Dei Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 zaten bi uyuzlanıyordum hızlı geçiyor diye. insan ilişkilerinde bile atlamalar vardı. tavsiyen üzerine mangaya bakayım dedim de, baya farklı. manga çok yavaş geldi, orası da ayrı bir sorun da, bu kadar atlamaları da hoş değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 manga çok aptalca bitiyormuş. okumasaydım da bişi kaybetmezmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ben de daha cikacak diye bekliyorum baya interlude havasinda bir chapter oldugu icin tekrar baktim son sayfada end diyormus asjdkfgh hakkaten boyle bittiyse ayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 anime'yi degisik bitirirler belki gfdjk. su an da citir cerezlik gidiyor zaten cok bir beklentim yok da, arada guzel seyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 animesi de bitti tokyo ghoul un. 2. sezonu belki gelir de, gelmesine gerek yok. o manga 2. sezonu haketmiyor. okumaya devam ederdim gerçi devamı olsa, bir noktada çok generic bi hale gelmişti. o yüzden öyle acele bi son hiç şaşırtmadı. gerçi the breaker new waves gibi 2. sezon manga ile gelebilir de, bilemedim. her neyse son bölüm yine bak arada atladıkları arc dolayısıyla anne oğul yerine sevgili kullandılar. çok anlamsız oldu. vurmadı seyirciyi vurması gerektiği kadar. üzüldüm yani. çok daha güzel birşey ortaya çıkabilirdi şu seriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 böyle mi bitti ya, çok yarım yamalak kalmadı mı? bölümün de ilk yarısı çok bayıktı ama 2. yarıda güzelleşti bayağı. tabi final olacak kadar da değil, öyle bitmesi çok saçma oldu. belki sezon 2 filan gelir diycem, ama daha çok "yok size anime filan gidin mangayı okuyun" ending gibi gözüküyordu, devamı gelmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Daha güzel olabilirdi bence tokyo ghoul. Bitiricez diye kasmasınlar artık böyle animeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 animeyi biraktim manganin endingi gorseniz kicinizdan kagune cikartirsiniz o kadar salak bir sekilde bitirdi ki satislari dustu, olumcul hastaliga yakalandi vs herhalde, baska aciklamasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 tam dedim off sonunda oldu bu ağlak velet birşey diye. Final falan değildi bu bayağa leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 ben bolumun ilk yarisini bayagi begendim acayip gerdi. ikinci yarisinda biraz fazla 'evil' kasti. el hareketlerini falan kopyalamasi gereksizdi. kendine has bi' tik falan daha iyi olurdu. neyse manga'yi okumadim da, gayet iyiydi ending bence overall. hizli gidiyordu nasilsa anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Devamı yok mu? Çoğu sey havada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 2015 ocakmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-09-19/website-2nd-tokyo-ghoul-anime-season-begins-in-january/.78943 2015 ocak aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 neyse iyi o zaman. 1. sezonun finali yüzünden bütün sezon bunun zırlamalarını boşuna mı dinledik diyordum. bütün character developmentı bi bi bölümün yarısına sığdırıp, azıcık gösterip sonra yangından mal kaçırıyormuş gibi bitirmek ağır şerefsizlikti zaten ^^ neyse, devam edecekse affettim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 mangasının sonu ayrı kötü, anime adaptasyonu ayrı kötü. gelmese de olurdu 2. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ShadowFury said: neyse iyi o zaman. 1. sezonun finali yüzünden bütün sezon bunun zırlamalarını boşuna mı dinledik diyordum. bütün character developmentı bi bi bölümün yarısına sığdırıp, azıcık gösterip sonra yangından mal kaçırıyormuş gibi bitirmek ağır şerefsizlikti zaten ^^ neyse, devam edecekse affettim (tu) ahahahah. mangaya sakın bakmayın agalar o zaman. tükürürsünüz ekrana o son yüzünden. hatta şaşırıyorum, nasıl anime adaptasyonu geldi ki buna? öyle ki mangayı hani sorular önemli değil, bu dünya bok, eat or get eaten, asla da bi noktaya gitmeyecekti kafasına soktular. manga, kendisi kendisine sorduğu soruları cevaplamadı yani, o derece. psycho pass in ilk sezonu bırakmıştım yarıda. demin bitirdim yenisini. güzel de, o da bak senaryo dönsün diye bazen gereksiz hareket içine girmiş. o tür şeyler barındırmasaydı, daha iyi olabilirdi. fakat tatmin oldum. 2. sezonu da izlerim zevkle. fakat tokyo ghoul zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 psycho pass luzumsuz iyi ya. 14. bolum falan agir sapikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Baby Steps'in bir sezonu daha gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 İyi, ama olmasa da olurdu aslında... Haikyuu gelsin asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Baby Steps daha iyi bence. Tabii vaktinde tenis oynamistim az da olsa, onunla ilgisi vardir belki. Tenis izlemeyi seviyorum, voleybol sarmiyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ah be nozaki... Ne salaksın... Neyse güzel bitti ama. :) Baby Steps için çok sevindim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hiç bi sporu oynamadım ama haikyuu cidden efsane sardı. baby steps de eğlencelik çııtr çerez izletiyo. haikyuu ya 2. sezon gelsin güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 nozaki ne guzel bitti lan :D kimseyi ship'lemediler ama. o, olursa bir sonraki sezona kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 haikyuu!! ya 2. sezon yapmamak gercek bir ayıp olur. son 2 sezonun en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 babystep yehüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar