bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ya scepter/shield mantıklı mı değil mi onun derdindeyim. plate geçince deli gibi physical resist olacak zaten. tahminim ediyorum bütün seti giydiğimde 35% fln olacak dmg mitigation. üstüne -20% stun duration geliyor, stunlock'da ölme olayım bitecek gibime geliyor. fakat şimdi sette int/stam/str var. o str'i shield alıp aktif olarak kullansam mı diyorum, str'den block chance geliyor. anasını satayım yok ki doğru düzgün kaynak neyin nasıl hangi mekaniklerle çalıştığını inceleyelim. shield takarsam büyük ihtimal 40% üzeri physical mitigation görücem. devotion yerine defense alıcam, oradan ayrı bir survival gelecek. bilemedim! bu arada magic def patlayınca ne olacak bakalım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 adamlar kendileri bile tam olarak sandbox dememişken size noluyor lan hakkaten artistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 kim tam sandbox diyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 defense'den gelecekler : [list] [*]Increases max health +133 for 30m. Increases Mettle upon receiving damage. [*]Restores +157 health and an additional amount equal to 30% of your stacked Mettle. Consumes all stacked Mettle. [*]Raises a shield around caster for 20sec. Increases Block Rate +25% and decreases Move Speed -10%. Received damage increases Attack Speed +6% up to 5 times. Prevents being Pushed or Knocked Down. [*]Imprisons all enemies within it for 20 seconds. The barrier can break if a large object crashes into it. (large obj dediği gemi bu arada hahaha) [*]Grants immunity to all damage for 12sec. Effect is canceled if you move. [*]Increases Block Rate +12% for 60 seconds with each successful Ranged Block. Stacks up to 3 times. [*]Increases Physical/Magic Defense +700. Permanently increases Aggro +15%. [*]Increases max health +4% and decreases the duration of Stun and Trip effects -20%. Increases skill-based healing effectiveness +20% and Rejuvenate Health effectiveness +33% [/list] çok cezbedici. akirafes, lvl 50'de melee-archer/caster oranı nasıl? genelde millet caster mı oynuyor yoksa melee-archer ağırlıklı mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 archer büyücüyü alıyor mage savascıyı alıyor bu ikisi her halukarda boyle Necro her seye iyi giden bir skill Shadow oyunda olmazsa olmaz lardan biri gibi getirdigi gorunmezlik yuk tasırken ticaret adasında cok işe ile yarıyor . Bir cok kez hayat kurtarıyor Uzerinizde yuk gorunmeden gidebiliyorsunuz . gemideyken gorunmez olarak pusu kurabiliyorsunuz . saymakla bitmez avantajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yok ben sana onu sormuyorum, oyuncu ağırlığı lvl 50'de melee/archer yönünde mi yoksa caster yönünde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 valla hemen hemen herkesin elinde bir ok var gibi birde herkesde heal var savasş alanlarına katılanlarda . cok büyücü yok archer + shadow play + herhangi bir skill cogunlukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sakın bambu dikmeyin getirisi / zaman rezalet . hele gelen rare hic para etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ya ben şu shadowplayi düzgün kullanmak adına archer ya da dualwield bişiye çevireyim diyorum karakteri koca shadowplay treeden 3 tane mi ne skill alio mage pfft hiç memnun değilim ztn daggerspell'den, çok squishy gelen giden tokatlio uzaktan görünce beni. yetemedim resmen lol lvl40'ta gelecek chainlightinge kadar dayaniim o zmn görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Google lamaya usendim, bilen varsa bir anlativersin. Aricilik 101 - Kovan yapilacak: Bakindim goremedim, hangi station dan? - Bee capture net: Bu tamam, leather working station da var - Queen Bee: Hatirliyorum bu mob un yerini, capture ederken herhangi bir detay var mi? - Rare harvest jelly: Thunder log gibi her gece dua ya mi yatiliyor yoksa harvest rate insani sinirlardami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 akirafes said: sakın bambu dikmeyin getirisi / zaman rezalet . hele gelen rare hic para etmiyor. bambu ile olta yapılmıo mu abi, oltada baya çok kullanılan bişi aslında bende dikmeyi düşünüodum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 rare jelly için çok yüksek skill istendiği söylendi bana haberin olsun 10k+ dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 valla bambular deli satıyor hem tarlaya ugramana gerek yok kısa süreli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Gladmir said: Google lamaya usendim, bilen varsa bir anlativersin. Aricilik 101 - Kovan yapilacak: Bakindim goremedim, hangi station dan? - Bee capture net: Bu tamam, leather working station da var - Queen Bee: Hatirliyorum bu mob un yerini, capture ederken herhangi bir detay var mi? - Rare harvest jelly: Thunder log gibi her gece dua ya mi yatiliyor yoksa harvest rate insani sinirlardami? Sayfa sonu kurbani olmus sorular. Ok, skill siniri biraz insanlik disi olmus. Kovan i kim yapiyor onu bulamadim, onu bir halledeyim diyorum ilk once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 queen bee capturelamakta bi olay yok ya düşürüosun canını %10 a fln sonra basıon nete.yalnız %100succes yok sanırım. ben 1de1 yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 şimdi son seviye crafted seti gold ile alabilioruz bu durumda dimi? yada 40lvl mavi setin üstüne sen craft ederek devam edebiliosun? bind on pickup fln gibi bi durum yok. illa kendimiz kasmıcaz craftı? bingildak said: lan parayı kıldım lvl 40 crafted mavi set aldım bence baya kral olucam 40'da asdasd şöyle bir şey gördüm incelemek isteyene: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?653-Best-Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yoo başkasına veriyosun lvl 40 aldığın itemi, o basıp lvl 44 e upgrade edebiliyor. direkt lvl 44'de alabilirsin. ben bir parçasını yeşil aldım ama 15s'e aldım. onu sanırım 44'de mor olarak tekrar satın alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Bu nasil oyun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yazmadı demeyin trade run yapıp gildaları tek bir kişide toplamalıyız bunu alışkanlık haline getirip bir takım olmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abi eznan cutter design 30g bu arada asdasdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 tütün, tütün fiyatı nasıl. naptınız başbakan gelince sölediniz mi tütüncünün çilesini. kayısıyıda don vurmuş fiyatlar uçmuş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 oyun başladıgında hızlı yukselmek icin gilda lazım bize ortak gildaları tek bir kişide toplamlıyız guild evi lazım ozel workbenchler lazım bunları yapamazsak .direk bir guilde adapte olmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 biz eznanı limandan çıkaramayız . kıyıda yelken show olarak kullanırız ancak . eznalardan 6-7 glider acılıyor genelde . biz eznadan ucmaya kalksak gemiyi alır giderler rezil oluruz . Eznayı kaptıran tayfa olarak AA tarihine geceriz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hahahahh gözümde canlandı bi anda TS'deki konuşmalar hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bingildak said: sandbox ve aa üzerine uzun wot, göz yakar. Okudum hepsini süpersin (tu) bingildak said: şöyle bir şey gördüm incelemek isteyene: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?653-Best-Builds Offff ben daha karar veremedim release de ne oynayacağımı sınıf arayışındyım. Bunuda ezberlerim şimdi. Bide artık yapın şu eznanı yaw. Biz yaklaşık 10 kişi bir gecede yaptık. İmece usülü herkes neyi varsa koydu ortaya olmayanı da aldı parayla. Bir gecede yaptık gezdik valla. Gerçi gemide gezerken herkesin cebinde sadece silverlar kalmıştı para olarak >:D< Hani siz gemi yelkenlerine PATİCİK logo yapacaktınız??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar