karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ben ellerime molotof kokteyl bagliycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 karaktersiz said: olanla idare ediyosun iste ridvan pazarlama yeteneklerini sevdim ama jacabo seni birebir kan sporuna davet ediyorum cudiden indiginde kozlarimizi paylasalim yok ırkçı olman için 7 iq yetiyor dedim. anlamaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ırkçı degilim ki sadece kürtlerden nefret ediyorum keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 işte ben de aptallardan hazzetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 kendine nasil katlaniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 seninki de yanlış rıdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 olm ne iğrenç konuymuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 marksman said: Glatheros said: marksman said: kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. Irkçılığın textbook tanımı bu. X ırkına mensup adamlar -Y şeklinde. Ne kadar leş bir forum oldu buras cidden. yav he he Cahil insanlara sövebilirsin Azınlık milliyetçilerine sövebilirsin terörist örgüt sempatizanlarına sövebilirsin kısacası insanların yaptığı seçimlerden veya hayatta gelmiş olduğu noktadan kaynaklı özelliklerine sövebilirsin. Ancak bir ırka yönelik lölö yaptığında ırkçılık oluyor bu. Buna eyvallah dediğin zaman mercek kendimize çevrildiğinde batı ülkelerinin türklere yaptığı söylemleri de doğru çıkartmış olursun. Din dil ırk ayırt etmek saçmalıktır, burada biz romalıysak ve kürtler yurttaş ise, başka yerde aynı durum bize uygulandığında söz hakkını kaybetmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 jacabo said: seninki de yanlış rıdo ben yanlış olduğunun farkındayım, 4-5 posttur ironi yapıyorum halen anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Evet bir tek ben ırkçı değilim, bu noktaya ulaştığımıza göre konuyu kapatabiliriz. Dağılabiliriz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 hatta şunu da ekliyim, ünlü ceza hukuk profesörü Sahir Erman'ın bir yazısıdır. "haritada yerini bulmakta güçlük çektiğimiz bir ülkede, tanımadığımız, hatta mevcudiyetinden habersiz olduğumuz bir kişinin temel hak ve özgürlüğü, insanlık onuru ve haysiyeti saldırıya uğramışsa, o insan biziz. çünkü onun kişiliğinde gerek birey olarak, gerek toplum olarak hepimizin temel hak ve özgürlüğü, hepimizin insanlık onuru çiğnenmektedir. bu itibarladır ki, problemi hakkı çiğnenen kişiyle, ona saldıran arasındaki kişisel hesaplaşma olarak basite irca edemeyiz. bu olayı kamusal hatta evrensel boyutta ele almadığımız takdirde, zulme seyirci kalmış oluruz. ve sırf seyirci kalmak, sırf tavrımızı belirtmemek suretiyle zulme biz de katılmış oluruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ridvan köftesi ironi iki kişiyle oynanabilen bir oyun sen akilliyim diye geçinmeye devam et beyaz paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 İrkci olmamaya calisiyodum askere gelip kürtlerin arasına düşünce fikirlerim degisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 lavaboya mı sıçtılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 her garnizonda, her bölük, her karakolda bir tane sıçan var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Askerde Kürtler büyük sıkıntı cidden. Ama aynı bölükte Arap da varsa Kürtlerle onları birbirine düşür ve onlar kavga ederken sigaranı yakıp seyret. Ben öyle yapmıştım. Fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Birinci dünya savaşı sırasında Arabistan da mı yaptın askerliği kardeş? Lawrence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bende eskiden kendimi türk faşist falan sanıyodum , sonradan öğrendim ki kürtleri sevmeyince otomatik türkleri sevmek zorunda değilsin , iki ırktanda memnun kalmayabilirsin. Şurada rıdvan başta paticiğin yarısı 'kürtler rererö' denilince sanıyor ki türkler çok aham diyoruz. Türk ırkı rezalet , kürt ırkı ondan daha beter , MİT YAPTI MİT BİZ HİÇ ELİMİZE TAŞ ALMAYIZ MİT YAPTI HEP. Muhabbetine girebilmek için harbiden 7 iq kullanmak lazım , hadi molotof değil dağ taş bayır ak47 30k insan vs bunların hepsini mit yaptı lan pkk diye bir olay aslında yok onu komple mit mi uydurdu derler adama, hadi bizim hükümet devlet tırt , sizin gerillalarda gerizekalıymış o zaman. Okul yaktılar OKUL hastaneye molotof attılar lan daha napsınlar. Allahını seven iki dakka kendi ırkına faşist yaklaşmasında adam gibi açın gözünüzü. Kürtleri kötülücem diye de kendi ırkınızı bişi sanmayın sanırım bi iskandinavların o hakkı var . Yani iskandinav olsam ağır milliyetçi olurdum ben, hmmps ırkları güzel onların yerims. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 "Max Damage" said: Askerde Kürtler büyük sıkıntı cidden. Ama aynı bölükte Arap da varsa Kürtlerle onları birbirine düşür ve onlar kavga ederken sigaranı yakıp seyret. Ben öyle yapmıştım. Fixed. kürtler araplara fena, bize ırkçı diyenler bir izlesinler neler diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 quixef said: Birinci dünya savaşı sırasında Arabistan da mı yaptın askerliği kardeş? Lawrence? Aynı mangaya Urfa'dan 5 Kürt 2 de Arap vermişlerdi. Üstteki arkadaşın dediği gibi Kürtler Arapları fena ezmeye çalışıyordu. Manganın çöp ve bulaşık işini Araplara vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Glatheros said: marksman said: Glatheros said: marksman said: kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. Irkçılığın textbook tanımı bu. X ırkına mensup adamlar -Y şeklinde. Ne kadar leş bir forum oldu buras cidden. yav he he Cahil insanlara sövebilirsin Azınlık milliyetçilerine sövebilirsin terörist örgüt sempatizanlarına sövebilirsin kısacası insanların yaptığı seçimlerden veya hayatta gelmiş olduğu noktadan kaynaklı özelliklerine sövebilirsin. Ancak bir ırka yönelik lölö yaptığında ırkçılık oluyor bu. Buna eyvallah dediğin zaman mercek kendimize çevrildiğinde batı ülkelerinin türklere yaptığı söylemleri de doğru çıkartmış olursun. Din dil ırk ayırt etmek saçmalıktır, burada biz romalıysak ve kürtler yurttaş ise, başka yerde aynı durum bize uygulandığında söz hakkını kaybetmiş oluruz. olayı anlatamadım galiba. marul ırkından 100 kişi tanıdın, 95i hayvanlık yapmaktan zevk alan ve hep kötülük gördüğün insanlar çıktı, sadece beş tanesi iyi çıktı aklına 'ulan bu marul ırkı ne hayvanmış' genellemesi gelmez mi ? bu ırktan bir toplulukla karşılaştığında sana bir zarar dokunma olasılığının yüksek olduğunu düşünmez misin ? ister istemez düşünürsün, beynin bunu otomatik yapar 101. marul ırkından insanla tanıştığında ise her bireyin farklı olduğunu düşünür, ona normal davranırsın, diğer 95 kişinin hayvanlığını yeni tanıştığın kişiye yüklemezsin, tanıdıktan sonra bir fikir oluşturursun. sosyoloji kitaplarında geçen tumturaklı sözler arasında yaşanmıyor gerçek hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 pontipati said: https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-0/10307228_312347128915845_3345051036950067649_a.jpg bu ne lan?! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi açıkcası 'bazı kürtleri sevmiyorum' demek bile ırkçı olmaya yettiğinden kendimi ılımlı ırkçı kabul ediyorum. yinede bu kadar ulu orta, sert bir uslupla, küfür ederek dile getirilmesine karşıyım. konu rahatsızlık verici o yüzden. dynamick'in pazar günü rutin paticheckinde banlar havada uçar konu kitlenir rahatlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ırkçılığın ılımlısı daha tehlikeli. bangır bangır bağıranı en azından kendini ifade ediyor, ırkçılığını gizlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 ben de kendimi ifade ediyorum. okuduğunu anlayabilseydin yada sadece sataşmak için laf çarpıtmayan kötü niyetli birisi olmasaydın öyle yazmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar