Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 not: mit değil, dış işleri bakanı ve genelkurmay 2. başkanı da dahildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 marksman said: kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. Irkçılığın textbook tanımı bu. X ırkına mensup adamlar -Y şeklinde. Ne kadar leş bir forum oldu buras cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dunyanin en guzel seyi ama yorum yukarda ciksin diye 1 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 akila beni banladın bundan sonra ensendeyim görmüşken söyleyeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dostum, banlendiysen nasil mesaj yaziyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 mitte tanıdıklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Bi boka yaramamislar ama, garbicta yaziyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 garbic en asil duyguların yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 bence baal haklı ırkcı diyenlerde kesin kürttür biji soykırım biji atom bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-0/10307228_312347128915845_3345051036950067649_a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 KARDAŞ SEN ÖLMEYİ BAYILMAK MI SANIYON ? -THE KÜRDO TEAM- kürdüz alemde öncüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Glatheros said: marksman said: kürtleri kötülemek ırkçılık olmuyor. Irkçılığın textbook tanımı bu. X ırkına mensup adamlar -Y şeklinde. Ne kadar leş bir forum oldu buras cidden. yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 pontipati said: https://fbcdn-photos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-0/10307228_312347128915845_3345051036950067649_a.jpg SADASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Biyik said: Feamer said: Kyra said: Fransuxa said: ya ben darbeyi savunurum, sen yalamayı savunursun, başkası çıkar ezilen halkların kardeşliği der, kimisi çıkar başka şeyin goygoyunu yapar sanane olm? seni mi alakadar eder burda kimin ne laf ettiği? biz burda tonla adam bir ton şeyi tartışıyoruz hoşumuza giden şey hakkında toplanıp konuşuyoruz zıt görüş olduğu zaman rahatsızlık verse de sesimizi çıkarmıyoruz es geçiyoruz. burda millet ırkçılık yapmış, ona buna sarmış, geyik kisvesi altında millet birbirine laf sokmuş falan burda seni mi enterese ediyo adamın ırkçılığı faşistliği az ötede gündem var aç orada konu kahrolsun faşistler yaşasın kürdişko kardeşlerimiz diye konu aç. Tabi canım farklı görüşleri olan kişilere karşı çok anlayışlı bir tutum var ;D farklı dedi marjinal değil :) akp'nin sakız gibi kullandığı sözcüğü senden de şaka niyetine olsa duymak şaşırtmadı. devletçi zihniyet sonuçta bilinç dışı faktörlerden fırlayıp geliyor birden. yunan felsefeni öğrenmişsin ama komedyasına uzak kalmışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Biri Gezicilerle PKK yı bir tutmuş, onu gördüm sadece. Valla eli kalaşnikoflu asker öldüren insanı terörist olarak göstererek algımızı körelten bu güç odaklarının Allah evlerine ateşler salsın ne diyelim :((((( Abi Yahudilere bakın misal, yani Kürtlere ne yapılmış olursa olsun eminim Yahudilere yapıldığı kadar yapılmamıştır. Adamlar hedefi iyi belirledi ve terör örgütleri bile sadece Naziler ve onların uzantılarını hedef aldı. Oysa PKK ne yapıyor? Bize asker zülm etti, o zaman random askerleri öldürmeliyiz. Mantığınızı silkeleyeyim. EDIT: Al bak yaz geldi barış güvercinleri ötmeye başlamış gene: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26429286.asp Millet Soma'ya mı üzülsün bu hayvanlara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Biyik hakli yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 http://i.imgur.com/gF2kwVy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Buram buram faşizm kokmuş gene burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 abi türkiyede kürt ırkçısı olmayanda sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 he yavrum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yav said: BaaL said: burdan biraz nefret kusup rahatlamam lazım sizin ırkınızı silkeleyim ben ya, sçtığımın insan müsveddeleri senin ben yaşama hakkını silkeyelim sıçtığımın fareleri bu lavuk niye banlanmıyor şimdi mesela? forumda pkkyi destekleyen serefsizler neden banlanmiyorsa ondan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 karaktersiz said: abi türkiyede kürt ırkçısı olmayanda sorun vardır abi kürdistanda türk ırkçısı olmayanda sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yukarıdaki postu sadece 7 iq kullanarak yazdım. yanlış duymadınız kargo dahil 7 iq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 olanla idare ediyosun iste ridvan pazarlama yeteneklerini sevdim ama jacabo seni birebir kan sporuna davet ediyorum cudiden indiginde kozlarimizi paylasalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ellerimizi bandajla sarip sonra cam kiriklarina batiracaksak mutabik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar