Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aday sürücülük 1 Ocak'ta başlıyor

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin.

2 yıl tam. sonra gg
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ehliyeti olmayanlar hemen yarin kursa yazilsinlar. Yeni duzenleme geldi, bundan boyle ekliyet aldiktan sonra iki yil boyunca stajyer surucu oluyorsun ve yaninda deneyimli bir surucu olmadan (yil hesabi ile, stajyer olmayan iste) trafige ciktiginda ehliyetsiz trafige cikmissin gibi islem goruyorsun.

Hemen bu hafta kursa yazilirsaniz bu duzenlemenin disinda kaliyorsunuz ama. Kosun derim ehliyet yoksa.

Ayrica stajyer surucu iken hata yaparsan, kaza yaparsan cezasi daha agir sanirim. Ehliyeti almaya kadar gidiyor.

ehliyetimi 2007 de aldığımda da aynı cümleyi kurmuşlardı gaza getirmişlerdi.

Ehliyet kursları müşteri çekmek için sallıyo bence ''hemen kaydol abi yoksa pohu yedin'' diyip tüccar zekalarını kullanıyorlar. Baya da başarılılar
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

GERGE said:

Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan.

GERGE said:

Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra.

http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

reampage said:

benim kayıptı 1 yıldır 2 kere çevirdiler tc no söyledim ceza kesmediler, ama gidip çıkarayım ehliyet parası da kalkmış

benim de kayip abi ehliyet parasi kalkmis mi? gidiyosun belese veriyolar yani?

15 lira işte 100 küsürdü BDP itiraz etmiş lol. Ama randevu filan almak gerekli sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Liebe said:

bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin.

2 yıl tam. sonra gg

ferit götünden mi attın lan herkes böyle diyo

"kurstan sertifikamı aldım, tam 16 yıl sonra motosiklet ehliyeti alacağım diye B sınıfı sertifikamı gidip karta çevirtirdim.sadece sağlık raporu ve sabıka kaydı götürdüm.hakkınız bitmez,kazınılmış hak geri alınmaz ilkesi gereğince bir şey olmaz korkmayın."

"doğrusu busur arkadaşlar kazanılmış hak geri alınamaz"

"yok o dosya ıstedıgın zaman gıt al gıdıp ehlıyetını alıursın zaman asımı yok"

o dosya evde bi yerde inş bulabilirim ya
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

şimdi şöle bir şey var dosyanı kurstan aldıgın vakit ehliyete hak kazanıyorsun ama o dosyadaki sağlık raporu, adli sicil kaydı gibi belgelerin geçerliliği 1 yıl eğer o belgeleri yeniden cıkardığın vakit bir de vergi dairesine harçları ödediğin an ehliyetini eline alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Liebe said:

şimdi şöle bir şey var dosyanı kurstan aldıgın vakit ehliyete hak kazanıyorsun ama o dosyadaki sağlık raporu, adli sicil kaydı gibi belgelerin geçerliliği 1 yıl eğer o belgeleri yeniden cıkardığın vakit bir de vergi dairesine harçları ödediğin an ehliyetini eline alırsın.

abi onlar bişi değil gider çıkarttırırım 2 dk, kursa gidip 300 500 tl vermek istemiyordum bir daha iyi oldu içim rahatladı valla
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

GERGE said:

Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan.

GERGE said:

Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra.

http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif

ahaha allah kahretsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...