bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 evet iç güdüsel olarak kemiriyorlar, midelerine iyi geliyor. bence eve çicek alamıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/moderna-kedi-tuvalet-kabi-ithal-filitreli-desenl-97700584 şu da kullandığım kedi kumu kabına benziyor. benimki biraz daha eski aman yapısı aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kedi kakasını yapar yapmaz almayın kurumasını bekleyin. Sanırım sorun oradan kaynaklı. O kumlar yaklaşık 2-3 saate kurutuyor dışkıyı. Koku kalmıyor gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Bu kediii Bu da çiçeklerim Kedi mi çiçekler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 royal canin + kapalı tuvalet Ben şöyle bir şey aldım. Hem mama hem tuvalet ihtiyacınız varsa çok uygun oluyor. Yalnız aldığım yerde bitmiş belki başka bir yerde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çiçekler dışarıda zaten problem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çok güzel kelime öğrendim lan vasistas ahuasfuashufahusf vasistas ehehehehe vasistas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Argoel said: çiçekler dışarıda zaten problem yok :) Çiçekleri dışarıya aldık mecburen çeşitli yerdeydi onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 vasistas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kedi çok farklı bir şey ya biraz alışın sonra konuşuruz çiceklerle kıyaslıyor musun diye asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 1 yaşındaymış. İç-dış parazitleri yaptırdık. Damla - aşı vs.. Başka hangi aşıların hangi zaman içerisinde yapılması gerekiyor? Bi de mesela dün akşam bizi görünce kucağımıza geldi. Patileriyle karnımızı tepeliyor, ısırıyor tişörtü sonra kıvrılıyo kucağımıza.. Amaç? Bir de sanırım bana daha nazik davranıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 valla sabah benim peşimde dolanıodu :) vasistas sanırım pencereye dedi benim hanım herhalde birisi alman bi ustaya sordu orda kanguru benzeri bi diyalog oldu sonra kaldı öle Bu arada günde 2 temizliyoruz, sabah akşam kumu. Şu kapalı edevat pahalıymış ya of herşeyi pahalı =&% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 kendine yer yapıyor yatacak asdads benim kedimde aynısını yapıyor, pc başındayken kucağıma gelir oturur patisiyle biraz batırarak yer yapar kendine sonra kurulur purr purr diye uyur orada. kediler hissediyor kişiseden gelen elektriği. suark malum bok temizlemekten hayvana karşı dolmuş adssad. anaerkil figüre yaklaşır, günün sonunda babaya giderler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çocuk planı varsa hiç girmeyin kediye falan asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Vasistas pencerenin üstten açılması sistemi işte. Gurbetçi muamelesi yapmayınz. Her şey pahalı diyen adam veteriner ne gösterdiyse aldııı bu arada.. Alalım kızıma, onu da alalım, oyuncağı da olsun kızımın onu da koy.. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bingildak said: çocuk planı varsa hiç girmeyin kediye falan asdads Aaa neden ya? Ben hep çocukla bi hayvanın birlikte büyümesinin faydalı olacağını düşünürüm. Toxoplazma mı nedir bi parazit varmış onu diyosan aşısı var dediler... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 çok yararlı bir şey de kedi pek köpek gibi değil. bebeğe alışma sürecinde sizinde ilk bebeğiniz olacağı için sizi ekstradan yorabilir. kediler biraz insan gibi köpeğe kıyasla. kıskanıyor, kendi bölgesinde istemiyor, dağılan ilgiden şikayetci oluyor, bu şikayetini etrafa idrar bırakarak gösteriyor falan. köpeklerde bu sorunları yaşıyor ama yapısı itibariyle çok daha hafif bir şekilde gösteriyor ve çok hızlı değişime adapte olabiliyor. hani kedi olmayacak diye bir şey yok ama biraz daha zor işte. ilk çocukta biraz zorlayabilir. özellikle eve büyük yaşta aldığınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 efenim mama denmiş zaten, değiştiriniz cidden. bi de süt ürünleri veriyorsanız vermeyiniz, kakaları fena yapıyo süt filan. ben vereceğimde sıcak suyla karıştırıp veriyorum az etkilensin diye. çiçek konusu da bazı kedilerle zorluk oluyor. kedi çimi satılıyor veterinerlerde, ondan alın, hemen çimleniyor zaten, eğer karnı ağrıdığı için ya da tüylerini kusmak için bitki kemiriyorsa ona yönelir, çiçekleri bırakır rahat. yok manyak olduğundan yapıyorsa, ki kedidir, mümkündür, çiçeklerle vedalaşırsınız güzelce. ben kanepemle vedalaştım mesela :P son olarak, komikli şakalı gifli site severlere site related. http://vasisdas.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Topik dışındakileri okumadım ama benimde 1-2 tavsiyem olacak daha önce yazıldı ise pardon. -Aşırı beslemeyin, fazla yemek fazla kaka, fazla koku demek. -Sadece kuru mama ve su verin. Başka birşey vermeyin süt falan. -Mümkünse kakayı bekletmeyin hemen temizleyin. -Kumu değiştirin başka marka ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Everclean pudralilara bin basiyor. Pahali ama sifir koku, sifir toz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kedin osurduğunda cumhurbaşkanına mektup yazıp yardım dileyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bok kokar, bizim ev kokmuyo diyenin burnu alışmıştır, süd zehri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 abi mamayla kumu aynı yerde tutmayın. hayvana yapabileceğiniz en büyük kötülüklerden birini yapıyorsunuz ki gerçekten şanslıymışsınız hayvan asla mamasının olduğu yerdeki kuma sıçmaz genelde. yazık günah mamasını niye orada tutuyorsunuz koyun mutfağa ne zararı var orada durmasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 mascio haklı. ben de yazıcaktım unutmuşum. mama ile kaka ayrı yerlerde durmalı pls. tercihan farklı odalarda. siz tuvalette yemek yiyo musunuz? peki yemek masasına..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar