Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gönül işleri vol 2342345

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ginaly said:

vur kaç kafasında değilsen bi ilişkin olamaz.
sen bunu kütletmezsen 3 hafta konuşur 5 hafta konuşur sonra bay bay der gider.

bu işler hep böyledir olum, abini dinle.

ginaly'yi dinledim ve şuan mutlu bir ilişki ve mavi gözlü bir bebeğim var.

hızlı kargo, güvenilir arkadaş. teşekkürler ginaly
Mesaj tarihi:
Theridone said:

ginaly said:

ginaly'yi dinledim ve şuan mutlu bir ilişki ve mavi gözlü bir bebeğim var.

hızlı kargo, güvenilir arkadaş. teşekkürler ginaly

sorun değil ya isim için de topic açarız.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

Olm bunun aklına uymayın, iyice tartıp anlamadan hamle yapmayın, sonra babası amcası 2 abisi 3 amcaoğlu beraber evinizi basıp nikah dairesine çekerler, Türkiye burası ayık olun.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

3 yaş fark o kadar büyük değil merak etme. ama 1 haftada yaşadığın heyecanı "evlenmek istiyorum ben yesss" diye yorumlama. imkanınız olsa şöyle bir 4 5 ay fln aynı evde yaşasanız ancak o zaman "evlenme" olgusu ile ilgili bir ipucu edinebilirsin. Senin düşündüğün kafada evlendim, zor bela 2 sene anca yürüdü. Ki öncesinde 3 sene ilişki vardı. Ama aynı evde olmayınca insan görüşemediğinde özlüo fln duygular bulanıo yani. evlilik bambaşka bişey

kardeş geçmiş olsun öncelikle :)-D
kusura bakmazsan şimdi aynı evde yaşamak neden bu kadar önemli biraz anlatır mısın
Mesaj tarihi:
yirmi yedi yaşında, yeğeni olan, bekar kızı düşünemiyorum ya

evlerden ırak

ayaklı koca dedektörü olmuştur o

nikah 60 lira falan, bas nikahı gitsin, yoksa yol ver, çekilmez o hiç
Mesaj tarihi:
27 yaşında bekar kızın kafasında evlilik varsa;

1- eve adam atayım, şu herifi götüreyim, şu herifle bi denesem mi olayları minimumda seyreder.

Ha bi de kadınlar maymun gibidir, bir dala atlamadan öteki dalı bırakmaz.
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

@FromTheHell: neyi kastettin acaba?

ya açıkçası nasıl tanıştığımızı çok teferruatlı anlatmadım ama öyle her şeyime uyum gösteriyor gibi bir durum yok ya. ha belki olacaktır ama şu ana kadar yok. hani zaten internetten ilk ben "uyuştuğumuza" karar verip yürüdüm.

bi de şunu diyicem aramızdaki eğitim farkını falan çok kafaya takıyor. ben 4 yıllık bitirdim(okulu yazsam reklam diyeceksiniz ama itü'yü bitirdim ben yüksek yapıyorum şimdi), o meslek yüksek okulu bitirmiş. sürekli sen çok zekisin ben değilim tarzı şeyleri diyor şakasına ama yarı ciddi (reklaaaaaaaaaam ben çok zekiyim eveeet). şimdi kpss'ye hazırlanıyor. ailesiyle kalıyor işi bırakmış birkaç ay önce. tazminat falan almış geçinip gidiyor şimdilik. ben öyle eğitim öğretim ıvır zıvır kafaya takmıyorum ve kendisini çok makul(akıllı, anlaşılabilir) buluyorum.

edit: biraz ezikmiş gibi davranıyordu yani konuştum onunla en başta böyle yapmaması hakkında.

ahahahaa

yirmi yedi yaşında, işsiz, iki yıllık mezunu kız itü mezunu oğlanı bulunca yapışmış hemen, demek kendi ailesi bulamıyor senin tierde koca ona, kız kendi çevresinden itü mezunu oğlan yapmış kendine, yarın evlenince "ay aşkım çalışmak istemiyorum yea" deyip kanepede eşofmanıyla yayılıp bütün gün tv izleyecek, evliliğinizin ilk senesinde çocuk yapacak bu.

bazı insanlar dışarıda nasıl bir vahşi liberal kapitalist dünya olduğunun farkına varamıyor. sen de onlardansın sanırım. çok görüyoruz senin gibileri. kaç olm kaç. kendin gibi biriyle evlen.

bi de bu kızın bir benzeri tanıdığım var benim, kendisi açık öğretim mezunu, daha önce avea bayisinde çalışıyordu, şimdi abisiyle çalışıyor doğru düzgün iş bulamadığı için, yirmi sekiz yaşında, koca bulamıyor, eğitimli kariyerli paralı konuşmasını oturup kalkmasını etmesini bilen koca arıyor kendine, bulamıyor tabi, güzel bir kız değil zaten, öyle olsa birileri isterdi şimdiye kadar, görünce 'bulursun bir koca yea n'olcak' falan diyoruz işte, bir kaç ay sonra yirmi dokuz yaşına girecek, bir sene sonra otuz, off ya düşünsene otuz yaşında ve koca bulamamış bir kız
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim.

aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =(

şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D

lan olm ahahahahahahaha

çok safmışsın sen de be olm
  • Yeni Oluştur...