Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tez yazımına yardım edecek pati (para vercem)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haftaya pazartesiye kadar halletmem lazım. Giriş kısmı, yöntem, analiz hepsi tamamladım. Sadece tartışma ve sonuç kısmını yazıp hepsini düzenlemem gerekiyor. İstanbulda oturan, tez yazımından anlayan 4-5 saatini ayırabilecek pati var mı? Böyle yanımda duracak ben sordukça cevap verecek şöyle olmalı böyle olmalı diye

Tez konusu madde kullanımının planlama becerisi ve dikkate olan etkisi. Bonzailer, jameicanlar havada uçuşuyor, çok sıkılmadan yaparız.

Parayı konuşur anlaşırız.
Mesaj tarihi:
Bok gibi para vermiycem. Sadece daha önce tez yazmış ya da makale yazmış biri yanımda olacak. 4-5 saatini ayırcak. Ben de 200-300 ateşliycem.
Mesaj tarihi:
ne var lan. hemen hemen herkes böyle yapıyor ki zaten. tez denen şeyi dayatmak salakça. dileyen yapsın, dilemeyen de yapmasın master derecesini alsın bence.
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılma olmuş. Konuyu ben seçtim isteyerek ve severek yapıyorum. Ancak daha önce bir deneyimim olmadığı için çok zorlanıyorum. Tüm materyaller veriler elimde. Sadece birinin toparlamam konusunda yardımcı olması gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Tez danışmanımdan yardım almak ve arkadaşlarımdan yardım almak gerçekten harika fikirler.

Tez danışmanımla randevuma 1 hafta var daha. Ama sorunun çoğunu çözdüm gibi. Hallettim sayılır. Teşekkürler herşey için.
Mesaj tarihi:
SodomVsGomore said:

ha şu bayıltayım böbrek olayına gireyim ayağındaysan fitness'la uğraşıyorum wing chun var aikido var bayılana kadar ağzını yüzünü alır kulağından tutar atarım bunu da düşün.

average martial arts enthusiast
Mesaj tarihi:
zaten bi bok bilmiyorum dövüşmekle ilgili. lisede kulağıma kulağıma tokat yiyince kendimi fitness'a verdim sorana da atıp tutuyorum şunu bunu biliyorum diye ki dövülemiycek adam muamelesi görüp işin içinden sıyrılabileyim.
  • Yeni Oluştur...