dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 gecen gun DC'nin cekecegi 16film falan gibi bir liste vardi. o listeye bakarken DC'nin ne kadar kotu oldugunu goruyorsun.. Shazam falan diyor filmi cekilcekler arasinda. hayir ona cektikleri yetmiyor adam eksikliginden bunun villain'i Black Adam'a da ayri bi film cekiyorlar. dc'nin yetersizligi bariz. ha flash'in her sezonu boyle. flash, reverse flash, triple distilled reverse flash... sezondaki kotuleri aynen soyle kullaniyorlar https://www.youtube.com/watch?v=bGYkNuZCnpY on arka, ic dis, ust alt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 zipzip said: Ef öğrendim şimdi. Fan teoriler vardı da doğru çıkmasını beklemiyodum. Leş gelecek bölümün fragmanını izle kanser ol öyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Daha gelmedim oralara ya. Savitar falan yeni çıktı. 2 güzel gitti, 3 güzel başladı ama şu muhabbet çok baydı ef fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 ahahaha uzun ama değer, her karede ayrı eğlence: http://imgur.com/a/EMtmZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Daha ilk bolumden Flash pitirak otu gibi bitti ya la! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Normal öyle olması, anormal olan geçen sezonu cliffhanger niyetine o şekilde bitirmeleri. Baş karakterin döneceği belli, o nedenle onun akıbeti üzerine heyecan yaratmaya çalışmaları baştan yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Son bolumdeki norvok (sneak eye ya da ne menemse),gordugum en mantar hero/villain gücüne sahip tip herhalde. Acidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Komutan +1, her sezon ayni teraneyle bitiyor. Bari en azindan bir iki bolum surunselerdi. Son bolumde yine abuk sabuk triplerle gecti "Barry cok ileri gidiyorsun", "Barry kafayi mi yedin", "Barry bu evlilik olayi sende stres yapti galiba". Ulan adam Flash, kac kere dunyayi kurtarmis, speed force a girmis cikmis, time travel yapmis, parallel evrene gitmis gelmis, halen inanmiyorsunuz adama birde ustune trip atiyorsunuz. Dizi guzel diziydi de cok kliseye bagladi bu sezon, ev kadinlari gibi utu yaparken izliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 dafuq diyebilirsiniz 8. bölümde, direk ortasından başlıyo olayların. 8. bölümü 4 dizide ayrı ayrı 4 part halinde çekmişler. 1) supergirl 2) arrow 3) flash 4) dc legends of tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Bu sezon hiçbirini izlemedim ama șu crossovera bakim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar