progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 baya iyiydi ya ilk bölüm. Arrow gibi kötü başlamadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 e cikmisti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 o çıkmaktan çok leakti. Şimdi harbiden başladı işte dizi. Efektler filan daha bi düzgündü hatta sonuna da bir şeyler eklemişler sanırım. http://www.youtube.com/watch?v=Xmw2XgubUSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Başladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 episode 1 biraz hızlı gelişti sanki herşey ama güzeldi ilk bölüm, sondaki referans ilginç. April 25, 2024 is the day Wally West takes over the Flash mantle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bu Grant Gustin'den çok iyi Peter Parker olurmuş aslında. Andrew Garfield'dan çok daha iyi olurdu hatta. Barry Allen comiclerde nasıl bilmiyorumda bu ilk bölümde bi Spider Man havası vardı. Polis ile kızı da direk Gwen ile babası gibi zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Biraz hızlıydı sanki her şey ama yine de kaç aydır bekliyorum çok iyi geldi Tek derdim; Sondaki doktorun olayı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Altyapi olarak green arrow izlemeye gerek olacak mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Çocuk tam Peter Parker lıkmış ama cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 zipzip said: Biraz hızlıydı sanki her şey ama yine de kaç aydır bekliyorum çok iyi geldi Tek derdim; Sondaki doktorun olayı anlamadım. Ya herif geleceği okuyor yada Geleceği gören makina yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 zipzip said: Biraz hızlıydı no shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 zipzip said: Biraz hızlıydı sanki her şey ama yine de kaç aydır bekliyorum çok iyi geldi Tek derdim; Sondaki doktorun olayı anlamadım. comic spoiler reverse flash yada professor zoom işte Flash'ın başdüşmanı. 25. yüzyıldan mı ne geliyor gelecekten işte. Onun kostümde sarı işte. Ordan geliyor sarı şimşek efektleri baştaki. O sondaki adam da o çıkar heralde. zaten time travel muhabbetine girecez demiş yapımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 flashpoint paradox izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 aquila said: no shit ahsagksdjgsda İzledim onu da doktordan bekleyemedim öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Doktor her bölüm sonu bomba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mantar gibi bu heroda :) Sanirim ben dc herolarini pek sevemiycem. Okcu, kosucu, :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ilk bölümden sonra bakmamıştım. 2-3 izledim şimdi 4'ü izliyom. gayet başarılı. arrow da bunun kalitesinde ise, bugüne kadar arrow ile en ufak alakam olmasa da, onu da izleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 arrow'un başları iyi değil de sonradan toparlayıp Flash gibi oluyor işte. 4. bölümde baya iyiydi ya. tren sahnesi hoştu baya. Captain Cold'da Flash'ın deathstroke'u olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 arrow buna göre oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 4. bölüm cok güzeldi, tanidik yüzler gördük hosuma gitti baya said: asil bomba mick karakteri http://images.askmen.com/galleries/men/dominic-purcell/pictures/dominic-purcell-picture-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Şu diziyi birçok yönden beğeniyorum, ama Flash'ın tam anlamıyla overpowered olması işin tadını kaçırıyor. Kendi bakış açısından zamanı durmuş görebilecek kadar hızlı bir adam. Şimdiye kadarki bütün rakiplerini, adamlar ne olduğunu anlamadan kafalarına birkaç yumruk indirip yere serebilirdi. Ama kolayca galip gelmesin diye güçlerini doğru düzgün kullandırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Nerf Flash plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 aynen tetiğe basamadan 20 yumruk atması lazım elemanın. hala eller havada bekliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 arrow'a gore baya guzellesti bu bence. arrow'un bu sezonunu begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar