Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 BaaL' ı sevdim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dotada bitmedi burdada agliyor adam. din medi kardes o göz yaslarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Dworgian said: Biyik said: Fransuxa said: Biyik said: e bende sana tsk ve jitem'in yaptığı katliamları mı anlatayım? nedir, sidik mi yarıştırıyoruz vahşetle? ya sen ne boş konuşuyosun be kardeşim sen darbe istiyorsun zaten sinirlenmen normal. daha önce yazdıklarını (siyasi vs) okumamıştım, gündem kısmında yazıyorsun genelde sanırım. Ama burada yazdıklarından sonra ben de sana sorayım, "sen ne istiyorsun bıyık?" özerkleştiriceksin onu istiyor. tc herşeyi sağlasın topraklarını versin. ölen şehitler fln unutulsun. o zaman sorun yok. ha bi de özür dileyecez sanrım dersim mi vardı ne vardı. roboski de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 haaa iyimiş ben de zor bişey istio sandım. orası da roboski değil ayrıca Türkçe adı yok mu oranın ya? edit: kaçakçılık (öyle deniyordu sanırım) bile yapılsa üstüne bomba atmanın alemi yok tabii insanların o ayrı. silah kaçırıyorlardıysa durum farklı tabii. hani hiç birimiz tam olarak bilmiyoruz orada olanları sanırım orada ölenlerden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 barış istemiyle askeri karakollar basılsın, askerin üzerine molotof atılsın ama asker karşılık vermesin yanarak ölsün istiyor. çünkü batıda öyle oluyormuş, doğuda öyle olmayınca şaşırmış kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ben onu anlamadım. Dün seyrettim, biri dio ki "madem barış süreci niye karakol yapıosun?" e ulan madem barış süreci, karakol seni niye gerio? İleri taaruz üssü değil ki karakol sonuçta. Sen barış istedin diye ben kendi defansımı güçlendirmeyeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 baal daha samimi siz haksızsınız bijiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 postal dostları toplanmış askeriyeyi övün, kollayın, aklayın, akp'yi yuhalayın ve bunun tutarlılık olduğuna kendinizi inandırın. bu mücadelenin devlet ve halk arasında zalimle mazlum arasında merkezle çeper arasında olduğunun hala farkına varamıdysanız devam edin. hiç durmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-FyXIOe0gajo/UvSSRO3j8OI/AAAAAAAABb4/_-H5PJxsYuo/s1600/787.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Flassh said: misal senin gibi türkün ırkını silkeleyim diye gelseydi op bu kadar drama dönmicekti :((((( demiş olanları var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: postal dostları toplanmış askeriyeyi övün, kollayın, aklayın, akp'yi yuhalayın ve bunun tutarlılık olduğuna kendinizi inandırın. bu mücadelenin devlet ve halk arasında zalimle mazlum arasında merkezle çeper arasında olduğunun hala farkına varamıdysanız devam edin. hiç durmayın. böyle bol keseden atarlar ama "gelin toprak reformu yapacağız, halka toprakları dağıtacağız" dediğin zaman, "vallah bizi asmile ediyorlar" diye yaygara kopartırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 halka toprak vermek mi? hangi ütopyada yaşıyorsun sen? kürtlerin köyleri yakıldı, zorunlu göçe tabi tutuldular bizzat devlet tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 istanbula geldiler işte daha ne medeniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 konuştuk bunları biyik kafandan fantezi üretme, okumadıysan forumum bir yerlerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sen bazı ezberleri tekrarlayınca tarihin gerçekleri değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 biyik gtünden element uydurmasa iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 tabi tabi, aynaya bak biyik, hayır bir yerlerden sufle almadan konuşsanız gam yemeyeceğim ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi zannediyorum ki bıyık uluslararası ilişkiler 2. sınıf öğrencisi falan. siyasete giriş, yakın tarih, toplum psikolojisi falan bu tarz şeylerin dersini yeni yeni görmeye başlamış ota boka her konuya garbıçta taşak geçilebilitesi yüksek olan konulara bile bilimsel yaklaşabiliyor. hadi bakalm abisi allah zihin açıklığı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 alakası yok, her zamanki gibi yanıldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Feamer said: tabi tabi, aynaya bak biyik, hayır bir yerlerden sufle almadan konuşsanız gam yemeyeceğim ama malesef bunu diyen de milli tarihin zırvalarını tekrarlayan biri ya. devletçi söylemle nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ne alakası, ben vereceğim diyorum, bırak eyleme geçmeyi, sufle almadığınız için düşünemiyorsunuz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sen kimden bahsediyorsun toplu olarak siz diyerek? ben mesela direkt senden bahsediyorum senle konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: alakası yok, her zamanki gibi yanıldın. hadi hadi minnoş. bak mikro ekonomi makro ekonomi dersleri var onlara sıkıntı yapma sakın. formülleri bi yere kopya yaz geç başka türlü geçemezsin tamam mı paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yalantarih yalan milli tarih gibi şeyler demeyin ya hiç ciddiye alasım gelmiyor kadir mısıroğlu tier direkt başka bir terim bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Biyik said: sen kimden bahsediyorsun toplu olarak siz diyerek? ben mesela direkt senden bahsediyorum senle konuşurken. üzerimde gereksiz bir kibarlık oluyor bazen, gereksiz bir şey ama genelde atlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar