sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bir kaç denemeden sonra mükemmele yaklaştım bir yıldır yapabiliyorum. Arada kaçıyor tabi, topaklanıyor veya aşırı pişebiliyor ama tarfiteki gibi uğraşırsanız ödülü büyük. Bir de her servisi tek tek yapmak lazım. 1- Çırpılmış yumurta tavada olmaz - tencerede yapmalı 2- Aşırı pişmiş yumurtanıntadı bambaşka ve çok kötü 3- Tarifteki creme fraiche yerine biz varsa süzme yoğurt, yoksa biraz daha fazla normal susuz yoğurt koyuyoruz. O son tuzlamadan önce soğutma aracı olarak. Bizim damak tadımıza daha uygun. 4- SAKIN tuzu erken koymayın. Afiyet olsun. http://www.youtube.com/watch?v=HKWsOLR4wOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Abi aklıma direk bu bölüm geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 niye püreye dönüşüyor yumurta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tam ısınmadığı için protein katılaşmıyor o yüzden. ayrıca fransız özentisi misiniz lan, sucuklu yımırta varken menemen varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 çıtır beyaz ekmeği sarısına daldıramadıktan sonra nie yumurta yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 la bi yapıp yiyin önce ne adamsınız belki mükemmel sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ıy beyaz ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 yumurtanın formları konusunda çok tutucu bir milletiz, zira tadı güzel olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Ekmeğin her türlüsünü hayatımdan çıkaralı 3 sene oluyor. Eksikliğini hiç hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Zaten ekmeği mantarı falan boşverin. Yumurtayı yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kendi yaptığın videoyu koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Creme fraiche li o kadar da guzel olmadi ya ben denedigimde. Cok agir oldu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Cok iyi bolum bu ya, ben de bosaliyorum kitchen 24 izlerken vaperon said: Abi aklıma direk bu bölüm geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 sostizm said: Bir kaç denemeden sonra mükemmele yaklaştım bir yıldır yapabiliyorum. Arada kaçıyor tabi, topaklanıyor veya aşırı pişebiliyor ama tarfiteki gibi uğraşırsanız ödülü büyük. Bir de her servisi tek tek yapmak lazım. 1- Çırpılmış yumurta tavada olmaz - tencerede yapmalı 2- Aşırı pişmiş yumurtanıntadı bambaşka ve çok kötü 3- Tarifteki creme fraiche yerine biz varsa süzme yoğurt, yoksa biraz daha fazla normal susuz yoğurt koyuyoruz. O son tuzlamadan önce soğutma aracı olarak. Bizim damak tadımıza daha uygun. 4- SAKIN tuzu erken koymayın. Afiyet olsun. http://www.youtube.com/watch?v=HKWsOLR4wOE Eööö 1- Yumurtayı ateşten çekmek gerektiğini nasıl anlıyorsun. Ne zaman ateşten çekiyorsun. Ne zaman geri koyuyorsun? 2- Sonda koyduğu yeşillik taze soğan gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ısındığı zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Spring onion o, Yani turkiyede cok zor bulacagin bi sogan turu. Ama var. Atesten cekme olayi onemli evet 10 saniye tut 5 saniye cek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 O yeşillik de çok önemli değil. Kıvamında pişir yeter. İyi otellerde var bu denemek isteyen kişi başı 30 TL gibi ücretle deneyebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 cok iyi olmuyo sucuklu yumurtaya tercih etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 pul biber yok. puanım 0 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu tarif cidden güzel ben de denemiştim, ama sucuklu yumurta başka bir şey tabii sdvlfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 türkiyeye gelsin de biz bu adam bi sucuklu yumurta tarifi öğretelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 tereyağ yerine zeytinyağı döksek olur mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 taze soğan olacak gibi o sonradan eklediği çim gibi soğanın yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 pizza gorunumlu omlet tarifi vereyim size tavaya siviyag+tereyagi atin yagin ustune pul biber/kekik/isot serpin az tuzlu peyniri biraz pisirin cirpilmis yumurtayi boca edin sonra acaip kısık atese getirip ustunu kapatin 3-5dk sonra kabarmasi lazim takla attirip altını kapatin afiyet olsun pampalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ecnebilerin kotu yemeklerine ozenmek bitmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar