SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 BabacumMostors said: 7 bölümün sonunda mı yarıldı nsdf son bolum neyse iste abi durum kotu 3 kiz 1 kilise kesin bir nisan cikar en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 dur lan izliim ben de ilk iki bölümü izledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bide plot icin izliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ben de kardeşim, ben de http://i.imgur.com/zVRSFFe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yani yoksa aldonoah zero var terror in tokyo var onlari izlerim yav ama aldonoah negzeldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aldonah mmmpphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 I SAID FRYYYIYEEEYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 (tu) Bu sezondaki en güzel ED bu sanırım http://www.youtube.com/watch?v=Wn84H9Ojsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 10 eylulde cikacak bekliyorum deliler gibi bide sasuga onii sama'nin acilis kapanista guzel baya ama kapanisin album daha cikmadi sanirim aldonoah'in acilislada baya iyi kosuluyor bu sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Fena sardım Ao Haru Ride'a. Sıkmadan cıvıtmadan işliyor herşeyi. Güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Tokyo Ghoul çok iyiydi ama çok fazla sansür var ya, ekranın yarısını kararttılar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Barakamon süpriz oldu benim için baya eğlencedlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Baby Steps, Haikyuu, tam gaz. Hafta sonlarını daha bir seviyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Sabagebu nonsense'in zirvesine cikti bu hafta. Soundtrack super gitmis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Sabagebu baya iyi. Biriktirip izlemeye karar verdim son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 şimdi sabagebu izleyecem o bitene kadar bay stepsin 720 di ve akame biter onalrı da izlerim mmppphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sabagebu 8 ikinci parodinin sonu = yuru yuri ilk sezon sonu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Allah kahretsin nozaki kun... Gözümden yaş geldi gülerken. Muhteşem bölüm 8. asdfsdfsdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aynen şimdi bunu yazmaya geliyordum her parodisi güldürdü bu sefer ahahaha 10/10 absolutely bang! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Tokyo ESP de güzelmiş. Leonidas var, Wolverine var, Segal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Nozaki-kun çok iyi ya her sahnesi ayrı mükemmel. Şu anda yanaklarım ağrıyo gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 nozaki baya iyide lorelei ile basketci elemani istiyorum ben cilgin iyi ikili ya. Feci guzel izlenir. http://data3.whicdn.com/images/132988500/thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Lorelei zaten en iyi de, basketçiye gelene kadar daha iyi karakterler var ya. Gerçi çiftlere ayırarak değerlendireceksek evet, Seo tek başına 1. sıraya taşır o çifti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Mikorin ve Nozaki episode olsun yine. Şu gaming muhabbeti mükemmeldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 shounenden cok shoujo izleyicisi var patide galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar