sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Alla alla, ilk kez görüyorum. Güzelce de bir kız. Söğüş dağıtıyor. Tabi neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 very kezban alert. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 içeri buyur etseydin beraber yerdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 2008 yılında ortaköy'de otururken aynısını yaşayıp dumur olmuştum. izmir'de de kadın otobüs şoförü vardı 404 hattında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Yemek sepetinden göğüs sipariş ettim, motor kız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 banada modada bi kız ev yemekleri getirmişti yemeksepetinden. hatta marjinal falandı ama hiç güzel değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 savaşma söğüş diye bi mekan var söğüşçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 orgazmda nereden geliyomuş su onu sorsaydın bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kurye diyelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Diger konularda soyle esitlik boyle hak soyle hukuk diyenler gelmis burda "hatun motorcu/otobus soforu aaa cok acayip lan" diye soylemlerde bulunuyor lan. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tim skype bak olaylara karışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 samaella said: orgazmda nereden geliyomuş su onu sorsaydın bari ya Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 söğüşledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 nmotorunu nerden gördün belki yürüyerek getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bu amca hatırladığım kadarıyla İzmirli. Kesin söğüşün Türkçe karşılığı başka bir şeydir. O yüzden karıştırmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 şöğöşelim dedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ahahahah harbiden söğüş dediğimiz şey hıyarsız zeytinyağlı salatamsı bişey değil miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 söğöşelim niye densin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sakatat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 söğüs sslata var da, söğüş diyince direk etli iyemek tarzı bişi heralde ben de yemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kıbrıs'ta bizim damacanaları bi abla getirirdi o geldi aklıma sdf baya telefon ile sipariş verirdik, sucu kamyonetiyle gelip 4.kata çıkarırdı omuzlayıp abla dediysem de saygıdan hani, max 30 yaşında falandı. ekmek parası nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Voys said: söğüşü salata sanıyodum, google amcaya sordum kebap dedi. BEN NEDEN HİÇ YEMEMİŞİM LAN BAYA İYİ GÖZÜKÜYO döner mi o içindeki fileto mu? söğüş beyin lan ne sakatatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Kyra said: banada modada bi kız ev yemekleri getirmişti yemeksepetinden. hatta marjinal falandı ama hiç güzel değildi. Bafilemissindir onu da seni capkin ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Jaegerjaquez said: söğüs sslata var da, söğüş diyince direk etli iyemek tarzı bişi heralde ben de yemedim hiç Nasil yemedin lan? Dil-beyin-kelle hic birini mi yemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar