arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 YT bakmıyor telif hakkı sahibi kim falan. şikayet şirketten geliyorsa direkt kapıyor. sonra uğraş dispute falan, resmen suçsuzluğunu kanıtlamaya uğraştırıyor. otomasyon ile olacak iş değil. şekil 1a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 telif hakları sanal dünyanın kabusu hiç bir firmanında elini taşın altına koymaya bi tarafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 aquila said: muzik copyrightli oldugu icin verilmiyosa, video da verilmesin, oyunun gorselleri copyrightli degil mi? abi ubisoft degilmiydi bununla ilgili bitane ünlü youtubecuyu dave etmeye kalkan haha, millet köpürünce vazgeçmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://www.merlininkazani.com/Twitchten_geri_adim-oyun_haber-76155p1.html said: Dün itibariyle oyuncular, özellikle Twitch sisteminin canlı yayın sırasında yayın hakkı ihlal edilmiş bir ses duyduğunda, canlı yayının sesini 30 dakikalığına kapatacağı konusuna bir hayli sinirlenmişlerdi. Bunun üzerine Twitch'in CEO'su Emmett Shear, "Twitch ailesi olarak bizim oyuncuları kısıtlayacak bir ses tanıma özelliği geliştirmek gibi bir planımız bulunmamakta." açıklamasını yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://www.twitch.tv/sonyatheevil lan kadın jaina cosplayi yapıyor güya. memeli twitch diye donation yağıyor. thank you demekten başka bişi dediği yok. edit: yok lan daha 1 kişi vermiş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Cosplayden ziyade üzeri açık bişe bulmuş işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 sonya güzel paralar kaldırıyo daha öncede cosplay yapmıştı gelen paranın hattı hesabı yok para alıp alıp dünyayı geziyo mk,ben daha vize çıkartamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ahahaha priest ne yaptı öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 arcane said: çoook iyi oldu bu. oyunun müziğini vermek yerine aptal aptal radyo yayını, metal kökleyen, rap kökleyen, wubwub falan artık ne dinliyorsa onu kökleyen gerzeklerden kurtulduk. istek parçası adeti de GG oldu. oooooohhhh. mis. şimdi adam gibi streamleyen streamler, müziğini de kendi dinler izleyiciye dinletmek yerine.oyun firmaları da ağlıyor "bizim oyun müziğimizi izinsiz kullandılar" diye. onu nabacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ağlayan oyun firması yok yahu.hepsinin policyde yazıyor neye izin verip vermedikleri.ubisoft, rockstar, square enix, indie yapımcıların çoğu, soe, bohemia interactive falan hepsi veriyor izin, hatta bu işten para kazanmaya da(youtube monetize, twitch partner) izin veriyolar direkt. tabi tam tersi izin vermeyenler de var, bandai namco, nintendo uploada bile izin vermiyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 lazerbulbul said: arcane said: çoook iyi oldu bu. oyunun müziğini vermek yerine aptal aptal radyo yayını, metal kökleyen, rap kökleyen, wubwub falan artık ne dinliyorsa onu kökleyen gerzeklerden kurtulduk. istek parçası adeti de GG oldu. oooooohhhh. mis. şimdi adam gibi streamleyen streamler, müziğini de kendi dinler izleyiciye dinletmek yerine.oyun firmaları da ağlıyor "bizim oyun müziğimizi izinsiz kullandılar" diye. onu nabacaz? o içinden çıkması zor bir mesele. oyun firmalarının öküz olmaması lazım. nintendoluk yapmamaları lazım. ancak twitch'de yaşanan durum daha çok müzik firmalarıyla alakalı. aslında bir yerde bonus olarak kullanıcılarını da korumuş oluyorlar. ama işte insanlar anlamakta ısrar ediyorlar. herhalde jetonun düşmesi için iki üç tane streamera büyük bir firmanın dava açması lazım. arada twitch tamponu olmasa çoktan olmuştu bu, emin olabilirsiniz. bir başka soru da şu: adam streamine youtube embed ederse ne olacak. vevo'dan falan koyarsa. bu sistemi otomatik olarak idame etmesi çok zor. hata oranı çok yüksek olur. hem de önceden değindiğim bunların hep şikayet edenden yana olmaları nedeniyle manual olarak yapılması da zor. ideali o olsa da o da düzgün işleyen bir sistem değil, bkz. youtube. vod mudur nedir bu sistemin olurunu görmüyorum. daha da önemlisi, ki epey atlanmış bu, twitch vidyo arşivlemeyi de bırakmış. rakip bir sitenin vakti gelmiş de geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 makyaj güzeli elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 auto mute ve sacma sapan copyright kuralları ile yayıncıları korumuyor twitch ve youtube kendilerini koruyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 arcane said: bırakmış. rakip bir sitenin vakti gelmiş de geçiyor. Şu son muhabbetlerden sonra rakip site geldi zaten de ismini unuttum. Site uludağsözlük gibi twitch in kopyası iconlarına kadar fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 arcane said: twitch vidyo arşivlemeyi de bırakmış. rakip bir sitenin vakti gelmiş de geçiyor. http://www.computerandvideogames.com/473462/twitch-introducing-appeals-process-for-copyright-claims/ Video arşivlemeyi bırakmış derken geçmiş yayın kayıtlarına mı izin vermiyor artık? Bağlantısını verdiğim yazıda istediğiniz sürede "Highlights" oluşturabileceksiniz denmiş. Telif hakkı muhabbeti de yalnızca VOD'da olacak demişler. Şimdilik yayına karışmıyorlar. Yayınlarını kaydedenlerin müziklerini dinlemek zorunda kalmayacağız işte. Gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Para ödeyenlere 60 güne kadar ödemeyenlere izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 hitbox.tv var misal bariz twitchten daha iyi arayüze sahip 720p yayın kalitesi daha iyi pcyi kasmıyor abuk subuk bugları lagları yok ama tutmuyor işte twitch gibi kendisini 1 gram geliştirememiş platform, google gibi bir firmaya satınca bu saatten sonra rakip makip unutun copyright meseleside işin çabası ekstra olarak twitch accountumuzu da google+ a bağlamak zorunda kalırız twitch chat için hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 baktım siteye hakkaten fena değilmiş ama kalabalık nerde hayat orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ya hesabıma bayağıdır girmiyordum, şifreyi unuttum. daha doğrusu hep kullandığım kombinasyonları kabul etmyior. Reset göndertiyorum yok. Maile reset gelmiyor vs. nette baktım herkes şikayetçi ne yani şifreni unutursan daha giriş yok mu? Nasıl alacağım ben bu şifreyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 +9 itemin felan mı var kardeş napcan hesabı,yenisini aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 patatesi tuttum ben. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 nickimi geri istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 http://www.ign.com/articles/2014/08/25/amazon-not-google-in-talks-to-buy-twitch-reports-suggest?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook amazon satın almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 960 milyon $ a almis amazon. Vay arkadas ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar