Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 asdf valla dediğim gibi, adamlar oyunun peşini bırakmazsa, cashgrab'e çevirmezse 1 seneden kısa sürede release olur. Çok da güzel olur. Ama sanırsam community baya dar. bi de çok az key dağıtıyorlar, ben 2 sene önce falan duymuştum bu oyunu daha anca deneme imkanım oldu o da 7 gün trial. Key'i de alırken 8 tane kalmıştı. Community'yi genişletmeleri lazım triallerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 200k dolar 8 kişinin mazotuna yetmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 https://www.twitch.tv/xynocide1 stream açtım, merak eden baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 demin seni kesen bendim abi kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 az once yayına girdim 10 dakika bi web sayfası izletti. şimdi esh yazınca bi tekrar bakayim dedim şimdi yine npc önünde duruyor 5 dakikadır bi şey yapmadan, ses yok bi şey de yok. bu nasıl yayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ahaha lan duşa girdiydim dsfg çok fail bi streamdi. ilerleyen saatlerde daha iyisini yapmayı düşünüyorum asdf sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 tam chatten "güsul aldınmı dostum" yazıyodum...kapadın yayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 ne oluyor diye bakmaya geldim. ilk yorum: edit: abitavukgeldi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=2mDcGDx4QyA&list=PL06D3F9F81754BD2E&index=16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 al açtıom yine streami sdfg https://www.twitch.tv/xynocide1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 aççem yine biraz. lakin dün haritanın aşırı küçük olduğunu farkettiğimden beri meh diyorum. acilen büyütmeleri lazım kimbilir ne kadar zamandır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 alpha haritası bu işte. tek şehir var şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 catacombları falan eklemişler gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 neden para verdiniz bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 ben çalışmayı takdir ettiğim için verdim açıkçası. support niyetine. cıkınca da çok oynanabileceğini sanmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 ben vermedim, 7 day trial keyi buldum. kısa sürede düzgün adam edebilirlerse olur ama 3 senedir varolduğunu düşünürsek, 3 senede bu kadar yavaş olması talihsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2017 ilk günden belliydi abi bir bok olmayacağı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 bi yenilik varmi bu oyun hakkinda ? cok asiri kötü görünüyor. tas devrinden kalma teknoloji. old school abilerde hep bi kendi motorumuzu yazalim kafasi var, halbusi ue4 harika görünürdü. aslinda burda oyun programcisi varsa cok rahat girisebiliriz uo kafasinda bir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?42,8668337,8834405#msg-8834405 şu başlık altında artık oyun. isim değiştirdi. geçen bi mail attılar bana, bi oyun fuarına katılıyolarmış herkesi bekliyoruz çok heyecanlıyız felan diyolardı. websitelerinin tasarımı çok kötü. onu düzeltseler ciddiye almaya başlıcam ama şu anda baya free uo server sitesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 eyv. hala bok gibi görünüyo. o kadar parayi nereye yatirdilar merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar