Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 normal giderken ilkokul çocuğu seviyesine indirilen başlık tavan yapmış 3. sayfada, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum stormeagle :') seviyeyi düşüren dostlarımız örnek alırlarsa daha mutlu (ve uzun) garbıçlayabilirler.
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi... http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/296981-bim-%7C-party-pringles-incelemem-%5Bss'li%5D.html
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 "BİM | Party (Pringles) İncelemem [SS'Lİ]" hasta lan millet
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 izmirde nerede var bu meret ya, ile bu marka olmasi sart degil olecem fak
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 cips değil ama patates kızartması için, dondurulmuş olanlardan alıp direk fırın tepsisine tek sıra şeklinde dizin. 250 derece ısıtılmış fırına koyun sonra 15 dkk fln alın (pişmemişse bekleyin tabii daha) hiç yağ fln koymayın zaten dondurulmuş olanları dondurmadan 1 2 saniye yağa daldırıp çıkartıp donduruyorlarmış. çıtır çıtır oluyor valla
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Dondurulmuş olanlar da sağlıksız abi. Katkı maddeli. Kızartma seviyorsanız ama yağsız olsun istiyorsanız Actifry ya da Philips'in benzer ürünü bayağı iyi. Klasik usul kızartmayı seviyorsanız da yağı iyice kızdırıp daldır çıkart yapacaksınız. Böylece kızartılan sebzenin dışı hemen kızarıp içine yağ emmiyor. Bu arada cipse en güzel hazır alternatif Wasa bence. Deneyin derim.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Abi Lembas gibi Wasa, yerken Galadriel'i görür gibi oluyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 işte zevk meselesi valla. ben yerken yerdeki laminat parkeyi yemişim gibi oluo
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Dworgian said: işte zevk meselesi valla. ben yerken yerdeki laminat parkeyi yemişim gibi oluo
Öne çıkan mesajlar