Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şunu CP ederken kendi kendime bahse girdim. 1.15 orandan ilk Cons gelip zırvalar dedim. 1.60 falan Seagle dedim. Sonra Cons gelip yazar ardından Unity gelire de 1.05 verdim. Direkt yazamıyor çünkü, neyse yine haklı çıktık. Forumun işleyişi oldu.
Mesaj tarihi:
Oğuzhan varken Diegoyu alırsanız çocuğun gelişimi duracaktı zaten, şu 5+3 yabancı kuralından sonra Oğuzhanı yedekleyecek bir genç BR alsanız en güzeli veya son 30 dakka girecek bir yaşlı BR.

Şöyle olur sanırım seneye yabancılarınız;
(Solbek, sağbek, franco, atiba, golcü) + (amc, kanat açık, dmc/stoper)

Baya bi para gider bunlara, inş girersiniz CLye
Mesaj tarihi:
de abi aynı mevkiinin adamları bile değil oğuzhan ile diego asdf

oğuzhan normalde orta sahanın ortası, bizde adam yok ve savunması da halen pek kuvvetli değil diye orada oynatılmadı. Diego gelirse olması gereken yere geçecek Oğuzhan

Yani Oğuzhan'lık bir engelleyici olay yok.
Mesaj tarihi:
Şöyle olurdu atiba sağ bek, oğuzhan veli dmc, mc, diego amc, forvet ve franco. Beklerden biri yerli olmalı bu salak yabancı kuralı yüzünden şu durumda. İki stoper de yabancı olacak ersan yedekler forvet de yabancı cenk tosun yedekler onu da. Kanatlar da olcay ve töre(tabi alabilirlerse). Kalede de zaten tolga olacak. Yedek yabancılar da biri sivok olur, bir kanada bir de orta sahaya alınır eğer yerli sol bek alınırsa.
Mesaj tarihi:
Ya dark 10 numara olan takımda şu anki sertliği ve hırsı bulamazsın, tamam arada çıkıp Alex gibi işler yapar ama etrafına onun açığını kapatacak koşacak kazmalar koyacağından iş mecbur bitek 10 numaraya kalıyor, arkadaşları ona gıcık olur.
onun yerine oğuzhan/alper gibilere şans ve özgürlük tanımak takım için daha faydalı. 10 yıl alexli oynadık olm biliyoz yani 10 numaralı takımın kabızlığını sdf
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Şunu CP ederken kendi kendime bahse girdim. 1.15 orandan ilk Cons gelip zırvalar dedim. 1.60 falan Seagle dedim. Sonra Cons gelip yazar ardından Unity gelire de 1.05 verdim. Direkt yazamıyor çünkü, neyse yine haklı çıktık. Forumun işleyişi oldu.

diegonun babası
zauahahahhahahahaa
Mesaj tarihi:
arcane said:

oğuzhan hiçbir zaman orta sahanın ortasında oynayamaz. kuvvet eksik. defansif niteliği yok.

abi oynayamaz demeyin bari, AZ'den orta saha çıkma. Arsenal da lig maçlarına bile orta saha oyuncusu olarak çıktı. Bu sezon başı bizde de orta sahaydı. Fernandes'in fahri kadro dışı bırakılmasından sonra forvet arkasına yerleşti.

Oğuzhan tipindeki adamlarda güce kuvvete çok ihtiyaç yok. Hani olmaları çok büyük bonus ama Viera'lık, Yaya'lık ya da ne bileyim Lucas'lık yapmasını bekleyen yok.

Gerrard, Lampard, Xavi, Iniesta, Scholes falan da çok kuvvetli adamlar değil ama orta sahada dünyanın en iyilerinden olarak anılıyorlardı. Oğuzhan'ı da o tip kullanırsan hiç güç aramana gerek yok.

Ha mümkün mertebe güçlü de olması gerekiyor. Kondisyonunun yerinde olması maçları 90 değil, 120 dakika sorunsuz çıkarması gerekiyor. Şuan o halde de değil aslında, resmen 70 dakika maksimum dayanıyor. Ama işte gelişecek vs. beklenti o yönde, daha 20 yaşında
Mesaj tarihi:
Heh bir de;

https://pbs.twimg.com/media/Bn2VM4ICUAM7PSZ.jpg

yasa dışı e-bilette ısrar edersen böyle olursun. Geri zekalılar bu zamanda bile efendileri kızar diye korkup çekilmediler sistemden...

hafta içi full çekeceğiz diye hayal kurarken şu rezilliğe bak...

otursunlar karşı tribünde artık izlesinler o boşlukları
Mesaj tarihi:
Çok belliydi golün yenileceği, son 3 Beşiktaş atağı laubalilik yüzünden harcandı. Elazığ'ın geçen hafta ikinci yarı yapamadığını Gençlerbirliği yaptı işte,

Olcay'ın pozisyon direkt goldü mesela, 3 boş adam varken pas verip gol attırabileceği kendisi önü kapalıyken şut atmalar vs...
  • Yeni Oluştur...