akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Guildimizin evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gleoddyn said: full release ne zaman olur bu oyun? temmuz sonuna kadar oynayamayacağım ama 99 dolarlık paketten alsam mı diyorum? paket içeriklerinden pek anlamadım ama değer mi? hiç gerek yok 99$ almaya. beta sınırlı günlerde olacak. alpha ise hep açık kalacak. ya 150$'likten al ya da release olana kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 akirafes said: İmam balıga acıldı bayıldı , ne güzelmiş ben artık dönem burdan diyor ... sandalı ile acıldıgı acıklarda kayboldu . başka bir şey demiyorum http://i.imgur.com/lMQn4oD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ahahha az kalmiş alabora olcaksın, clipperı al biran önce acayip zevkli clipper ile gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Imam oyunu almış lan vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 almadım ya. emanet hesapla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 upup 99$ archeum founders pack pm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 elite mi archage mi arada kaldım ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 wanted satıo bak 150$'lık alpha'yı 99$'a almayı düşünen kaçırmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi alırımda adam ilerde email filan değişir dolandırır bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sfdg email değiştirebiliyorsun zaten hesabı alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 abi 50 dolar veririm oyun releaes olunca bir elli daha veririm uyar mı sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu oyunu low avarage settingsle son nesil macbookla oynayabilir miyim sizce bootcample Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 son nesil mcbook eğer son nesil pc gibi bi şeyse ultra high fln da oynarsın. oyun öyle sistem yoran bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 macbook demişimde macbook air diye düzeltmek lazım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bootcample oynuyorum ben airle i5 ssd veriyim mi 99$ a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 kredi kartı geçiyomu : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben alıcam onu düşünüyorum bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 haftasonu çok iyi pvp döndü ya, tek sıkıntımız war olmadığı sürece honor almıyor olman. umarım buna ayar çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ceku, sana gönderdiğim mısırları bundle yap hacı bekliyorum. bu sefer hıyar gönderme mümkünse. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 final buildim bu olacak sanırım ya alpha'da http://arche-base.com/builds/generator#5.9.4/H02vHyPvCC7K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 pamuk gönder abi pamuk, hala satamadım o pamukları ahahh totemic said: ceku, sana gönderdiğim mısırları bundle yap hacı bekliyorum. bu sefer hıyar gönderme mümkünse. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bait worm için adamlar max verimi incelemişler. en verimlisi lavender seed imiş. neden her yerde mor mor lavanta tarlaları var belli ztn. hesap-kitap blackpearl'daki pirate bossu kesmişler, server first galiba bikaç ss var güzel bir hikaye olmuş pirateboss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Şu an icin en iyi para aspen hardwood a 8 goldan gidiyor kendileri 2 hafta once 30 silverdi . Para icin aspen hardwood . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar