unity Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 $ike penaltisi bile kurtaramadi besiktasi ahahh
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kerim ezdi yalnız karşına gelen herkesi, biraz da pas öğrenirse tamamdır.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Seneye bu topçuları bile arar oluruz bence.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 o penaltının kaçmasına ben de sevindim, açık ara haksızdı. 2-0 haberi geldikten sonra zaten maç oynanmadı bile, bitsin diye zor bekledim resmen. Kafaca bu kadar düşmek olmaz, bu sene en çok bu yüzden kaybettik zaten. Kerim'i beğendim ben, bu maçın tek kazanımı o oldu. Takım oyunundan bayağı yoksun gerçi ama zamanla o da oturursa tam aradığımız tipte bir adam. Ha bir de geriye çok az koşuyor. Zorluk derecesi yüksek maçlarda şu haliyle hiç olmaz. Ama işte adam edilirse bayağı iş çıkar. Bu sezon daha fazla forma giyebilseydi belki oynaya oynaya onlarda da biraz gelişme kazanırdı. Olcay'a 10 hafta katlanılacağına keşke daha fazla ona forma verilseydi...
unity Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Aslinda bugun Besiktas macindaki penaltinin cok buyuk anlami var. Bugunu unutmamak lazim. Su an hakettigimiz yerde olacagimiz icin gecistirilecek muhtemelen ama TFF, MHK vb kurumlarin nasil SANLI Galatasaray karsiti konumda oldugunun gostergesi olan bir gun. 3 Temmuz'un yanina koy bugunu iste ayni seyin laciverti. Besiktas artik serefli 2.likler den $ikeli, haksiz 3.luklere dusmus, $ikeden avrupadan men yemis, Kasimpasaspor ile denk tutulmasi gereken bir kuluptur. Yazik...
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kerim bu maç gayet iyi oynadı. jones da iyiydi bence artık o gol pozisyonu o kadar olur adam stoper değil sonuçta. motta en iyiydi zaten. almeida için 8 paragraf yazı yazılabilir ama gerek var mı? artık yok.
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 maçı izlemedim de.çoktan tatile çıkmış geçen hafta küme düşmüş takıma yenilen gençleri bile yenememek ayrı bir skandal.. erciyes sonlarda bir gol bulsaydı heralde pek çok kişinin kellesi sallanırdı da ucuz kurtuldular. ama süpriz değil tamamen kulüp olarak büyük takım kimliğimizi yitirdiğimiz için bu tarz final maçlarında başarı beklememek lazım.şu maça 2.çıksaydık da kazanamayacaktık..
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kazanırdık ya, o kadar değil. İkinci yarının hemen başında gol haberi gelince bıraktı adamlar, ilk yarıdaki oyunla net 1-2 gol daha bulurduk. Gençler bu maçta da tatildeydi yoksa, adamların golleri de yani bildiğin tesadüftü. Düzgün atakları bile yok. İşin kötüsü işte IY'yi kenara koy, ikinci yarıda bizim de düzgün atağı bırak şans eseri bulduğumuz 2-3 pozisyon dışında hiçbir şeyimiz yoktu. Hani 1-0'ın nesi bu kadar moral bozdu anlamıyorum. Arkadaş futbol belki 90 da 1-1 oldu, sen kazanamadıktan sonra bir anlamı var mı? O düşüşe de müdahale edilmedi. Hani zaten belliydi taraftar için beklenti kalmamıştı da sen taraftar değilsin ki arkadaş, çıkıp paşa paşa alacaksın maçı...
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 unity said: Aslinda bugun Besiktas macindaki penaltinin cok buyuk anlami var. Bugunu unutmamak lazim. Su an hakettigimiz yerde olacagimiz icin gecistirilecek muhtemelen ama TFF, MHK vb kurumlarin nasil SANLI Galatasaray karsiti konumda oldugunun gostergesi olan bir gun. 3 Temmuz'un yanina koy bugunu iste ayni seyin laciverti. Besiktas artik serefli 2.likler den $ikeli, haksiz 3.luklere dusmus, $ikeden avrupadan men yemis, Kasimpasaspor ile denk tutulmasi gereken bir kuluptur. Yazik... Ne diyon sen değişik?
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 maçtaki tezahüratın başını maç boyu anlayamadım ...... maden işçileri, ölüm var arkanda diye bitiyor, başı nasıl?
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Maçı 90+2 de kapatmıştım da arkadaş söyleyince baktım. Oğuzhan'ın yaptığı geri zekalılığı yeni gördüm. Gerekirse maaşını kessinler, bundan sonra kadro dışı vs. olmaz da bir şekilde cezalandırılması gerekiyor, bu affedilmez... Kafaca bitik derken işte bundan bahsediyordum. Ayağını kaldırınca kaçırmak için hiçbir şey de yapmıyor. Adama nasıl gelirse gelsin diyor... Bu bitirdi Beşiktaş'ı bu sezon işte
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 RRa said: maçtaki tezahüratın başını maç boyu anlayamadım ...... maden işçileri, ölüm var arkanda diye bitiyor, başı nasıl? Beşiktaş Tribünleri; Mecliste oturun Alın 10 bin lira Maden işçileri Ölümle Başbaşa Ölümle Başbaşa... ?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Gençlerin verilmeyen penaltısına karşı beşiktaşa verilen alakasız penaltı. Ama yine beşiktaştan menemen olmuyor ahahah
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Gençlerin hakkı yendi böylece eşitlendi. Bir daha ki sezon beşiktaşın hakkı yendi falan demeyin
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 belki darksun benim kulaklar iyice gitmiş
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 mesut özille her an anlaşabilriz . süpriz geliyor
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Anca beşiktaş'a yardım gecesi falan düzenlerseniz ona çağırırsınız mesut'u.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Fener beşiktaş yardım maçına seyirci olarak gelir mesut
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 neyın kafasını yaşıyor bu adam ya. hakem gayet kotarmaya çalışmış ama bu futbolla cl ye gidip napacaksınız olm? vallahi beşiktaşı sevmiyorum abi, bu ülkede ""BİZ" bu sene böyle planladık yabancı sınırı şöyle kalsın, şu sene böyle yaptık diğerleri de yapamasın" kafasındaki tüm takımlar binbir rezilliği çeker umarım avrupada, çekecektir de. ulan sadece bayern münih sayesinde her sene 4 alman takımı alakalı alakasız şampiyonlar ligine gidiyor, ulan herhangi bir alman takımı taraftarı olsam yine bu adamlara dua ederim ya. sen gel ama trkiyede sürekli diğerinin başarısızlığı üzerine çalış sonra "AĞVURPADA BAŞARILI OLACAK MANTALITEMIZ YOK" diye ağla. anca tatara malzeme olursunuz işte. GUŞLARA 5 VURDULAR AHAHA şeklinde.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Yönetim sırf dışarı öyle değil ki kendi taraftarınıda uyutuyor işte. Plan yapmışlarmışmış, gördük onların müthiş planlarını. Bu adamların böyle yapması bizim suçumuz mu =p
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Bu sezon ki maç sayıları ve ödemeler; https://pbs.twimg.com/media/Bn3RvwJCAAAS4jL.png Fernandes ve Sezer'e giden boşa paralar... Neyse seneye bayağı bir cap açılıyor. İyi değerlendirirler umarım.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bn3m_8OCMAALS6v.png Bu da BJK'nin bu sezon kaybettiği puanlar, Antalya'ya gidenler zaten en büyük acı... He bir de yanılmıyorsam puan kaybettiği takımlara ligin iki yarısında da puan bıraktı. Onun dışında kalan bütün maçları da ligin iki yarısında da kazandık. Öyle saçma bir sezondu asdf
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 kime ne kadar puan kaybettigi yaziyor yaninda. puan kaybettigi takimlarin listesini koyunca zaten kalan maclari kazanmis oluyosunuz abi, sen hicbisey anlamamissin bundan ya asdf.
Öne çıkan mesajlar