Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Niye o kadar kotu olsun ki mutlu bir araba gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Artık Beetle var o güzel bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Malesef bazı arabalar tr'de para etmiyor kotu degil 2. El satısı sıkıntı. Bir de servisi , yedek parcasi pahali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 serjuhan said: Artık Beetle var o güzel bak. kac modelden sonrakileri kastediyorsun abi? 2014 model iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 son beetle ne sevimli ne dinamik hantal ve köhne bi duruşu var vw zaten meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 New beetle'ları değil de bu son çıkan Beetle'ları beğeniyorum ben heralde 2013-2014ler. Bir kere kullandım fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Beetle iyi ya, her turlu gider. Kirmizi olucak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Heh ben de onları soruyordum zaten. Güzel lan ne bilim kös kös normal araba mı alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 xaeninde var. gayet tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 en azından farklı bi tarzı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 buna kötü diyen çarpılır lan http://www.luxurylaunches.com/entry_images/1112/1/beetle-fender-edition-12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 of jantlar inanılmaz kötü, tencere kapağı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Nostaljik jantlar abi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bence güzel ama pahalı. o paraya şirokko alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 benim kiz arkadasta var iyi kotu arabalrla aram iyidir kullanmaktan en cok zevk aldigim araba diyebilirim hizli super rahat (ozellikle panaromik cam alin) 8 litre falan yakiyo 160 bg versiyonu bence super hani kotu diyen kim tanismak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ne kiz arkadaslar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ispanyada dizel/cabrio kiralayıp 1500km yol yaptık güney fransa sahilleri falan super memnun kaldık. vites debriyaj cok rahat, feci az yakıyo 1.6 dizel, güzel de ivmesi var, top speed gayet tatminkar, cabrio sıkıntı cıkarmadı, bi tek arada arka camların kapanması ile ilgili abukluklar oldu. en buyuk hatası, cabriosunda rüzgar perdesi olmaması sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 gay arabası gibi tasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar