sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bir kaç denemeden sonra mükemmele yaklaştım bir yıldır yapabiliyorum. Arada kaçıyor tabi, topaklanıyor veya aşırı pişebiliyor ama tarfiteki gibi uğraşırsanız ödülü büyük. Bir de her servisi tek tek yapmak lazım. 1- Çırpılmış yumurta tavada olmaz - tencerede yapmalı 2- Aşırı pişmiş yumurtanıntadı bambaşka ve çok kötü 3- Tarifteki creme fraiche yerine biz varsa süzme yoğurt, yoksa biraz daha fazla normal susuz yoğurt koyuyoruz. O son tuzlamadan önce soğutma aracı olarak. Bizim damak tadımıza daha uygun. 4- SAKIN tuzu erken koymayın. Afiyet olsun. http://www.youtube.com/watch?v=HKWsOLR4wOE
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tam ısınmadığı için protein katılaşmıyor o yüzden. ayrıca fransız özentisi misiniz lan, sucuklu yımırta varken menemen varken
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 çıtır beyaz ekmeği sarısına daldıramadıktan sonra nie yumurta yiyim
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 la bi yapıp yiyin önce ne adamsınız belki mükemmel sdfsd
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yumurtanın formları konusunda çok tutucu bir milletiz, zira tadı güzel olduktan sonra
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ekmeğin her türlüsünü hayatımdan çıkaralı 3 sene oluyor. Eksikliğini hiç hissetmiyorum.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Zaten ekmeği mantarı falan boşverin. Yumurtayı yapın.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Creme fraiche li o kadar da guzel olmadi ya ben denedigimde. Cok agir oldu hatta
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Cok iyi bolum bu ya, ben de bosaliyorum kitchen 24 izlerken vaperon said: Abi aklıma direk bu bölüm geldi.
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 sostizm said: Bir kaç denemeden sonra mükemmele yaklaştım bir yıldır yapabiliyorum. Arada kaçıyor tabi, topaklanıyor veya aşırı pişebiliyor ama tarfiteki gibi uğraşırsanız ödülü büyük. Bir de her servisi tek tek yapmak lazım. 1- Çırpılmış yumurta tavada olmaz - tencerede yapmalı 2- Aşırı pişmiş yumurtanıntadı bambaşka ve çok kötü 3- Tarifteki creme fraiche yerine biz varsa süzme yoğurt, yoksa biraz daha fazla normal susuz yoğurt koyuyoruz. O son tuzlamadan önce soğutma aracı olarak. Bizim damak tadımıza daha uygun. 4- SAKIN tuzu erken koymayın. Afiyet olsun. http://www.youtube.com/watch?v=HKWsOLR4wOE Eööö 1- Yumurtayı ateşten çekmek gerektiğini nasıl anlıyorsun. Ne zaman ateşten çekiyorsun. Ne zaman geri koyuyorsun? 2- Sonda koyduğu yeşillik taze soğan gibi bir şey mi?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Spring onion o, Yani turkiyede cok zor bulacagin bi sogan turu. Ama var. Atesten cekme olayi onemli evet 10 saniye tut 5 saniye cek gibi
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 O yeşillik de çok önemli değil. Kıvamında pişir yeter. İyi otellerde var bu denemek isteyen kişi başı 30 TL gibi ücretle deneyebilir :p
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 cok iyi olmuyo sucuklu yumurtaya tercih etmem
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu tarif cidden güzel ben de denemiştim, ama sucuklu yumurta başka bir şey tabii sdvlfg
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 türkiyeye gelsin de biz bu adam bi sucuklu yumurta tarifi öğretelim
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tereyağ yerine zeytinyağı döksek olur mu bu
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 taze soğan olacak gibi o sonradan eklediği çim gibi soğanın yerine.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 pizza gorunumlu omlet tarifi vereyim size tavaya siviyag+tereyagi atin yagin ustune pul biber/kekik/isot serpin az tuzlu peyniri biraz pisirin cirpilmis yumurtayi boca edin sonra acaip kısık atese getirip ustunu kapatin 3-5dk sonra kabarmasi lazim takla attirip altını kapatin afiyet olsun pampalar.
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ecnebilerin kotu yemeklerine ozenmek bitmedi mi daha
Öne çıkan mesajlar