Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: Sayfa sayfa flash cok op reroro yazanlara gelsin o zaman bu trailer sdfsdsfs Flash her zaman op. Superman'in summer sale versiyonu. Kendisi gibi op güce sahip olmayan düşmanlar hep garip kaçıyor. Son bölümde yazarlar bölümün kötüsünü yakalama kısmını yazmaya bile uğraşmamışlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 İyiydi ya bölüm baya, hakkaten biraz daha yapsalar şöyle bölümler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Flassh said: sadece kosabilen kahraman nasıl op olsun zaten nick post uyumsuzluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 İki s ile yazılmış nick, çakması o. Adisas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 birazdan mesai bitecek. hemen oturup izleyip öyle çıkıcam ofisten. crossover kaçmaz. fun fun fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 iyiymiş baya. digg yine en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 digg baya bayıktı bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Flash fena degilmis yahu. Nedense bir Buffy the Vampire Slayer havasi var dizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 GÜzel bölümdü epey. izlemeyen bakmasın Dr. Wells hem dövülüp hemde nasıl opposite flash oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 evet ya. ben de anlamadım. kendisi gelecekten geliyor zaten wells yani. diğeri nereden geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 zaman mekani kirdi sanirim dr.wells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 çok fena gidiyor lan çok fena doktorun reserve flash çıkması okeydi de adam nasıl 2 kişi oldu oldu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 paralel evrenden çağırmıştır 2. sini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Adamin time-travel opsiyonu var abi, niye bu kadar garipsediniz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Wells ile reverse flash'ın amaçları farklı gibi duruyor. Reverse'da "ben seni hep yeniyorum" gibi şeyler söylediğin nefretle karışık üste çıkma çalışması var. Tek bölüm gördük ama Wells gibi Flash'ı eğitme amacı taşımıyor gibi görünüyor. Tabi flash şüphelenmesin diye oyun yapıyor olabilir. Ayrıca saçma bir kafes tuzağına yakalanması ve wells'i yakalayabilmesi danışıklı dövüş olma ihtimalini doğuruyor. Yazarlar Wells'e her bölümün sonunda arc villain gibi hareketler yaptırıyorlar. Sanki dünya üzerindeki her korkunç hareketin sorumlusuymuş gibi göstermeleri daha ziyade seyirciyi ters köşeye yatırma çalışması gibi düşünüyorum. Flash yüzüğü vs. sanki gelecekte green lantern corps. gibi flash takımı varmış da asıl flash'a bir şey olmuş, bu eleman da zamanda geçmişe gidip işleri düzeltmeye çalışan bir üyeymiş gibi bir izlenim uyandırdı. Aynı kişiler olmasa bile bir şekilde reverse flash'la etkileşim kurmuş olması çok mümkün. Ben reverse flash'ın, berry'nin tanıdığı biri olduğunu düşünüyorum. İlerde berry yüzünden birinin başına çok kötü şeyler gelecek(Iris falan). Berry'i bu yüzden suçlayan biri(belki bir yüzleşme sırasında) yine reaktöre falan düşecek. Flash'ın güçlerine sahip olacak. Dizideki zaman döngüleri içinde flashla savaşacaklar. Savaşırlarken Berry'nin annesini öldürecek vs. gibi olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bright said: Adamin time-travel opsiyonu var abi, niye bu kadar garipsediniz ki. adam zaten gelecekten geliyor. ikinci wells nereden geldi o zaman. onu da daha da mı gelecekten çağırdı. time-travel varsa var. kendi içinde açıklaması olsun deli etmesin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Redeagle said: Ben reverse flash'ın, berry'nin tanıdığı biri olduğunu düşünüyorum. İlerde berry yüzünden birinin başına çok kötü şeyler gelecek(Iris falan). Berry'i bu yüzden suçlayan biri(belki bir yüzleşme sırasında) yine reaktöre falan düşecek. Flash'ın güçlerine sahip olacak. Dizideki zaman döngüleri içinde flashla savaşacaklar. Savaşırlarken Berry'nin annesini öldürecek vs. gibi olacak bence. Yazıyorum beyler. Iris ya ölecek, ya barry'e kaçacak. Şu sarı polis de reverse flash olacak. Kızı kaybetme olayı yüzünden "ben daha iyiyim" kompleksine girecek. Hatta bu bölümde reverse flash'in o sarı polisi öldürmemesinin sebebi de onun kendisi olması. ama bu durumda da wells reverse flash olamıyor. O zaman o giysi ne arıyordu onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Gelecekte flash'ın takımı(?) reverse'i yeniyorsa Wells kostümü oradan alıyor olabilir. Ben o taktığı aletin ne işe yaradığını anlamadım. Kıyafeti kendi kullanımına hazırlıyormuş gibime geldi. Belki flash'a yardım edecektir, belki belli bir plot pointe ittirmek için reverse flash taklidi yapacaktır. O taktığı alet hızlanmasını sağlayacaksa olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 çok keyifli ilerliyor. 5-6 farklı açıklaması olabilir her şeyin. yani söylenen her teori doğru da olabilir farklı da olabilir benim tahminim wellsin reverse flash olmadığını düşünüyorum. hunter zolomon ya da başka biri ama belli ki gelecekten geliyor. reverse flash ya eddie ya da eddienin gelecekteki torununun torunu vs. ancak irisle ilişkisi olduğu için paramı eddie'ye yatırabilirim gelecekte yüzük - kostüm - cihaz vs. araçlarla hız kazanılıyor. barry gibi genetik değil. dolayısıyla birden çok speedster olabilir ancak bu yüzük - giysi vs. sadece hız mı veriyor, barry gibi iyileşme gücü veriyor mu onu bilmiyorum. sanırım sadece hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Su anda Wells RF. Genetik degil gucu, giysiden aliyor gazi. Ancak genetik olmadigi icin olayi self-heal yok o acidan o tachyon zamazingosunu calip invul kasiyor. Ilerde de Eddie olacak RF, o acidan orda kafa kafaya duruyorlar yarim saniyeligine. Tek Reverse Flash yok ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Bomba bolumdu, basi sonu ortasi, tam sezon finallikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bölüm iyiydi baya. Hem Eddie hem Wells Reverse Flash çıkar belki. Biri Zolomon biri Thawne işte. Eddie'yi öldürmeyince gelecekten gelen versiyonudur dediydim. Wells'le birlikte çalışıyorlardır filan çıkar. Wells sonda giysinin gücüyle kendi yaralarını iyiyleştirdi. iris ile aşk muhabbetini uzatmamalıra hoş olmuş. Yani en azından söylemesini. Hala friendzonde da gerçi de dsf Iris en sonunda dayanamaz Eddie'yi bırakır, Barry'e atlar. Bunu kaldıramayan Eddie'de Barry gibi olcam ben deyip reverse Flash yapar hatta kendini sdfg firestorm'un uçmasıda iyiydi sdf http://www.youtube.com/watch?v=vwQ5FmiWLVM 20 Ocak'ta devam edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Adamlar Prison Break i tam kadro transfer etmisler yahu. Miller in yanindaki Dominic Purcell degil mi? :) Gecende polis merkezindeki rehineci elemanda Robert Knepper di. Dur bakalim daha kimler gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 aynen, baya haberlere düştüler zaten http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=55269 scofield --> captain cold lincoln --> heat wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 progamer said: iris ile aşk muhabbetini uzatmamalıra hoş olmuş. Yani en azından söylemesini. Hala friendzonde da gerçi de dsf eleman friendzone'un dibinde ya la. oyle boyle degil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar