pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 KehKeh said: aga bu nedir ::o Konu: ahahah lol {24266} {24880} olmuş şaka mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Shean said: https://www.facebook.com/middlearthgrima?hc_location=stream Beyler ekşisözlük'e koyanı buldum. Hadi hayırlı olsun. interests: allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 https://eksisozluk.com/?q=hamit+alt%c4%b1ntop+feyza+veli+ve+paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi bizim eve yakın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 adam özet yazmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ekşideki işsiz caps alan adamın da abv. olm nolacak ilerde merak ediyorum lan, yazık adamın evliliği falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 konuyu sildirelim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Yalnız Yasin'in profil resimleri falan ifşaya cok acik. Pilot twist görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi bu forumu böyle adamlar da takip ediyorsa ben sahiden gidiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 İspiyonladim herifi gg diye. Muhtemelen o capslerin alındığı entry silinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ~https://eksisozluk.com/entry/42975041 bu biraz sert olmuş entry i direk pastelemiştim, hamza kalp krizi geçirmesin şimdi. en azından burda silerek bir nebzede olsa yardımda bulunalım. gitmeyin adamın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hahahahaahah lan ekşiye koymuşlar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 blackthorne un yaş kaç acaba ortaokulu zorlarmıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ilerleyen günlerde "paticik.com ve biricik başbakanımız hakkında edilen kötü laflar" diye başlık bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Garbage modlarından biri gelsin de konuyu gizlesin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 aradan axedice ı cımbızlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Gündemin gizli olmasının değeri böyle günlerde anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 lan lol, konuyu okurken gelişen olaylar, artan hit sdfogufhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 tiLi said: aradan axedice ı cımbızlamış AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi bu blackthorne'e baktım da paticikte üyelik var bu nickle. bi metalci forumunda var. eski mesajlar var. uludağ'da da yazar. gerçek ismine ulaşabilsem o da gg olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 şu ekşiye yazanlar çok çok büyük denyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 baltazar da olaya dahil olmuş hahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya bosverin ekşisözlüğü de bizim subzero avuclayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ~ buraya bakan olur. franz kafka nın ergenlikten kalma kıtır donları. 2 kere giyildi. temiz. 350 tl, kargo benden. avusturyadaysanız elden veririm. boyut: a4, pamuklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 zaten yeterli miktarda denyo barındırdığı olayın ekşiye taşınmasıyla da bir kez daha görülmüş olan paticikin ekşide reklamını yaparak forumun ebesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar