Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 paticik yaş ortalaması konusu olmuş. 2007 here. hmm 18 yaşında olsam. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 gene yarim yamalk amerikan sistemi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 pentagondan yaziyorum, ehliyetler degisecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. 2 yıl tam. sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 gerge ehliyet kursu isine girdi galiba. onumuzdeki gunlerde neden en iyi ehliyet kursu oldugunu anlatan bir konuyla karsimiza cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 çizgi roman işi gibi olacaksa yandık ki ne yandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben 2 yıl önce ehliyeti aldım ama araba kullanmayı bilmiyorum resmen trafik canavarıyım. araba kullanmayıda düşünmüyoum ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ben de araba kullanmayı bilmiyorum ve istemiyorum ama sanırım hatun beni terk edicek bu yüzden.. pişman değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 benim kayıptı 1 yıldır 2 kere çevirdiler tc no söyledim ceza kesmediler, ama gidip çıkarayım ehliyet parası da kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 said: Ehliyeti olmayanlar hemen yarin kursa yazilsinlar. Yeni duzenleme geldi, bundan boyle ekliyet aldiktan sonra iki yil boyunca stajyer surucu oluyorsun ve yaninda deneyimli bir surucu olmadan (yil hesabi ile, stajyer olmayan iste) trafige ciktiginda ehliyetsiz trafige cikmissin gibi islem goruyorsun. Hemen bu hafta kursa yazilirsaniz bu duzenlemenin disinda kaliyorsunuz ama. Kosun derim ehliyet yoksa. Ayrica stajyer surucu iken hata yaparsan, kaza yaparsan cezasi daha agir sanirim. Ehliyeti almaya kadar gidiyor. ehliyetimi 2007 de aldığımda da aynı cümleyi kurmuşlardı gaza getirmişlerdi. Ehliyet kursları müşteri çekmek için sallıyo bence ''hemen kaydol abi yoksa pohu yedin'' diyip tüccar zekalarını kullanıyorlar. Baya da başarılılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 askerlik 10 yil olacak, hemen simdi yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ehliyeti çıkarmışken pasaportu da yenileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 KHaRoN said: GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 reampage said: benim kayıptı 1 yıldır 2 kere çevirdiler tc no söyledim ceza kesmediler, ama gidip çıkarayım ehliyet parası da kalkmış benim de kayip abi ehliyet parasi kalkmis mi? gidiyosun belese veriyolar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ben bugun aldim valla taze taze o yuzden np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Ay ne heyecanlanmış bide :D BEYLER EHLİYETLERİ BANDROLLÜ VE LİSANSLI ALIYORUZ OKE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 tiLi said: reampage said: benim kayıptı 1 yıldır 2 kere çevirdiler tc no söyledim ceza kesmediler, ama gidip çıkarayım ehliyet parası da kalkmış benim de kayip abi ehliyet parasi kalkmis mi? gidiyosun belese veriyolar yani? 15 lira işte 100 küsürdü BDP itiraz etmiş lol. Ama randevu filan almak gerekli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 KHaRoN said: GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 CthuLhu said: Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. 2 yıl tam. sonra gg ferit götünden mi attın lan herkes böyle diyo "kurstan sertifikamı aldım, tam 16 yıl sonra motosiklet ehliyeti alacağım diye B sınıfı sertifikamı gidip karta çevirtirdim.sadece sağlık raporu ve sabıka kaydı götürdüm.hakkınız bitmez,kazınılmış hak geri alınmaz ilkesi gereğince bir şey olmaz korkmayın." "doğrusu busur arkadaşlar kazanılmış hak geri alınamaz" "yok o dosya ıstedıgın zaman gıt al gıdıp ehlıyetını alıursın zaman asımı yok" o dosya evde bi yerde inş bulabilirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. şimdi şöle bir şey var dosyanı kurstan aldıgın vakit ehliyete hak kazanıyorsun ama o dosyadaki sağlık raporu, adli sicil kaydı gibi belgelerin geçerliliği 1 yıl eğer o belgeleri yeniden cıkardığın vakit bir de vergi dairesine harçları ödediğin an ehliyetini eline alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 2003te aldım ehliyeti bu geyik vardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 olorin84 said: Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. şimdi şöle bir şey var dosyanı kurstan aldıgın vakit ehliyete hak kazanıyorsun ama o dosyadaki sağlık raporu, adli sicil kaydı gibi belgelerin geçerliliği 1 yıl eğer o belgeleri yeniden cıkardığın vakit bir de vergi dairesine harçları ödediğin an ehliyetini eline alırsın. abi onlar bişi değil gider çıkarttırırım 2 dk, kursa gidip 300 500 tl vermek istemiyordum bir daha iyi oldu içim rahatladı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Fin said: Ay ne heyecanlanmış bide :D BEYLER EHLİYETLERİ BANDROLLÜ VE LİSANSLI ALIYORUZ OKE ? ALAN DA OKE ALMAYAN DA OKE OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 KHaRoN said: GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif ahaha allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar