pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 hazırlamam gerekiyor :P nasıl olsun sunum, pc oyunları nasıl doğdu nasıl ilerledi falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kategori var mı? mesela şöyle bişey yapmış adamlar 1.19dan itibaren http://www.youtube.com/watch?v=4_dmtXa_Vgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kategori yok, direkt "bilgisayar oyunları" sunum konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tamam işte bunlar da bilgisayar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MNcJHX0oezE bilgisayar oyunu ararken kendimi burada buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bi tane düzgün türkçe site yok hepsi vikipedi den kopyalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 pacman oyna sunumu yaparken bak şerefsizlere yapay zekayı görüyonmu. nasıl. sıkıştırıyolar şu karpuzu yiyim ebenize atladım felan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bilgisayar oyunlarını biraz daha güncel ele alıp kısaca retrospektif yap. tarihine dalarsan çıkamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 mihenk taşlarını ele al işte. prenses kurtarmaca, pacman, doom, maxpayne, gta, wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ya diyorum ki kısaca bi tarihçesini geçeyim. ilk oyun 1958 de yapılan tetristi vs. sonra yararları zararları yaparım belki de kafam almıyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 eğer başlığın bilgisayar oyunlarıysa, bu işlerin babası olduğu için diğer platformlardan da bahsetme hakkın var. ilk oyunlardan biri PONG (ping pong oyunu) onu araştır mesela onun hikayesi falan da var. yaratıcı oyun yapımcılarından bahset (sid meier, msg'nin yaratıcısı-unuttum adını vs.) ama şöyle bir çatı önebilirim. 1-bilgisayar oyunlarının geçmişi, nasıl ortaya çıktılar, ilk olay yaratan, devrimci oyunlar, 3d yle gelen kırılma falan 2-platformları anlat, konsollar, mobiller vs. 3-bilgisayar oyunları üzerine yürütülen tartışmalar, toplumda vs. onlar üstüne git, ekonomisinden bahset konuyu derinleştir 4-dediğim gibi, retrospektif yap, daşaklı oyunları sırala kısaca bir iki şey söyle 5-burada da biraz geleceğinden bahset, (her'deki gibi şeyler olcak de, sosyolojik, ilişkisel, ailesel tespitler yap ;) bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 (tu) lakin 15dk'lık bi sunum olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bi de şunda 18.sf daki videonun linki nasıl alıcam yahu :( http://prezi.com/_euxfxzbhdkw/bilgisayar-oyunlari-tarihi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 prezi hesabı aç, make a copy de. sonra kendi hesabındaki kopyayı editle, oradan çek linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 sunumu nerede, kime yaptığını bilmeden verilen tavsiyeler anlamsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ünide, öğrencilere, süre 15dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aynen klasik gir işte tarihinden, ilk oyunlar neler, sonra şöle bir Endustrinin büyüdüğünü gösteren bir trend grafiği koy. 1980de ş ukadarlık bir endustri iken, 2014 de şu kadarlık bir endustri vs die. sonra 1-2 slide gaming platformları, 1 slide önemli gaming developerlar, 1-2 slide da gaming genreları. derken 15 dakka biter zaten fazla detaya giremessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 teşekkür ederim cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hangi ders için yapıyorsun sunumu? İngilizce vs gibi alakasız bir ders mi yoksa bir şekilde alakalı bir ders mi? Aman dikkat et çok iddialı başlık koyma sunuma. Seçmeli mimarlığa giriş dersi alıyordum. 1. sınıf öğrencileri "ROMA MİMARİSİ" "MİMARLIK VE MEKAN" gibi başlıklarla sunum yapmaya kalktı. Prof direkt "ben yıllardır üzerine düşünüyorum, araştırıyorum sen 5 dakika da ne kadar anlatacaksın merak ediyorum" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar