subseven Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 merhaba, ürünü 30/04/2014 tarihinde amazon'dan aldım. bugün türkiye'ye ulaştı. Kutusu açılmadı, sıfırdır. tercihim alıcı ödemeli olarak aras/yurtiçi/mng kargo ile göndermek; ama elden almak isterseniz fatih/kocamustafapasa'dan elden teslimat yapabiliriz. fiyat :310tl (sattığım amazon'daki 119 dolarlık model, yanlışlık olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bir düşünüyorum bunlar ne güzel aletler, sonra düşünüyorum kitap dediğin kütüphanede durur karşısına geçer bakarsın, sonra diyorum keşke fiziki aldığın kitapların dijital versiyonlarında bedava verilse allahsızlık yapmasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 oha aynen katılıyorum. bi kere bu fikir, bildiğin e-book olayını patlatacak reklam kampanyası bu olurdu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 sadece ebook alan çıkmaz o zaman. veya alsalar da hardcopy'sini isterler. kaos çıkar. kaos aslında iyidir de kapitalistin hoşuna gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Soyle olabilir aslinda. Paperback'in yaninda eBook vermek sacma ama Hardcover'in icinden eBook kuponu cikabilir. Soyle: Hardcover yeni cikti 19.99$. Paperback ciktiginda 8.99$ olacak. eBook su anda 14.99$. Paperback ciktiginda ebook 7.99$ olacak. Bu durumda hardcoverin icinden tek kullanimlik, desteklenen dukkanlarda (Amazon, Kobo ve B&N ve Waterstones sektorun dort lideri su an) kullanilabilecek kitap kuponu cikar. Kupon kitabin 7.99$'ini karsilar. Istersen paperback cikmasini ve boylede eBook'in bedavaya gelmesini beklersin, hardcover'i da okursun; istersen hemen alir ama biraz daha para verirsin. Turkiye'de bunun olmasi icin once tabii hardcover ve paperback sisteminin yayilmasi lazim ki insanlar o sistemin gelmesini on yillardir istiyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 okurken yoruldum, posta okuyan amcalar alır yozdil'in isim şehir hayvan'ını keyfine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subseven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 muhabbeti bölmek gibi olmasın; ama ürün bugün satıldı :) bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 böyle aynı gün satılan bişeyse ben de her ay bi tane sipariş edip satayım yav ek gelir olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 şöyle bir durum var, kitabı basma izni için telif ödüyorsun ve matbaa masrafları falan derken kitabın maliyeti ortaya çıkıyor, belirli bir fiyat olması normal ama ebook için bildiğim hiç bir maliyet yok, sadece ebook alanların bedel ödemesi normal ama ben zaten fiziki olarak kitabı almışım ama daha rahat okumak için falan birde ebook için bedel istemeleri benden çok saçma, zaten telif için ödediğin parayı, fiziki kitaptan tahsil ettin. diğer taraftan, bunların elden ele dolaşma mevzusu var ama mp3 işinden farklı olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Cunku ekitap işinde herşey bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Kitaplarin basimi, tasinmasi falan cok masraf olmuyormus. Zaten toplu oldugu icin masraf baya azmis. Onemli olan intellectual property cost'u. O yuzden cogu kitapta e-book ile paperback ayni fiyat ya da 1$ falan fark ediyo. Neyse. Kindle son on yilin en muhtesem icadi. Alan arkadas guel gule okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bence de güle güle okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar