Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yanlız YGT nin yaratıcılık 10 üzerinden -5 bütün charlar yiğitle mert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bu da fakir tesellisi dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Fransuxa said: yanlız YGT nin yaratıcılık 10 üzerinden -5 bütün charlar yiğitle mert. sıfır yaratıcılıkla seni beni bir arada dövüp geçebilir ama aslkdjasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Fransuxa said: yanlız YGT nin yaratıcılık 10 üzerinden -5 bütün charlar yiğitle mert. Yaraticilik hiçbir şeydir; DPS her şey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 T6 Club gençliğine naçizane bir soru: Dün akşam arkadaş grift sonrası itemlar ile oynayıp statlar üzerine geyik yaparken tam emin olamadık. Diyelim ki toplam +50% Cold Damage Bonus'a sahipsin. Kullandığın bow 1000-1400 Cold Damage'a sahip. Ayrıca da spender skillin hit başına 400% weapon damage vuruyor. Bu durumda bir vuruşunda minimum damage hesabı; 1000 wep.dmg * elemental dmg bonustan gelen 150/100 * skillin dmgından gelen 400% şeklinde mi oluyor? Yoksa weapon dmg cold damage olduğu için ilk çıkışta bir kere 50% boost alıp, sonrasında skillerden çıkarken tekrar elemental dmg boost mu geliyor? Eğer gelmiyor ise millet sırf oynadığı element ile uyumlu olsun diye neden silahlarındaki dmg type'ı enchant edip o elemente uyduruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 weapon damage in türü fark etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Peki weapon dmgın hangi type olduğu hiçbir şey ifade etmiyor oluyor o vakit, yanlış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 wizardların elemental pasifi hariç bir etkisi yok, en yüksek çıkan damage i al direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Oyunda bazı skiller ve set bonusları var, özellikle mage için birkaç versiyonu var bunun. Vurduğun her farklı elemental tipi için extra bonus alıyorsun (her elemental için ayrı meteor atan set, elemental exposure pasif'i gibi). Bundan yararlanmak için silahta bulunan hasar tipini değiştiriyor olabilirler. Ya da direk yanlış bildikleri için gereksiz yere değişiriyor da olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 silahın dmg tipini enchant etmekten kastın ne bi kere? öyle bişey yoktu oyunda 1 ay öncesine kadar. silahın hangi tip dmg verdiği hiçbişeye etki etmiyor. ama % elemental damage'den bahsediyorsan o tamamen farklı bişey. maximus mesela % fire dmg veriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 JrStorMesT said: Plusone#2856 Çerez gibi yapıyorum T6'yı, her türlü giderim. T6 yapamayana kız vermiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Aluriel said: silahın dmg tipini enchant etmekten kastın ne bi kere? öyle bişey yoktu oyunda 1 ay öncesine kadar. silahın hangi tip dmg verdiği hiçbişeye etki etmiyor. ama % elemental damage'den bahsediyorsan o tamamen farklı bişey. maximus mesela % fire dmg veriyor vs. Damage i rerollayabiliyorsun, onu diyor. Fire damage yerine frost holy arcane vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 dmg rerollemenin amaci daha yuksek dmg araligi yakalayip silahin dpsini yukseltmek degil mi? dmg type bisey ifade etmiyor cunku ister fire vursun ister holy. he su wizard muhabbetinin detayini bilmiyorum tam nedir ama onda da kullandigin skillin dmg type onemli yine silah degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 İfade etmese niye koysunlar ki holy damage lightning damage falan? Vardır bişeyi de ben bilmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Abi şimdi bir şey okudum da konu ile ilgili, elemanlar silahtaki o elemental damage type için "physical skilleriniz o damage type'a dönüşüyor" diyor. Atıyorum DH'da petler physical vuruyor ya, weapon dmg'ın cold olunca cold vuruyorlar gibi bir durumdan bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 abi yok iste. eskiden cold dmg snare veriyordu mesela sonra kaldirdilar onu da. artik hepsi ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Spin said: Abi şimdi bir şey okudum da konu ile ilgili, elemanlar silahtaki o elemental damage type için "physical skilleriniz o damage type'a dönüşüyor" diyor. Atıyorum DH'da petler physical vuruyor ya, weapon dmg'ın cold olunca cold vuruyorlar gibi bir durumdan bahsediyorlar. NERDE OKUDUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Silahın elementalı değil o itemlardan gelen %elemental dmgı anlatıyor. Skillerin kendi elemental runeları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yok, attığım linkte yukarıda bahsettiğim mevzudan da bahsediliyor. Alttaki yorumlarda da tartışmışlar. Silahın dmg tipi physical skilleri o tipe çeviriyor diyorlar. Doğruluğuna emin olamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Silahtaki elemental damage, skilleri etkilemiyor. En fazla black damage'i etkiler. Silahtaki "1180-1366 poison damage" senin cold skill'ini poison'a çevirmiyor. Physical da black damage değil; cold gibi, fire gibi, holy gibi başlı başına elemental olarak ele alınıyor D3'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 t6 rift ve grift için control wd ilen gelmek isterim. Dworgian#2669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Biz kesmiyo muyuz seni Efe? Hayırdır bir arayış içerisindesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Abi sürekli online değilsiniz ki? Siz online değilken de saçma sapan puglara girip paragon 60 70 adamları vote kickletmek ile fln mı uğraşalım :D Alınganlık yapıo hemen kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Sen sanki hep onlinesın da bizi offline görüyosun. İyi ki bi karakteri 60tan 70e tek başına kastın. Onu da 2 riftle yapardın. Sen gidip bounty yapmışsındır kesin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar