smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 FreEmoon said: Achiv'i, 9 tane teleportu falan fişmanı boşversek bile, 4 binek alıyorsun, full set alıyorsun. 80k hiçbir şey değil yani, biz full gold için 2 hafta uğraştık. 80k çok işte onu diyorum ! casual adam 2 hafta uğraşır hadi bilemedin 1 ay uğraşır gold u alır ama gear mı yoksa gold mu,bilemiyeceği için 1 ay da 80k gold zor kasar. 1 ay da prof ile 80k kastım diyen casual adam ya honorbuddy kullanıyordur yada tycoon addon kullanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 esas sorun grubu kurmak ve o grupla istikrarlı olarak adım adım ilerleyebilmek. o yüzden 80k cazip geliyo ki bence de cazip ama maalesef 80k yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Valla casual adamım doğrudur ama her content 3-5 hc kesecek bir casual ekibiz. O ekipteki iyi oynayan 5 kişi ile 2 hafta sürdü bizim goldlar. Yani random grup kuran ya da hiç raid yapmayan pvp kasan casuallar için gold almak pek mümkün olmayabilir, harbi bir süre sonra trashta wipe yemekten bayabiliyor insan çünkü. O sebeple 80k rahat rahat verilir. Oyunu uzun süredir oynayan adamın baya alta charı oluyor. Bende 10 tane level 80+ char var, hepsi trasmute master, günde 2k civarında net kârım oluyor rahatım yerinde yani :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ben pazarlikla onu dusururumde tam ne aliniyor gold tamamlandiginda ve ne kadar suruyor bu islem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bütün challenge mode'lardan bronze alındığında "the Undaunted" ünvanı alınıyor. Bütün silver madalyalar alındığında, şimdilik 4 binekten birini seçme şansı sunuluyor ve bu bineği sadece silverları tamamlayan char kullanabiliyor. Ancak 6.0 gelince herhangi bir bineği almış hesaplar, 4 bineğide alabilecek ve bu binekleri tüm hesaptaki charlarla kullanabilecek. Bütün gold madalyalar alındığında, sadece goldu alan char için özel, kozmetik amaçlı bir set veriliyor. Ayrıca her bitirdiğin gold için, sadece o chara özel, gold madalyasını aldığın her instance'ın önüne teleport büyüsü kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Peki buradan alınan setin görüntü dışında bi özelliği yok degil mi yani ilvl 550 falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Sadece görüntü hiç bir statı vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Mog için kullanılıyor bunlar ve bazı classların setleri cidden iğrenç. altına kasmaya deymez yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 warlock ve shaman disindakiler kore mmo terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 DK, druid ve lock guzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 cm yapmak isteyen varmı(horde) ? takımda şu an 2 dps ve 1 healer hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Hangisini yapacaksınız :) resto/feral im bende ama cm'lerde en önemlisi tank genelde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Scarlet Halls' dan başlayıp sırayla bitirmek gayemiz :) bir de tank buldukmu tamamdır. forumdan çıkar bence ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 dk tankim var ellerim seridir sinifi bilirim tankligi da bilirim ama vakit sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hepimizin uygun olduğu bir vakite ayarlayıp yaparız yavaş olur ama olur en azından. kaç aydır aklımda şu cm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Bir hafta sonuna felan ayarlayalım yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 önümüzdeki haftasonu yapalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ekleyin Cliver#2568 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bende hafta içi akşamları 23.00 ile 03.00 arası katılabilirim her türlü CM olayına. Bir gecede hepsini veya bir hafta sonunda hepsini tamamlamaya gerek yok yani yavaş yavaş 2 günde 1 tane tamamlayabilinse gayet güzel olur :P Neyse haftaiçi toplanırsanız bi mesaj atarsınız katılmaya çalışırım yer olursa. DK ile katılırım büyük ihtimal. Tank veya DPS isteğe göre ama CM bilgim yok yani lead başkası yapması lazım. Abso#2196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ben bitirdim valla, amma kazık yanlız en ufak hata kabul etmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar