totemic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 akirafes said: Totemic nerdesin tarla bulduk sana ... ah be abi dun 8.30-00.30 arası çalıştım resmen ya. memurlar çalışmıyor diyenlere qapaq olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: vergiyi veremeyince gelen icra memurlarinin onunde icindekilerle yaktim tarlayi. Ne yaptın yaw? 3-5 8-10 Gold her zaman desteklenir şu forum muhabbeti hatrına. ingame:Rkany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ahahah abi sana kapak yapmışlar haberin yok. o nası bi çalışma :D mesai veriodur gerçi devlet? bizdeki gibi bedavadan mesai yapmıosundur. totemic said: akirafes said: Totemic nerdesin tarla bulduk sana ... ah be abi dun 8.30-00.30 arası çalıştım resmen ya. memurlar çalışmıyor diyenlere qapaq olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu akşama bu honor questlerini yapalım mı zone zone? lvl 30-40 moblar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kaan nerdesin ekinler soldu güneşten kuruyor . Yardıma ihtiyacım var toplamak icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Abi bu akşam gelip sökerim alayını. İşler çok yoğunlaştı nefes alamıyorum adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hasla silahları için hasla guide 50'ye yaklaşınca gidip biraz kasmak lazım silah için burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ee gidelim abi? ben 46 oldum zaten, sette 44 craft setini kovalıyorum, silahi da buradan aldım mı yeme de yanında yat asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 benim daha yolum var ya haftasonuda kasarsam anca gelirim 45 seviyelerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o zaman dediğim honor görevlerini yapalım akşama 30/50/200 kill isteyenleri. güzel exp gelir gibime geliyor hızlı bir şekilde yaparsak, hem pvp cloaklarını da çekmiş oluruz. bubble atan adama in your face yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 honor görevleri repeatable mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bildiğim kadarıyla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 honor gorevleri tekrar edelilebilir degil . Bende gelirim daha hızlı kesersiniz . Jack wants her , Jack needs her , Jack gets her . Voila . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 arkayı 3 ledik o zaman 2 slot daha açık gençler hayde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 açılsın şu free serverı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Akşam 20.30'a kadar toplantım var gözüküyor ama hasta olmaya başladım, eğer bir şekilde hastalıktan dinlemeye eve geçersem ben de katılırım kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 desene kavruldu ürünler o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 8x8 farm var yıksam deed geri geliyo dimi yok olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Geri gelio ama odenmemis tax varsa 1 gun sonra gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 40 dk sonra 16x16 yıkılıyor, 2 tane lvl 40 kamplıyor, 2 kişi gelirse motor eder alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hatta 2v1 kestim şu an asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hatta daldılar kestim ikisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hadi abi biriniz gelsin ben kapışırken biri atsın şuraya farm alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 biri alt ile gelsin 8x8 atsın en kötü, tüh akşam olsaydı gelirdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar