KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hohoohoh (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Caner midir nedir bi futbolcu varya, ne zaman tv acsam görüyorum. Sizin olayda buna donecek herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 moriarty said: mikrofona şarkı söyletmiş. AHUHAUIHFDSUIAJSUADILGSHADIHSDIAOGFSADSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: kızda yardırıyo bi yandan.. ben kesin gg ya ahahaa ayrıntı ver pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bigün görüşelim ya hep beraber filan diyor.. nereye gidiyor abi bu olay? help! hamit - ben - benim eşim filan nası bi bohem olm bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 halili de çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 freak show yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya bırak şimdi eşleri sktr et de. ben bayi toplantısına gidiyorum de yengeye. hamit zaten kampa gidicek 1 ay sonra falan. hatta milli takım kampındadır hamit karı ondan rahat yazıyo. ofise falan çağır. casting couch hesabı. türban kafasında kalsın ama en büyük fantazim off hmmssfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahmedinejad said: suBzer0 said: kızda yardırıyo bi yandan.. ben kesin gg ya ahahaa ayrıntı ver pls surda ki esegi sevdik iste.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Seele said: suBzer0 said: abi aslında bişey demedim ki ben kıza niye tırsıyım :) siz ben bişey demişim gibi yazıyosunuz , mesajlarına cevap verdim sadece.. ben profi futbolcu olucam. ben yeni evliyim ve biri gelip karima (bide böyle eski takinti) bi alex degil diyecek. mezar tasina espiriyi cok severdi yazdiririm. net. PROFI YAZMIŞ YA NASIL BİR ALMANCISIN SEN forgiver said: hamit/[email protected] moriarty said: halili de çağırın. aehaehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 YA MÜDÜR ŞEY YAZSANA HARBİDEN TOPLARI ALTINDAMIYMIŞ ZHUAHUAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Fransuxa said: ya bırak şimdi eşleri sktr et de. ben bayi toplantısına gidiyorum de yengeye. hamit zaten kampa gidicek 1 ay sonra falan. hatta milli takım kampındadır hamit karı ondan rahat yazıyo. ofise falan çağır. casting couch hesabı. türban kafasında kalsın ama en büyük fantazim off hmmssfs. oha nasıl pis bişey çıktın abi sen ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan facetime arıyoooooooo!!! açmadım abi bi anda hamiti filan görürüm karşımda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi ss or not happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 sizin hepinizi bi gaz odasina toplasak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ne not happen ı abi , içe sıçıyorum şuan ben :) facetime ne ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Best of 2014 olur bu. :D Yalnız hatunun geri dönüşler acayipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya versene şu karının numarasını anlaşıldı senden bi iş çıkmıcak. ver ben yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Subzero açık açık söyle pompiş döndü mü dönmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 axedice said: Subzero açık açık söyle pompiş döndü mü dönmedi mi? pompiş hintçede ne demek bilmiyorum da çok ayıp konusuyosun hamit abimiz duysa çok kızar yada halil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi aslında resme bakınca üniversitelerdeki kafasında burberry desenli masa örtüsü ile gezen karılardan farkı yok. kocaman kaynak gözlüğü, elinde note 2, kol dirsek yerinde çantası "BEBİŞİM BU GECE NAHİDEDEYİZ" demediği eksik. türban or not happen. aman ss or not happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 suBzer0 said: kız evlenmeden olmazcı abi , ama evlenmeden olan şeklide var tabi bu işin.. bunların hepsi hakim karşısında hafifletici sebep olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 yok lan şaka maka namusu sıkıntıya sokucak bi durum yok harbi , küçük süprizler mevcut sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hakime de öyle der yüzüne küçük sürprizler yaptım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar