Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi boku kokusu sorunsalı

Suark

Öne çıkan mesajlar

1 yaşındaymış. İç-dış parazitleri yaptırdık. Damla - aşı vs.. Başka hangi aşıların hangi zaman içerisinde yapılması gerekiyor?

Bi de mesela dün akşam bizi görünce kucağımıza geldi. Patileriyle karnımızı tepeliyor, ısırıyor tişörtü sonra kıvrılıyo kucağımıza.. Amaç?

Bir de sanırım bana daha nazik davranıyor. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

valla sabah benim peşimde dolanıodu :)

vasistas sanırım pencereye dedi benim hanım
herhalde birisi alman bi ustaya sordu orda kanguru benzeri bi diyalog oldu
sonra kaldı öle

Bu arada günde 2 temizliyoruz, sabah akşam kumu.
Şu kapalı edevat pahalıymış ya of
herşeyi pahalı =&%
Sosyal ağlarda paylaş

kendine yer yapıyor yatacak asdads

benim kedimde aynısını yapıyor, pc başındayken kucağıma gelir oturur patisiyle biraz batırarak yer yapar kendine sonra kurulur purr purr diye uyur orada. kediler hissediyor kişiseden gelen elektriği. suark malum bok temizlemekten hayvana karşı dolmuş adssad. anaerkil figüre yaklaşır, günün sonunda babaya giderler asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

çok yararlı bir şey de kedi pek köpek gibi değil. bebeğe alışma sürecinde sizinde ilk bebeğiniz olacağı için sizi ekstradan yorabilir. kediler biraz insan gibi köpeğe kıyasla. kıskanıyor, kendi bölgesinde istemiyor, dağılan ilgiden şikayetci oluyor, bu şikayetini etrafa idrar bırakarak gösteriyor falan. köpeklerde bu sorunları yaşıyor ama yapısı itibariyle çok daha hafif bir şekilde gösteriyor ve çok hızlı değişime adapte olabiliyor.

hani kedi olmayacak diye bir şey yok ama biraz daha zor işte. ilk çocukta biraz zorlayabilir. özellikle eve büyük yaşta aldığınız için.
Sosyal ağlarda paylaş

efenim mama denmiş zaten, değiştiriniz cidden. bi de süt ürünleri veriyorsanız vermeyiniz, kakaları fena yapıyo süt filan. ben vereceğimde sıcak suyla karıştırıp veriyorum az etkilensin diye.

çiçek konusu da bazı kedilerle zorluk oluyor. kedi çimi satılıyor veterinerlerde, ondan alın, hemen çimleniyor zaten, eğer karnı ağrıdığı için ya da tüylerini kusmak için bitki kemiriyorsa ona yönelir, çiçekleri bırakır rahat. yok manyak olduğundan yapıyorsa, ki kedidir, mümkündür, çiçeklerle vedalaşırsınız güzelce. ben kanepemle vedalaştım mesela :P

son olarak, komikli şakalı gifli site severlere site related.
http://vasisdas.com
Sosyal ağlarda paylaş

Topik dışındakileri okumadım ama benimde 1-2 tavsiyem olacak daha önce yazıldı ise pardon.
-Aşırı beslemeyin, fazla yemek fazla kaka, fazla koku demek.
-Sadece kuru mama ve su verin. Başka birşey vermeyin süt falan.
-Mümkünse kakayı bekletmeyin hemen temizleyin.
-Kumu değiştirin başka marka ile
Sosyal ağlarda paylaş

abi mamayla kumu aynı yerde tutmayın. hayvana yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz ki gerçekten şanslıymışsınız hayvan asla mamasının olduğu yerdeki kuma sıçmaz genelde.

yazık günah mamasını niye orada tutuyorsunuz koyun mutfağa ne zararı var orada durmasının.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...