bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 wormsuz balık tutulmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 lazım, ama bugün resmen zararına yaptım mesela kutu düşmediği için. pis bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hep derdim adamlar otobuste oturuyor herhalde rp yapıyorlar .... Taki bugun birisi beni yolun ortasında asagı itinceye kadar Artıkk bende oturarak seyehat edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Flut calarak gecen yatalar ferrari gibi ama çok hızlı gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi 10kyı geçti fishing. bi specialization gitti. şimdi 20k'yı geçerken bir tane daha gitmicek di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 gidiyor 10k nın üzerinde lure kullanıyorsun biliyorum kurt yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 o zaman vocation point kullanmadığımız taktirde, sadece tek meslekte master olabiliyoruz. 5 spec istiyo demektir master olmak, o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 beni karşıya austereya gecirecek varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 millet en sonunda tarladan kafayı kaldırdı pvp tartışır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 haftasonu grind parti kurcam. adam gibi buildi olmayan giremez. bi kaç saat kesintisiz kesicez, öyle kakam geldi, kız arkadaşım geldi, karnım acıktı yapmayacak adamlar ses etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 5 golda ozel deniz taksi tuttum 2 goldada koruma bakalım basarabilecekmiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Ben gecirirdim vermeseydin para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi bu arada ben clipper ı aldım yapmadım ahha çantamda duruyor öyle tek başıma ticaret fln yapmadığım için xaenin e fln yamanıyor o açılırken veya totemic var işte asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi o clipperı kullanmak acayip zevkli bişi yalnız ben sırf zevkli diye denizden giidyorum bizim bölgedeki yerlere daha uzun sürmesine rağmen herkesde clipper var bu arada bingildak senden trade ship bekliyoruz,clipper kesmez seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi lvl 40 mavi setimi aldım, enchantler bastım, oyuna girip oynayacak vaktim yok http://evangelicaloutpost.com/images/firstworldproblemsgirl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Korumalarım ve kaptanım gidis ve donus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kaç para verdin toplamda enchantler dahil ? bende de daha large farm yok itema hevesleniyorum bingildak said: abi lvl 40 mavi setimi aldım, enchantler bastım, oyuna girip oynayacak vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 akşam açılıyor muyuz şidmi ts de toplanıp? hazır bıngıldak da giremiyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 vay arkadaş crafted 2h stafflar 45g'dan başlıyor, ev alıyorsun lan o paraya, vay arkadaş gaza geldim 4 tane scepter yaptım t1, hepsi gri çıktı sinirimden vendora sattım asdasd 2 tane set parçasını bid'den çok ucuza kapattım abi, sadece helm yeşil gerisi mavi. yeşil helm'i 10s aldım. bir tane maviyi 3g'a aldım. diğerleri ortalama 10g. toplamda 53-54g flndır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 oh$ 50g ben large farm bakmaya devam ediim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 giderken clipper, dönerken tradepackten kazandıklarınızdan dolayı eznanla dönmüşsünüz galba? :) akirafes said: Korumalarım ve kaptanım gidis ve donus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yok az kişiydik giderken trade pack var diye hedefdik donerken rahat trade pack yok hava attılar... savaş gemisi ile az kişi gezmek öyle kolay degil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Yani bak şimdi. Pazar akşamı atladım uçağa Ereğli'ye gittim iş için, çarşamba gününe kadar orada kaldım. Çarşamba gece atladım uçağa geldim İskenderun'a toplantı için yine. Hep de diyodum ki lan bu hafta ağzım yüzüm birbirine girdi ama cuma günü akşam eve dönüp oyun oynarım mis gibi. 18.30 da uçağa binip gelecektim Adana'dan, 9.30 10 gibi evde olurum diye hesaplıyodum. Uçak iptal oldu abi, tee 8 uçağıyla sabiha gökçene inicem, oradan nişantaşına kimbilir kaç yılda giderim. Oturdum havaalanında laptopumu açtım içiyorum, bana farm bulun lütfen bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Eeee sen .... sen zaten mmorpg deki gibi yaşıyorsun ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Oyuna 150 dolar veriyorsak alın teriyle veriyoruz abi sdfjshfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar