masa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Haftaya pazartesiye kadar halletmem lazım. Giriş kısmı, yöntem, analiz hepsi tamamladım. Sadece tartışma ve sonuç kısmını yazıp hepsini düzenlemem gerekiyor. İstanbulda oturan, tez yazımından anlayan 4-5 saatini ayırabilecek pati var mı? Böyle yanımda duracak ben sordukça cevap verecek şöyle olmalı böyle olmalı diye Tez konusu madde kullanımının planlama becerisi ve dikkate olan etkisi. Bonzailer, jameicanlar havada uçuşuyor, çok sıkılmadan yaparız. Parayı konuşur anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 öyle olmaz o iş. Ya bir arkadaşın, ablan falan oturcak yanına ya da sözleşme yapıp yazdırıcan biyere b.k gibi para verip de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bok gibi para vermiycem. Sadece daha önce tez yazmış ya da makale yazmış biri yanımda olacak. 4-5 saatini ayırcak. Ben de 200-300 ateşliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yazıklar olsun, gençliğin haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ne var lan. hemen hemen herkes böyle yapıyor ki zaten. tez denen şeyi dayatmak salakça. dileyen yapsın, dilemeyen de yapmasın master derecesini alsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Yanlış anlaşılma olmuş. Konuyu ben seçtim isteyerek ve severek yapıyorum. Ancak daha önce bir deneyimim olmadığı için çok zorlanıyorum. Tüm materyaller veriler elimde. Sadece birinin toparlamam konusunda yardımcı olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 tez danışmanın yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 etrafında tez yazan bi arkadaşın falan yok mu, birbirinize yardım etseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ya adam tez danışmanının görev tanımını yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ne bikbiklemişsiniz ya izmirden kalkıp gidip yardım edicem adama şimdi tez hiç yazmadım ama otobüste gelirken netten ögrenirim sfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 okulunda yazdılarını parça parça gösterecek ve seni takip eden birileri yok mu böyle konu al git yaz gibi bir tez yazılmaz ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Hangi dal. Hangi seviye yüksek lisans mı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Master'dir, doktora olsa sormazdi heralde Tez danismanina soylesen ayirmasi lazim. Zaten bitirdikten sonra juriye cikmadan once de onun onaylamasi gerekir, patlama ihtimalin yuksek yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 mayko son 2 haftam tez yazmakla geçti. yardımcı olabilirim. iki kıstasım var 1 cumartesi günü oldu oldu olmadı yaş bu iş finallerim var 2 para mühim değil ama sigara çöz. empati açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ha şu bayıltayım böbrek olayına gireyim ayağındaysan fitness'la uğraşıyorum wing chun var aikido var bayılana kadar ağzını yüzünü alır kulağından tutar atarım bunu da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Tez danışmanımdan yardım almak ve arkadaşlarımdan yardım almak gerçekten harika fikirler. Tez danışmanımla randevuma 1 hafta var daha. Ama sorunun çoğunu çözdüm gibi. Hallettim sayılır. Teşekkürler herşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 SodomVsGomore said: ha şu bayıltayım böbrek olayına gireyim ayağındaysan fitness'la uğraşıyorum wing chun var aikido var bayılana kadar ağzını yüzünü alır kulağından tutar atarım bunu da düşün. average martial arts enthusiast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ilaci oyle bi verirki aikido maikido ruyanda yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Sabbaha kadar sodomlar gommorolar seni, böbrekleri ondan sonra alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 pau_bonzai.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 zaten bi bok bilmiyorum dövüşmekle ilgili. lisede kulağıma kulağıma tokat yiyince kendimi fitness'a verdim sorana da atıp tutuyorum şunu bunu biliyorum diye ki dövülemiycek adam muamelesi görüp işin içinden sıyrılabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 wing chun da ne biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 wing çük ne ya çinde ev kadınları sıkılmasın diye yapıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 wt > thaibox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar