Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 arkadaşlar selam, epiphone thunderbird reverse bass gitar almaya niyetlendim. gezdiğim yerlerden bir tanesi 1340 lira dedi, öteki 1100 lira dedi, diğeri ise 788 lira dedi. gitarların hepsi de tamamen aynı model, hepsi de sıfırmış. şimdi 1340-1100 lira civarı olanlar mı kazıklıyor? yoksa 788 lira dedikleri alette bir problem mi var ki neredeyse yarı yarıya daha ucuz? çünkü fiyat aralığı inanılmaz.. bas gitardan bilen anlayanlar yorum yaparsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Herkes tuttuğunu gibi düşün. 1340 lira diyenler seni toy gördülerse itelemeye çalışmışlardır. Zuhal müzikte 788 lira bu arada. Amazon'da falan da 300 dolar olduğunu varsayarsak normal fiyatı o. Bir de gitardan anlayan birisiyle git bak, kusuru vardır adamlar da farkında değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 anladım, bir soruşturayım bakalım tanıdık var mı bas gitardan anlayan diye. fiyat farkı inanılmaz çünkü. hiç mi vicdan yok, resmen dolandırıcılık o halde bu yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bas gitardan anlamasına çok gerek yok bu arada. Genel olarak gitardan anlasa yeter. Çünkü elektronik aksamda bir sıkıntı olmadıktan sonra olay üç aşağı beş yukarı hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bu sene iyi bas gitar yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 gitarı tekrar denemeden önce sap ayarı, manyetik ayarı falan yapın gelmeden önce desem yaparlar herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mal said: bu sene iyi bas gitar yaptı Aynen komple bas gitar bölümü olduk negzel. @Luxor, hiç bir fikrim yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Luxor said: gitarı tekrar denemeden önce sap ayarı, manyetik ayarı falan yapın gelmeden önce desem yaparlar herhalde değil mi? satın almadan sap ayarı yapmazlar genelde. ya o zaten senin anlayabileceğin bir fark oluşturmayacak. gitarı aldığın gibi al kullan hatta. pahalı gitarlarda o kadar kalibrasyon gerektirecek bir durum olmuyor genelde. o kadar ince ayarı da yeniysen farketmezsin bile. al evir çevir vuruğu kırığı var mı bak. birleşme parçalarında bi sıkıntı varmı diye bak, köprüde, sap gövde bağlantısında, kulaklarda. eline al çal. çalmayı bilmiyorsan bile tek parmak düzgün bir nota bas sesi dinle. fretlerde sıkıntı var mı, tele deyip cızırdatıyor fln diye. eloktronik kısmına bak, volume, ton düğmelerini, manyetik switchi dene. tamam. zaten bu saydıklarımda sorun olacak gitarı da oraya koymazlar satışa. satmaya kakalamaya çalışmazlar zuhalde fln. 350 liralık ibanezlerde bile çıkmıyor gerçi böyle sorunlar. oradaki elemanlara da denetebilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Pan Music 3 yıl önce gittiğimde bana mydukkan.com da 1800'e satılan Fender Standard Precision Bass gitara 3000 lira, ikinci eline de 2000 lira demişti. Normal yani o kadar fiyat aralığı kim ne isterse o fiyata satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Abi Türkiye'de Zuhal, Mydukkan vs. doğru fiyatı veren firmalar bunlar. Ben mydukkan'dan alışveriş yapıyorum; hep yurtdışıyla aşağı yukarı kafa kafaya fiyatlara aldım ürünleri. (Benim gitarım mesela 1000 dolar mı neydi amazonda, mydukkandan 12 taksitle 1900'e mi ne geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 en iyisi izmir çankayadan mağzadan pazarlık ederek almak. aynı gitarın 3-5 sene önceki üretimini eski fiyatlar üzerinden pazarlık yaparak alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar