Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biji biji

BaaL

Öne çıkan mesajlar

Biyik said:

Feamer said:

Kyra said:

Fransuxa said:

ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç.

Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D

farklı dedi marjinal değil :)

akp'nin sakız gibi kullandığı sözcüğü senden de şaka niyetine olsa duymak şaşırtmadı. devletçi zihniyet sonuçta bilinç dışı faktörlerden fırlayıp geliyor birden.

yunan felsefeni öğrenmişsin ama komedyasına uzak kalmışsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Biri Gezicilerle PKK yı bir tutmuş, onu gördüm sadece.

Valla eli kalaşnikoflu asker öldüren insanı terörist olarak göstererek algımızı körelten bu güç odaklarının Allah evlerine ateşler salsın ne diyelim :(((((

Abi Yahudilere bakın misal, yani Kürtlere ne yapılmış olursa olsun eminim Yahudilere yapıldığı kadar yapılmamıştır. Adamlar hedefi iyi belirledi ve terör örgütleri bile sadece Naziler ve onların uzantılarını hedef aldı. Oysa PKK ne yapıyor? Bize asker zülm etti, o zaman random askerleri öldürmeliyiz. Mantığınızı silkeleyeyim.

EDIT: Al bak yaz geldi barış güvercinleri ötmeye başlamış gene:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26429286.asp

Millet Soma'ya mı üzülsün bu hayvanlara mı?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

BaaL said:

burdan biraz nefret kusup rahatlamam lazım
sizin ırkınızı silkeleyim ben ya, sçtığımın insan müsveddeleri
senin ben yaşama hakkını silkeyelim sıçtığımın fareleri

bu lavuk niye banlanmıyor şimdi mesela?

forumda pkkyi destekleyen serefsizler neden banlanmiyorsa ondan sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...