bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 çok iğrenç ama umarım öyle bir şey yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 umarım herşey için para isterler, basalım parayı alalım tarlaları alanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 valla fakirler düşünsün.. parası olana hayat güzel.. bıngıl şu Wanted'İ alalım guilde çocuk ince hastalıktan ölecek valla.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Akşam Rusyada oynayanlardan öğrenirim tam ayrıntısını yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 benim oyundaki amacim land lord olmak . Ne guzel geliyor kulaga land lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bizim türkler onu "lan, lord" diye cevirirler haberin olsun, demedi deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 akirafes said: benim oyundaki amacim land lord olmak . Ne guzel geliyor kulaga land lord laird deniyor onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Oyunda ciddi bir kanada düşmanlıgı var dikkat ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 elin korelisinin kanada ile ne alıp veremediği olsun allah aşkına.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kek said: akirafes said: benim oyundaki amacim land lord olmak . Ne guzel geliyor kulaga land lord laird deniyor onlara. ingilterede topraktan gelir elde eden ustun kesime oyle deniyor oyun amerikada . Amerikada land lord deniyor. Land lord basit ciftligini tarım ve mulkini kira ve oturum icin veren basit sınıf insan . Senin degidigin ingilterede soylu ust sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bizim burda ağa deniyor toprak ağası, ağanın pokunun üstüne sıçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 koreliden değil ya chatteki amerikalılar hehe big brother ayağına işte muricanlar ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ERCÜMENT SÖZÜM SENATODAN DIŞARI GARDEŞ KUSRA KALMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ev sahibine landlord diyoruz biz, bi lordlugunu gormedim. mevzu olsa da cagirsa, zirhimi cekip atima binip gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bi ara bayragimla gidip onunde diz cokeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ne oldu biri toprakmı vericek .... Harbi millet sıraya girer diz çoküp almak için . Ya o kadar second life oynadım . Bu kadar degerli topragı olan başka bir oyun gormedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 akirafes said: kek said: akirafes said: benim oyundaki amacim land lord olmak . Ne guzel geliyor kulaga land lord laird deniyor onlara. ingilterede topraktan gelir elde eden ustun kesime oyle deniyor oyun amerikada . Amerikada land lord deniyor. Land lord basit ciftligini tarım ve mulkini kira ve oturum icin veren basit sınıf insan . Senin degidigin ingilterede soylu ust sınıf landlord bildiğin Ev sahibi. İngilteredeki anlamı ile. Tennant in chief varmış eskiden, kral adına doğrudan malları elinde bulunduran, ondan sonra da mesne lord geliyor. bu adamlar Landed Gentry veya landed nobility. Kısacası sizin dediğiniz landed lord. Landlord bildiğin hacı dayı. Güngörende 3 katlı apartımanı var. bu arada bu oyunda da everquestin modülünde olduğu gibi yer bulamadım muhabbeti var mı? iyi yerler kısıtlı ve kapılıyor vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 toprağın el değiştirme durumu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kirani vermeyince belediye gelip evini yikiyo, sonra orda bekleyen onlarca akbaba ilk koymak icin yarisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 mining 25k bayagı bir archenum ore cıkartmaya başladım tanesi 2 gold gordugum en iyi gelir şu ana kadar . Haclyonada kazı yapıyorum sanddepp le sınırdaki daglık arazide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Dün tarlaya ortak alanda bulduğum black pepper seed ektim 1 tane sadece. (bankada yer kaplamasın diye) Harvest ettim, yeşil verdi. AH'de 4 gold civarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bugün chatte bir cok kişinin alt icinde account alacagını okudum oyunda .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar