Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 BÖYLELERİNİ TAKSİM MEYDANINDA SALLANDIRACAKSIN merhaba amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Asteroth said: Zorlama abi, ne evladı olduğunu yazıp ban yemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi ben gs-bjk macinda dany'e mal dedim ya ban yedim :( su herifi surda tutmanin amaci ne ki, su an forumdaki en irrite tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?2,7510081 son oylamada yüzde 35 kalsın demiş. iyi oran. üstelik gitsin diyenler yarıdan az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mc_Lovin said: Zep said: Mc_Lovin said: geçmiş yüzyılların yunanlısı sırpı bulgarı ermenisi neyse bu yüzyılın kürdü de o şu dünyanın en aptal lafı olabilir yanlız ulan yunanlılar o topraklarda bilim yaparken türkler orta asyada koyun bokuyla oynamıyor muydu? yüzyıllar sonra oraları işgal ettik bunlarda daha sonra bağımsızlığı için savaştı diye tü kaka gavür dölü falan oluyor heralde sizin gözünüzde. tayyip tier laflar etmeyin lan bilim dediğin Timaeus, Devlet falansa onların yarısı yalan yarısı da spiritüalizm, bu yaşına kadar öğrenemediysen öğrendin sayemde türklerin kaderinde var batının düzenine çomak sokmak, yeryüzünün en aşağılık en acımasız en namussuz, insanların dersini yüzüp tuz basan, insanların kafasına seyreltilmiş uranyum bombaları atan yaratıkları batılılar, her fırsatta egemenlik altına alacaksın, yoksa on üç yaşında kız çocuklarına tecavüz eder adına da demokrasi derler, git batılı efendilerinin genitallerini yalamaya devam et şimdi o toprakları işgal etmedik ayrıca, fetih ettik, öğren, işine gelmiyorsa başka tabi post_gave_cancer.tiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 herif %90 troll, söylediklerini de insanları sinir etmek için yazıyor o tamam. Neden uçurulmuyor onu anlamadım? çok mu demokratik oluyor o zaman? konuşma özgürlüğü falan mı? hani eğer öyleyse küfürün yasak olduğu yerde tezat sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ifade özgürlüğü sadece genelin hoşuna gidecek şeyler söylemek değildir. rahatsız oluyorsan benim postlarımı pas geç. ben kimseye kişisel hakarette bulunmuyorum. (ayrıca beni savcılığa verecektin, verebilirsin, problem yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ben herşeye okeyim. trollük yapsın, rahatsız etmeye oynasın, sırf flame yapsın ama olay ne zaman ki terrör örgütü propangadasına döndü orada ipini keseceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ısrarla terrör yazıyorsun ya. daha terör kelimesini bile düzgün yazamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ipsinden bulup banlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 normal aptallar tamam da, inatla aptal olanlar cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 zaten adam konu dağılsın diye insanlarla kişisel polemiğe giriyor. Bu adamın yaptığı suç forumun başı ağrıyacak diyorsun. hani beni savcılığa verecektin ya lan diyor. abi beni sev herif resmen. Belli zaten yurtdışında yaşayan bir lamer, yoksa mabad ister. Fakat bilmiyor ki interpol tarafından terör örgütü ilan edildi savunduğu nane... heryerde matters of national security> human rights. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hewal of terrör http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120401180344/wowwiki/images/c/c0/Ability_warlock_howlofterror.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 aquila said: normal aptallar tamam da, inatla aptal olanlar cok fena. eskiden postların altında ip gözüküyordu adminlere, baksana hangi ülke ipsi ile giriyor lamer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bolum moduna gozukuyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Glatheros said: zaten adam konu dağılsın diye insanlarla kişisel polemiğe giriyor. Bu adamın yaptığı suç forumun başı ağrıyacak diyorsun. hani beni savcılığa verecektin ya lan diyor. abi beni sev herif resmen. Belli zaten yurtdışında yaşayan bir lamer, yoksa mabad ister. Fakat bilmiyor ki interpol tarafından terör örgütü ilan edildi savunduğu nane... heryerde matters of national security> human rights. akp zihniyetine sahip olmak için akp'li olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 "pekeke teceye diz çöktürdü" diyene kadar bi trollüğünü görmedim. farklı düşüncelere tahammülünüz çok az ya da benim fazla bilmiyorum. subjektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 he o laftan sonra flamingi hak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tiLi said: "pekeke teceye diz çöktürdü" diyene kadar bi trollüğünü görmedim. farklı düşüncelere tahammülünüz çok az ya da benim fazla bilmiyorum. subjektif lan herif geldiğinden beri 45634636 kere dedi zatn bunu lol her bıyık konusunda biri savcılığa veriyor herifi sdgsgdgssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ne bilim lan her mesajını görmedim. benim gördüğüm TROLL BU denilenlerin çoğunda beni irite etmemişti. hayır 1-2 yerde laf da attım yok trollemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ne konuştunuz bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 rahatsız oluyorsanız Biyik'ı görmezden gelirsiniz ve şikayet tuşuna basarsınız. ufak veletler gibi 'işte bu yaptı' diye parmakla gösterip mahallenin abisine dövdürmeye çalıştıkça adam daha sempatik gözüküyor insanların gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 HAHAHHAHAHHHAHAHAAHAHA alter egosu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Adam main charla geldi beyler kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 gozune sempatik gelen varsa, goz doktoruna gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar