Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gezmeksanattir / seyahat blogu

Hincludex

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
Seyahat etmeyi sevenler icin yeni yazmaya basladigim bloguma bir goz atmanizi oneririm:)

gezmeksanattir.com

Lapland, Finlandiya hakkindaki ilk yazim icinse;
gezmeksanattir.com/lapland

Gezdigim yerleri yakin zaman icerisinde tek tek eklemeye calisacagim. Goruslerinizi paylasirsaniz super olur..

p.s: mobil baglananlar icin yazilara sitenin en altindan ulasabilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda o biraz temadan kaynaklaniyor soyle ki anlattigim her mekanla ilgili eger bulabilirsem bir kitap ve bir film paylasmayi planliyorum. Lapland yazisinin sonunda "lovers of arctic circle" filmini paylasmis olmam gibi. Amacim okurlarin mekani veya bir sehri okumaktan öte anlayabilmesi ve hissetmesi..
Sosyal ağlarda paylaş

o sörf fotorafını gördüm de, eğitmenlik yaptığına pek inanasım gelmedi. Bunu da kıllık olsun diye yazdım, zira blog'u hiç beğenmedim, boşa giden zamanımın öcünü alıyorum :).
Ne ilginç bi bilgi var, ne bi konuda uzmanlık, ne edebi bi değeri, her şeyi geçtim bari kişisel olsaydı. Türkçe olmasa parayla ghostwriter tuttun sanırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

gezmek sanattır diye, seyahate etmeyi yüksek bir mertebeye çıkartmanın hiç lüzmu yok. seyahat sever, arada bir eder bir insan olarak onlarca blog takip ediyorum, seninkini isimden direkt eledim mesela. Ha lapland'a gidecek olursam da keyword'lerden çıkarsa belki şansın olur, seo'suna bakar hani.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi işte moriarty'nin dediği konuya geliyor hakkaten de :D biraz da dil sosyolojisi mi diyelim o kısmı var işin.
X'e sanattır dediğin zaman X'i bir burjuva konseptiyle burjuvalaştırmış oluyorsun çünkü sanat türkçe'de böyle bir anlamı yankılandırıyor.
öte yandan halk için sanat yapan hiçbir insan (sanatçı demiyorum) yaptığının SANATTIR diye vurgulanmasını istemez. Orhan Veli'sini al, Saif Faik'ini al, demez yani. anlatabildim mi

keza seyahat etme halini kendine yedirmiş bir insan da bunun ayrıcalıklı bir şey değil ulaşılabilir bir kavram olmasını ister (istemeli) ve öyle yansıtır eğer birşeyler üretme çabasında ise.

ha ben de çok lagaluga yapıyor muyum evet yapıyorum tabi, oyalamayalım en iyisi konuyu bunla :D
Sosyal ağlarda paylaş

paticik evde kic buyutup bok atma timi devreye girmis hemen ahaha

1-2 sayfaya baktim bence cok guzel olmus, attim fav'a bekliyorum yazilarinin devamini

cekemeyenler anten taksin diyip ergenlik yapiyim daha ne diyim sdfsdf

baslik konusundada, "traveling is an art" seklinde yabanci bi blog gorseler salyalar akitarak paylasacak kisiler is turkce ve pati icinden tanidik biri olunda olunca tukaka yapmaya programlanmis trolleri bosver sen, yazmaya devam et ;)
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de açtım baktım siteye şimdi, güzelmiş lan aslında :D
Ekledim rss okuyucusuna.

O da değil de ben kimim sayfasına baktım, tip tanıdık geliyor. Geçen gün facebook'ta anasayfama düşmüş fotoğrafların ortak bir hatundan, ordan tanıdık geliyormuş meğersem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
2 gün önce mesela neretva'da rafting yaptım.
istesem öyle bi yazarım ki. sevgilimle falan hem.
ama mesela son bir saatte hava bozdu, götüm buz kesti resmen.
ayrıca hijyenik olması için kendi ayakkabımı giydim ve ıslandı. çorapla döndüm eve. çöpe attım çorabı.
gezmekveötesi diye bi blog açıp bunları yazayım mı şimdi.
adamı deli etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
moncici said:

2 gün önce mesela neretva'da rafting yaptım.
istesem öyle bi yazarım ki. sevgilimle falan hem.
ama mesela son bir saatte hava bozdu, götüm buz kesti resmen.
ayrıca hijyenik olması için kendi ayakkabımı giydim ve ıslandı. çorapla döndüm eve. çöpe attım çorabı.
gezmekveötesi diye bi blog açıp bunları yazayım mı şimdi.
adamı deli etmeyin

Gayet ilginç duruyor, bir şansını dene bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...