feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 para istemiyorum abi bakın başka oyuna geçerim patiden en az 50 izleyici gelirse bi daha da lol oynamam ayarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ahahha Rasmon http://www.troll.me/images/billy-mays/kaboom-all-up-in-your-face--thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ok ben açtım şu an altta mute ladım işime bakıyorum. yığılın millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Rasmon said: feverfeverray said: olum 45 subım var lol izlemek istiyolar nabim kaç paraya tekabül ediyo veriyim başka oyun oyna Çıkarıp masaya vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 aah ah jahrein de böyle başlamıştı patide başlığı vardı bi tane, şimdi 10k izleniyor ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Seperate said: Scource'da bir şey izlemeye kalktığım zaman pc baya kasılıyor, ses görüntü senkronu falan bozuluyor, bildiğin lag oluyor donacak nerdeyse pc, eskiden böyle bir şey yoktu yeni formatlı makina zaten, 2 browserda da denedim aynı meh, diğer kalite seçeneklerinde sorun yok VLC üzerinden izle o zaman. O zaman takılmıyor çünkü. GERGE güzel bir guide paylaşmıştı bunun için de bulamadım ben. Çok zor bir şey değil, VLC üzerinden kontrol ediyorsun zaten siteyi. Tıkır tıkır gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 sabo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 aq dedi izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 ıyy batak oynuyo şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 size de beğendiremedik bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 şu twich'in coding versiyonu var mı lan acaba? ama noob nobb adamlar değil, konusunda bilgi sahibi adamlar gelcek teknolojiyi anlatıcak, kodunu yazıcak, 0 dan bi projeye başlıyacaksın fln hafta hafta takip ediceksin güzel olurdu. oturup oyun izlemem ama böyle bişiyi izlerdim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 he evde de çalışıcam diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 https://www.twitch.tv/directory/game/Creative/programming Creative kanalı içinde Programming başlığı var ama daha güzel bir streamera denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Rasmon said: he evde de çalışıcam diyosun? çalışıoz evde de zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 senko said: şu twich'in coding versiyonu var mı lan acaba? ama noob nobb adamlar değil, konusunda bilgi sahibi adamlar gelcek teknolojiyi anlatıcak, kodunu yazıcak, 0 dan bi projeye başlıyacaksın fln hafta hafta takip ediceksin güzel olurdu. oturup oyun izlemem ama böyle bişiyi izlerdim mesela. Var hatta ben 3-4 kere twitch staffının kodlamasına denk geldim Skala kullananlar bile vardı ki skalada gelecek var Bi gün javayı çöpe atıcaz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 https://www.twitch.tv/handmade_hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Aa bunların da mı twitchi varmış Siteleri baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 senko said: şu twich'in coding versiyonu var mı lan acaba? ama noob nobb adamlar değil, konusunda bilgi sahibi adamlar gelcek teknolojiyi anlatıcak, kodunu yazıcak, 0 dan bi projeye başlıyacaksın fln hafta hafta takip ediceksin güzel olurdu. oturup oyun izlemem ama böyle bişiyi izlerdim mesela. tutorial bildiğim yok ama twitch'in creative kanalında epey coder oluyor. arada bir tanınmış oyun firmalarından kişilere denk gelebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 şimdi baktım da hep oyun programlama üzerine ki hiç mi hiç alakam olmaayan bir dal. livecoding.com diye bişi buldum bi bakıcam, beğenirsem söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 feverfeverray said: size de beğendiremedik bişi dota aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 senko said: şimdi baktım da hep oyun programlama üzerine ki hiç mi hiç alakam olmaayan bir dal. livecoding.com diye bişi buldum bi bakıcam, beğenirsem söylerim. https://www.livecoding.tv/jegas/ egzantirik isler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 değişik güzel şeyler var gerçekten, django ve aws hakkında doyurucu bişiler bulabilirsem güzel olur burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 twitchte şöyle bi problem var bazen 2-3 saat boyunca hiçbi problem yok video izlerken, sonra bi anda takılma yaşıyorum. internet yavaşlığı takılması değil, 0.5 sn pıt duruyo devam. hatta bazen chrome falan patlıyo. başına gelen varmı böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 pulkas said: senko said: şimdi baktım da hep oyun programlama üzerine ki hiç mi hiç alakam olmaayan bir dal. livecoding.com diye bişi buldum bi bakıcam, beğenirsem söylerim. https://www.livecoding.tv/jegas/ egzantirik isler var. Pisler ucretli yaptilar ya siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 2-3 saat durmaksizin twitch'te takildigin icin sigortasi atiyodur browser'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar