önden. sen ona 50g önden 25g sonra diye öner kabul eder bence, benle de aynı konuşmayı yapmıştı nerdeyse 1 saatimi çalmıştı herif. ben 60g istemiştim önden adam razı gelmedi 20g veriodu sadece bende uğraşmadım 20g için.
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

silahların pasif özellikleri var şurdaki listede belirtmiş adamlar.

buildlerde bunların kullanımını deneyen oldu mu? mesela mage için scepter+katana(%100 crit change inc) ya da scepter+dagger(%20 cast speed dec) stafftan çok daha iş yapar gibi geldi bana

o silah pasifleri çok zor procluyor. %1 falansa şaşırmam yani.
Mesaj tarihi:

su farm workshopmıdır nedir ondan yapicamda bu yaptıgım zaman normal 8x8 gibi mi davraniyoruz buna yoksa 16x16 ile bi iliskisi var mi ufak bi anlatırsanız sevinirim elimdeki 8x8den olmayayim bide bilmeden
birde gezinirken buna rast geldim ne olaki bu?
lvl 50 moblar cinderda lvl 30 bölgede?

ayrıca benim kollar niye çıplak ya full armor giyiyorum güya :D

Mesaj tarihi:

Uzun zamandır , elite dan vakit bulamadıgımdan giremiyordum .
Bu akşam biraz dinlemek icin girdim .

24x24 farm evimi kurdum. Oyundaki amacıma büyük olcude ulastım .
Fakat , herhalde fazla ilgilenmiyecegimi anlıyan civcivlerim , kafeslerine koyar koyamaz ac kalma korkusu ile kafeslerinden kactılar. Tarla sınırımın dışına gittiler.

Elite da korsan oldum bu arada .Ben artık uzayların korsanıyım .
Burada yeryüzünde çiftçilik yaptıgımı baz almayın.

Mesaj tarihi:
Bu arada, hesabını kiralamayı düşünen olur mu? :-)
Alpha package'ların 2. eli bile biraz fazla benim için, özellikle de her oyunu bir hevesle alıp 3 gün sonra sıkılan biri olarak.

Kendisinin kullanmadığı zamanlarda (cuma akşamı vs.) ortak kullanıma vermeyi düşünen çıkar mı? Kendim sıfırdan bir char ile takılırım kendi çapımda zaten. Kira parası olarak da uygun bir şeyler düşünürüz, Steam oyunudur vs.

Nasıl teklif ama?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...