Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

shadowplay li warrior oyna. 2hander stealth yani. burst damage'i şahane. shadowplay + combat + aura bilmem ne gidebilirsin. hem mobility hem magic defense olsun dersen, yoksa side-heal bi şeyler alabilirsin.

okçu olayı biraz yavan. 20m range kısa ve her classta hoplama zıplama bi şeyler olduğu için yeterli kite imkanını sunmuyor veya yeterince güvenli mesafede olmuyorsun saldırırken. o yüzden burst damage melee build gitmek daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

melee burst le one shot a yakin indiren bir iki tane variation var, bunlara balance gelecek beta da yada release de diye okumustum forumlardan.

Dun bir tanesi ile rast geldik, 3sn surmedi combat, root layip leap backwards yapana kadar ben. Hani adamin level i benden yuksekti onunda etkisi vardir ama lvl 50 ler de durum nerdeyse boyle imis.
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre mobility->win herzaman. üstelik oynaması çok daha keyif veriyor. shadowplay+auralı bilmem ne+ archery o açıdan güzel bi build ama range yeterli değil bu kadar hızlı oyun için.

stealth caster tarzı birşeyler oynardım herhalde, farklı bi şey olsun diye deneysel takılabilirdim.

şu an bence iyi iş yapacak build tanky healer. paladin-cleric tribi bi şey. çünkü iki taraf birbirine girdikten sonra combat unevitable. kolay kolay birisi ölmeden bitecek bir mekanik yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle full CC bir class yokmu? PVP de Adamı yerden kaldırmayacak hiç kıpırdatmayacak çayını kahvesini içerek karşıdakini sinir ederek damage yapacak? Ölür öldürür önemli değil damage ama karşıdaki adamı sinir edecek.
Mass pvpde de işi CC ile karşı tarafı ayar edecek küfür yiyecek bir class?
Sosyal ağlarda paylaş

bende bunu baz aldım ama tokatliolar ya beni 36'yım daha. en önemli combosu chainlight+arclihting yapamıorum gerçi 40 olmadan.

Saykoleo said:

stealth caster oyunda en çok oynanan buildlerden biri diye biliyorum abi ben. benim buildim aynı zamanda. daggerspell:
http://arche-base.com/builds/view/2240-GUIDE_Daggerspell_GOD_MODE_1v3_PvP_PvE#7.8.2/Jl2v3baKAjav
Sosyal ağlarda paylaş

serkanay said:

Şöyle full CC bir class yokmu? PVP de Adamı yerden kaldırmayacak hiç kıpırdatmayacak çayını kahvesini içerek karşıdakini sinir ederek damage yapacak? Ölür öldürür önemli değil damage ama karşıdaki adamı sinir edecek.
Mass pvpde de işi CC ile karşı tarafı ayar edecek küfür yiyecek bir class?

conjury sanırım şu an ki buildde will olarak geçiyor bir sürü cc var ama sorun cast time'ı olan cc leri kullanmanın zor olması ve cc breakerların olması. cast ediyorsun adam cd i basıyor çıkıyor, elin ayağına dolaşıyor. instant cc'ler dışında cc'ler bence kullanışlı değil. occu çok iyi o konuda. 2.5 sn aoe stun + knockback var ayrıca slowu gayet iyi. music'deki stun çok iyi, instant 2sn ve fear'a çeviriyorsun komboyla 2 sn de oradan geliyor. vitalism'de 3 snlik root var instant olarak, o da ranged e karşı olmasa da meleeye karşı baya efektif.
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAHAHA ABİ SEN XAENİN'İ HİÇ TSDE DUYMADIN MI ADAM SÜREKLİ BENİM KAVAL SESİNİ TEKRAR EDİYOR HASHAHAHAHHA

eminim iş görüşmesine gittiğinde her bulduğu fırsatta benim kaval kafasında çalıyordu.

şöyle abi options'da enstrüman sesi diye bir şey var, onu kapatıyorsun :) ben ipneliğine kapatmıyorum tabii ki.

çok fena oynayasım var iş + sosyal hayat bırakmıyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...